BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu #203679 przez Aleksandra
Dorcia trzymam kciuki za ciebie, wszystko będzie ok :)

Funia tez musi wiedzieć co sie dzieje za oknem. Ma nad wszystkim kontrolę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #203690 przez aniaa_
Kima napisała!!!!

wlasnie wrocilam z usg, rozwarcie na 2 cm, gin mi powiedzial, ze moge urodzic nawet za godzine! a moze za 2 tyg, nie wiedomo...mysle, ze juz niedlugo... :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

na ktg skurcze nie wychodza, maly wazy 1990g. wszytsko z nim wporzadku, tylko pcha sie cos na swiat za szybko. Na neta nie ma tu szabs, bede miala nadrabiania!

I napisała jeszcze ze lekarz powiedział jej ze chyba chłopak :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #203698 przez Aleksandra
Ja też wlaśnie dostałam smsa od niej. Kurcze dziewczyny naprawdę zaczyna sie cos już dziać u nas :)
13 lata 3 miesiąc temu #203700 przez Suari
To pewnie Kima będzie przodowniczką wśród listopadówek :)
Może jeszcze wytrzyma trochę, bo u niej to 32 tydzień.
13 lata 3 miesiąc temu #203705 przez Dorciaition
Jejkus Kima moze nie dlugo urodzic!!! O jaa! jestem w szoku!
Suari Daisy byla wczoraj u mnie :-) Oczywiscie nie wchodzi do srodka ale mam tutaj taki park ze moze sobie pobiegac.
Suari pochwal sie posciela :)

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #203710 przez Suari
No jeszcze kurier nie dotarł, więc na żywo jej nie widziałam, ale mam nadzieję, że będzie ok :)

jedna jest taka:
www.sklep.bondodo.eu/produkt/5-czesci-bear-kite-bezowy-90x120

a druga taka:
allegro.pl/3-cz-piekna-posciel-z-haftem-...mon-i1824047059.html - krówka biały/błękit

Ale ta twoja psinka to taka filigranowa, że pewnie można by ją przemycić na oddział ;)
13 lata 3 miesiąc temu #203723 przez Dorciaition
Suari sliczna ta posciel :) Kurka tez musze w koncu kupic.
myslelismy zeby daisy zabrac ale jak by ktos zobaczyl to nie wiem jak by sie to skonczylo. moze by mni wyrzucili ;)

Alanek[*] :(
13 lata 3 miesiąc temu #203724 przez vestusia
Ach Suari, myślałam, że zamawiałaś tę pościel od sprzedawcy, którego link Ci wklejałam :)

Funia faktycznie ma swój świat jak patrzy w okno, czasami to naprawdę zabawne jest, bo burczy pod nosem, szczeka, a tam naprawdę nikogo nie ma, tylko np. drzewo się rusza na wietrze.

Kima będzie rodzić? Ojej. To my tu o Oli myślimy, że pierwsza się wypakuje, a tymczasem chyba jednak Kima. No i chyba chłopak u niej jest w brzuszku? He, he, he :D

A ja wróciłam z apteki i kurwa mam dylemat. Na ulotce jest napisane, że nie powinno się go brać w ciąży po 3 m-cu, bo przenika przez łożysko i może uszkodzić płód i noworodka. Pani w aptece mówiła mi tylko, żebym to brała najlepiej rano, bo jest moczopędne i nigdzie nie wychodziła. Sama mam dylemat i kurka chyba nie wezmę tego leku, bo boję się, że coś złego się stanie. Ja pierdziu :( Nic tylko się pochlastać!
13 lata 3 miesiąc temu #203726 przez vestusia
Pościel oczywiście Suari słodka :)

Dorcia, może Daisy do jakiegoś koszyczka trzeba wsadzić, zakryć, że niby prowiant w środku i wtedy Daisy wejdzie na Oddział :D A tak poważnie, to niestety nie da to rady. A Ty możesz chociaż wyjść na zewnątrz na chwilę? czy każą Ci bezwzględnie leżeć?
13 lata 3 miesiąc temu #203733 przez Suari
vestusia- miałam zamawiać od tego twojego sprzedawcy, bomiałam tam upatrzoną jedną, ale jakoś tak wyszło, że akurat ta :)

ale jak ci lekarz przepisał to pewnie wie co robi.

gorzej jak ten prowiant zacząłby szczekać :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #203743 przez vestusia

Suari napisał:

gorzej jak ten prowiant zacząłby szczekać

O, to byłoby coś he, he, he :D
13 lata 3 miesiąc temu #203753 przez aniaa_
Suari super pościel,

Vrstusia też mi sie wydaje, że lakarz wie co robi i moze dlatego tylko masz brac 3 dni, moja kolezanka też w ciązy miała jakieś leki przepisane na których na ulotce pisało że w ciązy nie można brać ale jej lekarz ją uspokoił i powiedział że wie co robi i ma sie nie stresować.
13 lata 3 miesiąc temu #203755 przez anyanka
Heloł!
Mam najnowsze wieści!!!!!!!!!!!!!!!
Nad ranem złapał mnie ból krzyża (taki jak w niedzielę), po mniej więcej godzinie zaczął promieniować na brzuch i pachwiny. Dość silny był, ale wytrzymałam jakoś do rana, ale na wszelki wypadek obudziłam mojego i śmiejąc się stwierdziłam że chyba się zaczyna :) :) :)
Tak między 9 a 10 bo niestety nie zapisałam sobie zaczęły się skurcze które mam co 40min... Przez siostrę skontaktowałam się z położną że jak będą mi wody odchodzić albo skurcze będą mniej więcej co 15 lub 20 min to mam jechać do szpitala z torbą.
13 lata 3 miesiąc temu #203756 przez Suari
anyanka- no nie mów, że Ciebie też bierze :)
13 lata 3 miesiąc temu #203757 przez aniaa_
No to prosze następna :ohmy:
Jej w na październiku tyle sie nie dzieje co u nas :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby