BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #86285 przez Pyśkaaaa
i mnie i mnie :P mam juz takie koncowki fatalne i krecic sie nie chca ładnie ( bo sa za dlugie :P) ale tak mi sie nie chce isc...
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #86293 przez Groszek
Pyśka moje włosy nie były u fryzjera rok i 4 miesiące :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 9 miesiąc temu #86298 przez slowiczek
swoją drogą nienawidzę chodzić do fryzjera :( to mnie stresuje :P
13 lata 9 miesiąc temu #86301 przez Pyśkaaaa
moje od wrzesnia jakos tak.... tylko tyle ze sie nauczylam sama sobie grzywke scinac :P
13 lata 9 miesiąc temu #86305 przez Pyśkaaaa
a ja bardzo lubie bo od jakiegos czasu mam swoja fryzjerke :D zawsze zetnie jak chce i zawsze wychodze zadowolona! nikomu innemu swoich wlosow nie powierzę :D
13 lata 9 miesiąc temu #86308 przez Groszek
Słowiczek ja jak mam iść do fryzjera to przez 3 dni brzuch mnie boli :angry: uraz mam

13 lata 9 miesiąc temu #86315 przez fanka
Ja w tamtym tyg zrobiłam z moimi włosami porządek bo ostatnio to jeszcze przed Bożym Narodzeniem coś z nimi robiłam ale już podcięte (nawet trochę za bardzo, fryzjerka się trochę rozpędziła) i zafarbowane, odrazu się lepiej czuję. A dziś rano wstaje, patrzę w łazience do lustra a tam początek opryszczki na wardze!!! kurde nie miałam już opryszczki ze 3 lata a tu nagle wyskoczyła, ale odrazu plastry, maści te sprawy może się jakoś bardzo nie rozwinie bo to dopiero początek, a jutro mamy taką większą imprezę rodzinną, coroczny zlot rodzinki na imieninach wujkach, i zawsze się na to czeka bo rodzinka super, wesoła i zawsze jest fajna impreza , a ja oczywiście nie mogę przyzwoicie wyglądać tylko z opryszczką wypadnę :-)
13 lata 9 miesiąc temu #86334 przez Pyśkaaaa
Fanka przynajmniej jakas rozrywka :D a ja jutro spedze bardzo "interesujacy" dzien na uczelni ;)
13 lata 9 miesiąc temu #86339 przez slowiczek
ja opryszczkę ma średnio co 1.5 miesiąca, no max. 2 :D nieważne, czy lato czy zima....mam nadzieję jednak, że może w najbliższym czasie się do mnie nie przypałęta, bo maść to działa tylko w pierwszym stadium, jak jest tylko zaczerwienienie i swędzenie, a potem to może ewentualnie przyspiesza gojenie, najlepsze są tabletki na to okropieństwo, heviran, ale z tego co wiem w ciąży się tego nie bierze :/
13 lata 9 miesiąc temu #86346 przez Groszek
Słowiczek przed ciążą też miałam co raz opryszczkę :) a teraz już 9 miesięcy nie mam wogóle :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #86371 przez slowiczek
dzięki Groszek, to napawa mnie nadzieją :D
13 lata 9 miesiąc temu #86378 przez Groszek
Słowiczek wogóle po ciąży trochę dolegliwości się skończyło :lol:

13 lata 9 miesiąc temu #86397 przez Marta M
Tak Mala, ponizej, ale nieduzo nizej..i najczesciej po lewej stronie...

To zrobmy sobie zlot krakowskich wrzesniowek :) Oczywiscie zapraszamy nie tylko te krakowskie, kazda ktora jest w stanie dojechac :) Pierwsze pojdziemy sie najesc a potem na zakupy :D:D:D

Haha Pyska, fajnie to napisalas: gratuluje kolejnych ciazy..chwile mi zajelo zanim zczailam ze chodzi o tygodnie ;)

Ja to jestem najlepsza, jeszcze nigdy nie mialam farby na glowie, nawet szamponu koloryzujacego, zadnych pasemek, nic...a i czesto maz mi podcina koncowki, takze ja tylko czesac sie chodze do fryzjera ;) Ale niedlugo zaczne czesciej, bo mam juz sporo siwulkow..:(:(

Wlasnie fanka, ja czesto chodze z opryszczka, powiedz: wolno uzywac w ciazy tych wszystkich masci, plastrow, itd?? Jeszcze nie wiem tego, bo nie mialam odkad zaszlam..

I sie pochwale: wczoraj nie wymiotowalam ani razu, pierwszy taki dzien od 9 tygodni :):)
13 lata 9 miesiąc temu #86398 przez fanka
Pyśkaa ja też jutro na uczelnie ale tylko na chwilę oddać pracę licencjacką promotorowi, a imprezka wieczorem. Za to następny weekend cały na ciekawych wykładach z prawa cywilnego itp :-(

Slowiczek ja jeszcze kilka lat temu też tak miałam z opryszczką, ledwo zapomniałam o jednej już była kolejna ale zaczęłam regularnie zażywać witaminę B i przeszło i tak jak pisałam już chyba z 3 lata miałam spokój. Aż do dziś...
13 lata 9 miesiąc temu #86401 przez fanka
Marta M plastry z tego co wyczytałam to można, a jeśli chodzi o maść to ja zawsze smarowałam tylko maścią cynkową i o niej też nie znalazłam informacji, że nie wolno. Co do innych specyfików na tą okropna opryszczkę to nie wiem. Witaminy B też nie zażywam chociaż tak jak pisałam wyżej zawsze jak pojawiła się opryszczka to paczka wit B codziennie po jednej i był długooo spokój, natomiast teraz się boje tak na własną rękę brać bo nie wiem czy mogę.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia