- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
A co do cc każda kobieta przechodzi ją inaczej, ja napisałam jak było u mojej koleżanki.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja nie pisze bo tu cisza nastala- i nie mam natchnienia - tylko ta presja porodu i moj czas sie skonczyl:( i juz o 8mej sie szykuje w poniedzialek:( z nadzieja ze mnie nie przyjma
pisalam na listopadowkach ze dzwonila do mnie kadrowa w spr talonow na swieta i w summie czuje sie nie milo potraktowana bo on nie wie jak nas potraktowac czy 2 os czy 3 osoby poniewaz z moim nnie mamy slubu ani wspolnego miejsca zameldowania- choc mieszkamy razem:( no i komisja socjallna ma podjac decyzje:(z jednej str to rozumiem bo w takim wypadku moglabym dopisac kazdego do dochodu mojego a z drugiej to tak nie fair jest...
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Porozmawialiśmy sobie poważnie o naszym życiu i K. stwierdził że nie będzie utrzymywał kontaktów z tym Wojtkiem i będzie mnie informował o wszystkich wyjściach. A nie przyznał się dlatego bo się mnie bał taka hetera jestem haha. Więc narazie ok. Przez tą sytuację dowiedziałam się jednak że nie mogę na moich rodziców liczyć, na tatę jeszcze jeszcze ale matkę mam do d.... Więc nawet jakbym się zdecydowała rozstać z K. to przyszłoby mi iść pod most. Taka szara prawda:(( Teraz czekam tylko na decyzję od mojego kierownika czy pójdę na ten cały etat czy nie.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja mam bardzo dobry humor, choć mój ślubny ma dziś zakończenie sezonu, i ciąga się z kumplami po pubach, ale ostatnio to ja zabalowałam, a on się wszystkim zajął, to czas na rewanż
Za to Bartkowi musiałam kupić Lipomal na kaszel i przeziębienie, bo dziś miał już zupełnie szkliste oczka, z noska leci- czyli jakaś wirusówka- i kaszelek, niby nic wielkiego a męczy Bartka. Odpukać, póki co przez 2,5 godziny snu mały kaszlnął króciutko 2 razy i nie przebudził się, więc to spora ulga, bo ostatnia noc była pełna płacząco- kaszlącej atrakcji W razie gdyby nie było wielkiej poprawy, w poniedziałek, najpóźniej we wtorek jedziemy do pediatry, bo nie ma sensu długo zwlekać, żeby małego bardziej nie załatwić.
Martuska, jeden kłopot z głowy, to przychodzi kolejny Na szczęście nie musisz się zastanawiać dokąd pójść, a założę się, że K. pewnie sam poszukałby innego lokum, nawet tymczasowo, a Ciebie z Mikim by nie wyrzucił, przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam
Ja właśnie ugotowałam rosół na wzmocnienie małemu, mięso poporcjowałam i zamroziłam, ewentualna śmierć głodowa nam nie grozi
Spokojnej nocki
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no dokladnie powinni sie zastanowic czy nie na 4 osoby podzielic...
Zyczymy Bartkowi Duzo zdrowka!!!
ja tez moim gotowalam zupy i mrozilam zeby moj nie tracil na to czasu tylko byl ze mna hehe w szpitalu:) dzis tez jeszcze mam troche roboty - rozloze baladachim - naszykuje ciuchy dla Igora bo tylko ja sie moge odnalesc w szafie( tak poukladalam hehe) dobra lece wlosy plukac bo farbuke wkoncu trzeba jakos wygladac hehe:)
milej niedzieli!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I bardzo dobrze, że kładziesz farbę, nawet na porodówce trzeba czuć się dobrze i kobieco , mimo paru godzin leżenia rozkrokiem
A z Bartkiem to zobaczymy co z jego kaszlem, bo jutro jedziemy do pediatry, bo wcale nie jest jakoś super lepiej Nie wiem, może lek nie miał czasu odpowiednio zadziałać, zobaczymy jak minie ta noc, bo poprzednia była okropna, nosiłam małego na rękach, nosek miał zapchany, i nie dał go za Chiny Ludowe oczyścić! Pozwoliłam mu się wypłakać, bo dopiero w ten sposób dosłownie się skichał i wydzielina spłynęła na zewnątrz...oj były z tym przeboje
Spokojnej nocki