BezpiecznaCiaza112023

Listopadówki 2013

11 lata 7 miesiąc temu #644892 przez pani_p
Malopolanka chyba trafilas w sedno :-P haha no, ale tak jak mowilame wieczorem mnie tak wypycha, rano już taki wielki nie jest ;)

W kazdym razie juz u kazdej z nas widać, że mamy lokatora :-) hihi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #644954 przez cortezia
Dziewczyny no piękne macie już te brzuszki:) Każda inny:)Ja próbowałam zrobić telefonem, ale coś mi się ręka ryrocze:D, a aparat ma mój paskud w firmie:D Jak tylko przyniesie to postaram się zrobić, bo to fajna pamiątka:)

Suzi ja też miałam mieć ślub w sierpniu:) ale zdecydowałam się go przesunąć na Kwiecień 2014:) jak dowiedziałam się o dzidzi:) Sama jestem konsultantką ślubną i mam do zorganizowania w tym roku 3 śluby więc mojego nie dam rady:D a druga sprawa u mnie będzie na ślubie 200 osób, a wiem z autopsji, że przygotowania do ślubu dla Panny Młodej są bardzo wykańczające i stresujące, dlatego musiałam sobie odpuścić.

"Dziec­ko to uwi­doczniona miłość. "

11 lata 7 miesiąc temu #644964 przez dzidostwo
Hej dziewczynki na dzień dobry mój brzuchol z rana :)

później coś napiszę, bo zaraz niunia na drzemkę pójdzie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=42640

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #644973 przez Joanna26
Hej dziewczyny,

to widzę, że mój brzuch trzyma się w normie, chociaż na zdjęcie się nie pokuszę :)

Ja dzisiaj mam wolne i mam zamiar posprzątać, poprać i ogólnie poogarniać. Wczoraj byłam na dyżurze w pracy i coraz bardziej daje mi w kość. Nie mogę usiedzieć na krześle, boli mnie brzuch, plecy i tyłek. Jestem rozkojarzona i w ogóle nie mogę skupić się na pracy, przez co efekty są też marne;/

I chyba mam doła od kilku dni. Wczoraj wyłam mojemu mężowi, że na to wszystko nie jestem gotowa...;/

11 lata 7 miesiąc temu #645007 przez dzidostwo
Małopolanka od ostatniego zdjecia to widac że brzucholek rośnie :)

wszytskim mamą na pewno coś widać, innym mniej drugim więcej :)

mam teraz chwilkę dla siebie, czyli czas na wstawienie prania, zjedzenia sniadanka, wypicia herbatki i ogarniecia domku.. :)

pogoda widzę, co prawa przez okno, ale wydaje mi sie ze jest juz ciepło i bedzie bardziej :)

Miłego dnia mamusie... :**

biorę się za coś :)

11 lata 7 miesiąc temu #645157 przez JustynaNL
Witam się i ja. Trochę mnie nie było, ale z racji długiego weekendu maz nas zabrał na wycieczkę :) wiec trochę (dużo :)) spacerowaliśmy a wieczorami odpoczywaliśmy wiec na forum juz nie było jak wchodzić. Jak będę miała dostęp do laptopa to pokaże jak mnie wywala jak tylko zjem śniadanie :) a potem to juz gorzej :P i mimo mojej najmniejszej na forum wagi to chyba brzuch mam największy :P i to niekoniecznie nisko bo w sumie od cycek po całej długości go wywala. Dobrze, ze robi się cieplej to krótkie spodenki będzie można zakładać bo dżinsy robią się przyciasne a specjalnie kupować mi się nie chce na te kilka chłodniejszych dni, w razie w zostają legginsy :) poza tym apetyt przeogromny, nawet w nocy (i brak nudności i wymiotów wiec można szaleć), największy na frytki, mięso i sałatki do tego jeszcze lody a reszta słodyczy może nie istnieć :) co do wizyty u lekarza to niestety jeżeli wszystko będzie w porządku to za trzy tygodnie (a miesiąc od ostatniej), może wtedy zrobi mi usg i będę wiedziec kto się tak zajada tymi sałatkami :) w końcu to bedzie juz 17tyg, później połówkowe wiec usg bedzie napewno :)
No to się rozpisałam a teraz czas dalej się wietrzyć jak tylko Cora wstanie z drzemki :)

11 lata 7 miesiąc temu #645235 przez Ellie
cześć dziewczynki:)czytałam na bieżąco, ale nie pisałam, jakoś weny nie miałam przez tą pogodę
Piękne macie brzuszki:)U mnie też chyba zaczyna być widać, ale z racji tego że ogólnie mam duży brzuch to nie wiem czy to dzidzia czy tłuszczyk hihi
Odebrałam właśnie wyniki na toxo, oba ujemne i poziom progesteronu, niestety moja lekarka miała dyżur w nocy więc jej nie zastałam w szpitalu, tyle co pielęgniarki zapytałam o tą toxo i powiedziała, że ok,a z tym progesteronem to nie wiem, bo ja nic z tego nie rozumiem. Mam od wczoraj okropny ból głowy po prawej stronie, jakby mi ktoś tam młotkiem walił, wzięłam wieczorem Apap, ale z racji tego że mi nie pomógł nic,a nic to się męczę, więcej nie będę brała, bo to nie ma sensu. Z mojego sprzątania na razie nici, bo się nawet schylić nie mogę przez ta łepetynę;/
Któraś tu pisała(nie cofnę tyle w podglądzie) o lekarzu mruku, który zwolnienia wystawiać nie chce, ja wychodzę z założenia, że skoro chodzę prywatnie i płacę słono za każdą wizytę to mi się należy jeżeli mam taką ochotę, dlatego ja mojej lekarce prosto z mostu zadałam pytanie czy dostanę L4,w razie co chciałam zacząć coś wymyślać gdyby chętna nie była, na szczęście była, ugadałyśmy się że wystawia co miesiąc do końca ciąży. Sam szef poprosił mnie o takie rozwiązanie, bo ja głównie pracuję w nocy, więc nie mieli co ze mną zrobić
Jeszcze coś miałam napisać, ale tak mi się daje ta głowa we znaki, że zapomniałam, jak sobie przypomnę to dopiszę

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #645404 przez moniczka8401
hej dziewczyny :)
ale macie fajne te brzuszki taki zgrabniutkie a ja taki juz duzy ten brzucholek mam taki ogromny :( chodzic nie umie tzn chodze jak pingwin :(
Cos mi sie zdaje ze bede miala chyba chlopakow.... a z synem nastawilismy sie ze beda teraz siostrzyczki :(
idzie mi wszystko w brzuch tzn ze na chlopakow a gdyby szlo na boki to by byly dziewczynki..
jak ja bym juz chciala to prenatalne... a tu jeszcze 9dni...
Jutro jade sama autem do Poznania a mieszkam w Tychach kolo Katowic - mam nadzieje ze moim dzieciom w brzuszku spodoba sie ta podroz :)
taka beczuszka jestem teraz :) 10tydz i 3dni blizniaki :)

11 lata 7 miesiąc temu #645406 przez moniczka8401
cos mi nie chce zdjecia z tel zaladowac :( a szkoda brzuchol jak w 5miesiacu juz hehehe

11 lata 7 miesiąc temu #645434 przez dzidostwo
Moniczka mnie i mojej znajomej (rodziłyśmy w zeszłym roku) wsyztsko szło w brzuch i obie mamy córeczki, to nie kwestia zabobonów i tych innych tylko budowy ciała ;))

11 lata 7 miesiąc temu #645451 przez Brunetka
Witajcie dziewczyny

Mam do Was pytanie z innej beczki. Czy jest wśród nas ( piszących ) kobieta,która jest zdana tylko na siebie...zmuszona by samotnie wychowywać swoje dzieciątko?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655

11 lata 7 miesiąc temu #645493 przez dzidostwo
Brunetka coś zmartwiło mnie to Twoje pytanie :( coś sie stało???

11 lata 7 miesiąc temu #645497 przez Gravity
Macie i moj zeby nie bylo:P

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #645506 przez Brunetka
Gravity masz juz spory brzuszek. Zaczynam się zastanawiać czy u mnie wszystko dobrze... ja w porownaniu do Was jestem plaska:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #645523 przez JustynaNL
Brunetka, nie masz co sie martwic, przy pierwszym dziecku brzuszek raczej wyskakuje pozniej. Duzo zalezy tez od miesni przytrzymujacych brzuch. U mnie przy Malej do 5 miesiaca nie bylo praktycznie nic a pod koniec to tylko wieksza pilka. No i zero boczkow wiec niby powinien byc chlopiec. Jedynie jak lekarka badala to mowila, ze mam straszne miesnie na brzuchu (gdzie nigdy nie robilam brzuszkow i nie cwiczylam), po prostu taka moja uroda.
Zdjecie brzucholka z 9tyg

i z 14tyg
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka