- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203679 przez Aleksandra
Dorcia trzymam kciuki za ciebie, wszystko będzie ok
Funia tez musi wiedzieć co sie dzieje za oknem. Ma nad wszystkim kontrolę
Funia tez musi wiedzieć co sie dzieje za oknem. Ma nad wszystkim kontrolę
Temat został zablokowany.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203690 przez aniaa_
Kima napisała!!!!
wlasnie wrocilam z usg, rozwarcie na 2 cm, gin mi powiedzial, ze moge urodzic nawet za godzine! a moze za 2 tyg, nie wiedomo...mysle, ze juz niedlugo...
na ktg skurcze nie wychodza, maly wazy 1990g. wszytsko z nim wporzadku, tylko pcha sie cos na swiat za szybko. Na neta nie ma tu szabs, bede miala nadrabiania!
I napisała jeszcze ze lekarz powiedział jej ze chyba chłopak
wlasnie wrocilam z usg, rozwarcie na 2 cm, gin mi powiedzial, ze moge urodzic nawet za godzine! a moze za 2 tyg, nie wiedomo...mysle, ze juz niedlugo...
na ktg skurcze nie wychodza, maly wazy 1990g. wszytsko z nim wporzadku, tylko pcha sie cos na swiat za szybko. Na neta nie ma tu szabs, bede miala nadrabiania!
I napisała jeszcze ze lekarz powiedział jej ze chyba chłopak
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez aniaa_.
- Aleksandra
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 3 miesiąc temu #203705 przez Dorciaition
Jejkus Kima moze nie dlugo urodzic!!! O jaa! jestem w szoku!
Suari Daisy byla wczoraj u mnie Oczywiscie nie wchodzi do srodka ale mam tutaj taki park ze moze sobie pobiegac.
Suari pochwal sie posciela
Suari Daisy byla wczoraj u mnie Oczywiscie nie wchodzi do srodka ale mam tutaj taki park ze moze sobie pobiegac.
Suari pochwal sie posciela
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203710 przez Suari
No jeszcze kurier nie dotarł, więc na żywo jej nie widziałam, ale mam nadzieję, że będzie ok
jedna jest taka:
www.sklep.bondodo.eu/produkt/5-czesci-bear-kite-bezowy-90x120
a druga taka:
allegro.pl/3-cz-piekna-posciel-z-haftem-...mon-i1824047059.html - krówka biały/błękit
Ale ta twoja psinka to taka filigranowa, że pewnie można by ją przemycić na oddział
jedna jest taka:
www.sklep.bondodo.eu/produkt/5-czesci-bear-kite-bezowy-90x120
a druga taka:
allegro.pl/3-cz-piekna-posciel-z-haftem-...mon-i1824047059.html - krówka biały/błękit
Ale ta twoja psinka to taka filigranowa, że pewnie można by ją przemycić na oddział
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203723 przez Dorciaition
Suari sliczna ta posciel Kurka tez musze w koncu kupic.
myslelismy zeby daisy zabrac ale jak by ktos zobaczyl to nie wiem jak by sie to skonczylo. moze by mni wyrzucili
myslelismy zeby daisy zabrac ale jak by ktos zobaczyl to nie wiem jak by sie to skonczylo. moze by mni wyrzucili
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203724 przez vestusia
Ach Suari, myślałam, że zamawiałaś tę pościel od sprzedawcy, którego link Ci wklejałam
Funia faktycznie ma swój świat jak patrzy w okno, czasami to naprawdę zabawne jest, bo burczy pod nosem, szczeka, a tam naprawdę nikogo nie ma, tylko np. drzewo się rusza na wietrze.
Kima będzie rodzić? Ojej. To my tu o Oli myślimy, że pierwsza się wypakuje, a tymczasem chyba jednak Kima. No i chyba chłopak u niej jest w brzuszku? He, he, he
A ja wróciłam z apteki i kurwa mam dylemat. Na ulotce jest napisane, że nie powinno się go brać w ciąży po 3 m-cu, bo przenika przez łożysko i może uszkodzić płód i noworodka. Pani w aptece mówiła mi tylko, żebym to brała najlepiej rano, bo jest moczopędne i nigdzie nie wychodziła. Sama mam dylemat i kurka chyba nie wezmę tego leku, bo boję się, że coś złego się stanie. Ja pierdziu Nic tylko się pochlastać!
Funia faktycznie ma swój świat jak patrzy w okno, czasami to naprawdę zabawne jest, bo burczy pod nosem, szczeka, a tam naprawdę nikogo nie ma, tylko np. drzewo się rusza na wietrze.
Kima będzie rodzić? Ojej. To my tu o Oli myślimy, że pierwsza się wypakuje, a tymczasem chyba jednak Kima. No i chyba chłopak u niej jest w brzuszku? He, he, he
A ja wróciłam z apteki i kurwa mam dylemat. Na ulotce jest napisane, że nie powinno się go brać w ciąży po 3 m-cu, bo przenika przez łożysko i może uszkodzić płód i noworodka. Pani w aptece mówiła mi tylko, żebym to brała najlepiej rano, bo jest moczopędne i nigdzie nie wychodziła. Sama mam dylemat i kurka chyba nie wezmę tego leku, bo boję się, że coś złego się stanie. Ja pierdziu Nic tylko się pochlastać!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203726 przez vestusia
Pościel oczywiście Suari słodka
Dorcia, może Daisy do jakiegoś koszyczka trzeba wsadzić, zakryć, że niby prowiant w środku i wtedy Daisy wejdzie na Oddział A tak poważnie, to niestety nie da to rady. A Ty możesz chociaż wyjść na zewnątrz na chwilę? czy każą Ci bezwzględnie leżeć?
Dorcia, może Daisy do jakiegoś koszyczka trzeba wsadzić, zakryć, że niby prowiant w środku i wtedy Daisy wejdzie na Oddział A tak poważnie, to niestety nie da to rady. A Ty możesz chociaż wyjść na zewnątrz na chwilę? czy każą Ci bezwzględnie leżeć?
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203753 przez aniaa_
Suari super pościel,
Vrstusia też mi sie wydaje, że lakarz wie co robi i moze dlatego tylko masz brac 3 dni, moja kolezanka też w ciązy miała jakieś leki przepisane na których na ulotce pisało że w ciązy nie można brać ale jej lekarz ją uspokoił i powiedział że wie co robi i ma sie nie stresować.
Vrstusia też mi sie wydaje, że lakarz wie co robi i moze dlatego tylko masz brac 3 dni, moja kolezanka też w ciązy miała jakieś leki przepisane na których na ulotce pisało że w ciązy nie można brać ale jej lekarz ją uspokoił i powiedział że wie co robi i ma sie nie stresować.
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #203755 przez anyanka
Heloł!
Mam najnowsze wieści!!!!!!!!!!!!!!!
Nad ranem złapał mnie ból krzyża (taki jak w niedzielę), po mniej więcej godzinie zaczął promieniować na brzuch i pachwiny. Dość silny był, ale wytrzymałam jakoś do rana, ale na wszelki wypadek obudziłam mojego i śmiejąc się stwierdziłam że chyba się zaczyna
Tak między 9 a 10 bo niestety nie zapisałam sobie zaczęły się skurcze które mam co 40min... Przez siostrę skontaktowałam się z położną że jak będą mi wody odchodzić albo skurcze będą mniej więcej co 15 lub 20 min to mam jechać do szpitala z torbą.
Mam najnowsze wieści!!!!!!!!!!!!!!!
Nad ranem złapał mnie ból krzyża (taki jak w niedzielę), po mniej więcej godzinie zaczął promieniować na brzuch i pachwiny. Dość silny był, ale wytrzymałam jakoś do rana, ale na wszelki wypadek obudziłam mojego i śmiejąc się stwierdziłam że chyba się zaczyna
Tak między 9 a 10 bo niestety nie zapisałam sobie zaczęły się skurcze które mam co 40min... Przez siostrę skontaktowałam się z położną że jak będą mi wody odchodzić albo skurcze będą mniej więcej co 15 lub 20 min to mam jechać do szpitala z torbą.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona