- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88979 przez katy25
hey dziewczynki,
widze ze ogladacie lozeczka:) ja mam po Ines takie allegro.pl/lozeczko-drewex-kuba-iii-bial...awa-i1514047744.html białe, byłam bardzo zadowolona. Ma regulowany bok a potem można go całkiem zdemontować i mieć tapczanik. nie jestem pewna czy to, które Wam pokazuje ma tę opcję... w końcu ja swoje kupowałam ponad 3 lata temu.
Co do pościelinki to na pewno wybiore tą, oni sami szyją. Zestawy sa piękne, może nie są najtańsze ale w sumie nie trzeba wszytskiego kupować jak ktoś nie chce. A dla dziewczyek maja śliczne do wyboru. korespondowałam z nimi i na dniach będa nowe wzory dla chłopców.
wklejam linka
allegro.pl/babykingdom-14-el-posciel-bal...t-s-i1504212663.html
acha ja pytałam jeszcze o zasłony widoczne na zdjęciach - tez szyją ale na zamówienie:)
widze ze ogladacie lozeczka:) ja mam po Ines takie allegro.pl/lozeczko-drewex-kuba-iii-bial...awa-i1514047744.html białe, byłam bardzo zadowolona. Ma regulowany bok a potem można go całkiem zdemontować i mieć tapczanik. nie jestem pewna czy to, które Wam pokazuje ma tę opcję... w końcu ja swoje kupowałam ponad 3 lata temu.
Co do pościelinki to na pewno wybiore tą, oni sami szyją. Zestawy sa piękne, może nie są najtańsze ale w sumie nie trzeba wszytskiego kupować jak ktoś nie chce. A dla dziewczyek maja śliczne do wyboru. korespondowałam z nimi i na dniach będa nowe wzory dla chłopców.
wklejam linka
allegro.pl/babykingdom-14-el-posciel-bal...t-s-i1504212663.html
acha ja pytałam jeszcze o zasłony widoczne na zdjęciach - tez szyją ale na zamówienie:)
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88985 przez Pyśkaaaa
ja sie w sumie rozgladam zebym wiedziala ile co kosztuje co trzeba a czego nie trzeba i jakis metlik w glowie mam bo powiem wam szczerze ze sie wczesniej nie orientowalam
Katy posciel cudna ta z autkami tylkpo ze mi sie baldachimy mega nie podobaja i nie chce ich.. a co łózeczka tez fajne
Katy posciel cudna ta z autkami tylkpo ze mi sie baldachimy mega nie podobaja i nie chce ich.. a co łózeczka tez fajne
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #88988 przez katy25
Pysssskaa oni sprzedaja wszytsko na części to jest akurat najdroższa i najbardziej rozbudowana opcja. Ja równiez nie chce baldachimu - zbiera sie w nim tylko kurz i przeszkadza przy wyjmowaniu dziecka z łóżeczka. To, co ja chce chyba 6 elementów wyenili mi na 160 zł. Uważam, że to bardzoo dobra cena. A dodatkowo i tak trzeba kupic jakąs najzwyklejsza pościelinkę na zmianę, bo tu sie uleje, tu pampers jeszcze przemoknie albo coś takiego... z doświadczenia wiem, że wiele rzeczy kupowałam a potem ich kapletnie nie używałam.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #89074 przez Agusia83
Dziewczyny, sliczne lozeczko ...mnie tez sie podobaja drewniane z samymi szczebelkami...tez mam jedno upatrzone, ale ponoc znajomy sie zawziął i powiedzial, ze nam je kupi....zobaczymy
Dzis bedac na zakupach weszlam do jednego ciuszka i udalo mi sie kupic doslownie nowki sztuki, spodenki rybaczki jeansowe z pasem ciazowym...az za 10zl
Dzis bedac na zakupach weszlam do jednego ciuszka i udalo mi sie kupic doslownie nowki sztuki, spodenki rybaczki jeansowe z pasem ciazowym...az za 10zl
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89085 przez kasia79
ja też muszę się wybrać na zakupy, bo już nie mieszczę się w swoje rzeczy, na dzień dzisiejszy mam jedne dyżurne spodnie dresowe mam pytanie: boli was czasem dół brzucha? chciałabym już czuć ruchy mojego maleństwa to wiedziała bym że jest wszystko ok a tak to panikuję jak tylko coś mnie zaboli.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89096 przez bewipo
katy pościel bardzo ładna
Pyśka u sierpniówek na 1 stronie jest taki niezbędnik wyprawkowy, przejrzyj sobie.
kasia mnie tak co drugi dzień coś pobolewa w dole brzucha. Ale dzidzia rośnie i wszystko sie rozciąga to chyba nie ma co panikować. Ja zawsze sprawdzam czy mi przy tym brzuch nie twardnieje, bo to by na skurcze było to bym dzwoniła do ginki po receptę na luteine.
Ja nie oglądam bo nie mam polskich programów
Pyśka u sierpniówek na 1 stronie jest taki niezbędnik wyprawkowy, przejrzyj sobie.
kasia mnie tak co drugi dzień coś pobolewa w dole brzucha. Ale dzidzia rośnie i wszystko sie rozciąga to chyba nie ma co panikować. Ja zawsze sprawdzam czy mi przy tym brzuch nie twardnieje, bo to by na skurcze było to bym dzwoniła do ginki po receptę na luteine.
Ja nie oglądam bo nie mam polskich programów
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez bewipo.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89118 przez Agusia83
Kasia, mnie czasem zdarzy sie obejrec ten serial, ale nie jestem fanka....bardzo podobala mi sie "Brzydula", szkoda, ze nie kreca kolejnych odcinkow
Wlasnie zrobilam andruciki z masa krowkowa..przysmak meza...ja robiac mam juz dosc tego smaku...jakos nie przepadam teraz za slodyczami....
Wlasnie zrobilam andruciki z masa krowkowa..przysmak meza...ja robiac mam juz dosc tego smaku...jakos nie przepadam teraz za slodyczami....
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89224 przez slowiczek
mnie też brzusz pobolewa, wtedy biorę nospę choć mam wątpliwości do jej działania, na początku trochę spanikowałam jak mnie bolał i mi stwardniał parę razy ale miałam też wtedy ogólne problemy trawienne, lekarz mnie zbadał i stwierdził, że to jelita i żebym się nie stresowała bo wszystko z maluszkiem jest ok także warto oczywiście taki ból skonsultować z lekarzem ale w większości przypadków to naturalne
Moderatorzy: ilona