- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Tym bardziej że duża różnica w cenach też bym się kłóciła!
Dobrze zrobiliście!
Ufolka ale super jej w tym krzsełku,pewnie ma wygodnie.
Ps.Myślicie że mogę Olę już sadzać do krzesełka bez regulacji oparcia???
MAMY 2 ZĘBA
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Przepraszam że tak z doskoku, ale mam na prawdę mało czasu:( Ciągle jeżdżę, załatwiam sprawy, nie ma mnie w domu od 4 do 6 godzin. Czuję się jakbym pracowała, ale najlepsze że lepiej mi z tym, jakoś tak raźniej:) A Piotrek więcej czasu spędza z tatą
No chciałam Wam coś pokazać Dziś widziałam w TV Bobomiganie, właśnie nasze maluchy wchodzą w najlepszy okres na to:)
a tu Klub KOKO
www.klubkoko.pl/
Teraz pytanie, co Wy na to?
A tam ktoś pytał jak tam mojego Rrrr niepalenie:) Otóż nie pali już 24 dni:) Dziękuję za pamięć
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze dziewczyny ja nie wprowadzam Adusi glutenu.... Ma pół roku... mogę jeszcze zacząć?
Jakoś mi to wyleciało z głowy i chęci a teraz mam wyrzuty!
Wczoraj mąż mi mówił ze jego kolega z pracy mu móiwł że jak dziecko dziecko skończy pół roku to trezba je gdzies tam zarejestrować - bo juz nie jest ubezpieczone! Jakoś mi sie w to wierzyc nie chce! JAk ja pracuję i mąż to jeszcze trezb adziecko gdzieś zgłaszać????
Proszę odpiszcie!!!!! [file/]
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko, Olka pisałyście że używacie chusteczek Dady, jak dla mnie to najlepsze są pampersa, dalej Dady i jeszcze Bambino, wszystkie sa podobnie nawilżone, miękkie i grube, a wszystkie ślicznie pachną
A dziewczyny znów fotki cudne wstawiają Tak z nowym rokiem co?
Ksiądz u nas po kolędzie będzie jutro chodził, a ja na Zumbę
Lucy gratulujemy 2 zęba, u nas brak:P
Dziś byłam na zakupach i znalazłam śliczne 2 pajace "I love Daddy" i "I love Mummy", jeden biały, drugi różowy (obydwa dla dziewczynki) a takie malusie, dla noworodka:) Sąsiadka ma mieć córeczkę, a ja nie mogłam się oprzeć i wzięłam dla niej:) Akurat do szpitala będzie miała, a i mają zakładkę na rękawkach "niedrapkę". Koleżanka baaardzo się ucieszyła, a ja... zapragnęłam BOGUŚKI!!! Ech... za 2 lata dopiero... ;(
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ubezpieczenie dziecko posiada zawsze u 1 z rodziców do 25 roku życia lub do czasu podjęcia samodzielnej pracy. Po skończeniu 25 gdy nie pracyje musi zarejestrowac się w zatrudniaku by miec ubezpieczenie. Gdy rodzic u którego dziecko jest zgłoszone traci prae i niechce zarejestrowac się w urzędzie by mieć ubezpieczenie dziecko wystarczy zgłosić do ubezpieczenia u kolejnego pracującego rodzica. Księgowa wypenia odpowidni wniosek i jest on przesyłamu do Zusu.
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
a my mamy kaszelek mucosolvan i tantum verde w akcji... i dziś druga kontrola u ortopedy odezwę się później.
a dajecie maluchom twarożki czy takie gotowe deserki bodajże z nestle?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzień dobry
a my mamy kaszelek mucosolvan i tantum verde w akcji... i dziś druga kontrola u ortopedy odezwę się później.
a dajecie maluchom twarożki czy takie gotowe deserki bodajże z nestle?
Przede wszystkim zdrówka:)
A te deserki i jogurciki to sa po 6misiącu (nam odpada, bo mleczne), ale to jest fajne:
www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/nestle/pro...4/productid/185.aspx
Poszukam w sklepie i spróbujemy:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/silikonowa-mata-stolnica-berg...cja-i2027284023.html
można na tym piec do 220*C i mrozić
Przekonałam się do form silikonowych, piekę ostatnio chleb dukana w takowych i są genialne:)
A teraz wyobraź sobie na takiej stolnicy wyrobić ciacho i zrobić ciacha "reniferki" i do pieca:) Się napaliłam:)
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
O Bobomigi to juz kiedys słyszłam jak Reni nielubiana przez Ciebie w tym cyklu ekomama mówiła i pokazywali to w ddtvn, przyznam szczerze, ze temat mnie nie porwał jakoś szczególnie, ostatnio tez w tej ksiazce Poradnik dla zielonych rodziców o tym czytałam i tam sa nawet znaki pokazane ale mnie to nie kreci jakoś
trzymam kciuki za małzona ja juz 1,5 roku nie pale
Hoborrku zacznij ten glutem popostu jak najpredzej wprowadzać i w przypadku Ady chyba 2 m-ce ta ekspozycja powinna trwac bo ona karmiona piersią a po tym czasie można już gluten bez ograniczeń podawać, ale ponoć nie powinno sie tego czasu ekspozycji na gluten skracać (czyli przez te 2 m-ce po troszeczke codziennie najpierw) a dzieci karmione MM 4 m-ce (Masuska kiedys tu podawała linki do artykułów)
i Amelka i Mikołaj wyglądają jakby na tronie siedzieli słodko
a Ola wymiata hahahaha buźki Ola w Twój kasownik od cioci różyczki
czy Wy wchodzicie normalnie juz na forum??? bo ja na około jakoś musze kombinowac
ewitkun lub Oposku dajcie plissss linka do tego gryzaka pajaka
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ewitkun zdrówka zyczę ja nie daję musów jak na razie tylko warzywka, owoce i mięsko od dziś
właśnie dziś dałam królika z jarzynami, coś nie posmakowało damie mojej
lucy ja myślę że dopiero jak zacznie siedzieć to można sadzać w krzesełku bez regulacji oparcia, chyba że jakoś zrobisz pozycję półsiedzącą, może kocyk zwiń albo coś?
aska bardzo fajne krzesełko ;)ja na razie podstawki pod nóżki nie zaczepiałam, ale ja mam taką zwisającą a Ty masz fajną leżącą
różyczko ja te na około na forum
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masusko jak napisała różyczka to bobomiganie jakoś niespecjalnie mnie porwało również
wczoraj poczytałam troszkę na temat pedofilii na nk. Dziś szukałam linka do fotokalendarzy tu na naszym forum i natknęłam się na zdjęcia chyba Lucy jak Ola się kąpie. Nie obraź się ale może weź pousuwaj je?? Bo ona tam golutka siedzi a w ogóle te historie są przerażające, ja po jakimś czasie usuwam zdjęcia, róbmy może tak?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
moje dziecię tak mi zaczęło ulewać że ja pierdziele, wcześniej też tak było ale przeszło, odkąd gluten daję to właśnie znów powróciło, wkurza mnie to bo muszę ją ciągle przebierać a i ona piszczy jak uleje więc jej też nie zabardzo tak, ma któraś z was z tym problem???
tak. my mamy ten problem. Bianka ulewa od urodzenia i to takie chlustanie bardziej a lekarz mnie uspokaja,ze to minie i ze to niby od zbyt łapczywego jedzenia, nie kazał podawac żadnych preparatów zagęszczajacych wiec przyzwyczailismy sie do tego, w nocy nie ulewa w ogóle ale w dzien zawsze i to nawet czasem godzine, albo 1,5 po jedzeniu w nocy je spokojniej i moze przez to nie łyka tez tyle, a w dzień to jakby ktos ja gonił hehe
Masusko co do tej maty jeszcze to lepiej ja połozyc na blache i na to nakładac bo mate z ciastkami raczej cieżko przenieść, jest miękka jak szmata
tak szczerze to jestem do tego stopnia leniwa,ze wole piec na papierze bo nie chce mi sie tej maty myc a papier wywale i spokój
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...