BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576876 przez nefretete666
KURCZE MONIA PEWNIE SIE WKURZYŁAS ZE TWOJE DZIECKO KTOS BIJE...MASKARA JA BYM AFERE ZROBILA ZE NIE PILNUJA I AZ DZIECKO PLACZE I NIE CHCE CHODZIC BO PRZECIEZ JAK BY SIE TO TYLKO RAZ ZDARZYLO TO BY TAK OD TYGODNIA TWOJA JULECZKA NIE PLAKALA..KONIECZNIE POROZMAWIAJ MOZE BARDZIEJ ZWROCA UWAGE

MAZ WROCIL ALE CZEKAM AZ KUBA WSTANIE ZEBY WRECZYL TESCIK:)
Temat został zablokowany.
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576887 przez sylka
Monia ja bym porozmawiała. Przedszkolanki napewno widziały. Przecież to nie 1 czy 2 razy musiało się zdarzyć a częściej bo Julka by nie miała od raz urazu do żłobka.

My w niedzielę po południu lub w poniedziałek rano kładziemy się do szpitala.
11 lata 9 miesiąc temu #576895 przez MoNiaaa
mowilam pania ze julka cos ostatnio niechetnie chodzi ale mowily mi ze ladnie sie bawi i w zlobku nie placze wiec myslalam ze po prostu woli w domu siedziec ale jak mi powiedziala ze ja ktos bije to sie wqrzylam i zmartwilam arazie zostala w domu ale w poniedzialek jak pojde to bede rozmawiala zeby zwrocily bardziej uwage

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #576899 przez Lacrijka
Mamuski, myslicie ze jak sie urodzimy w czerwcu tzn jak bedzie ciepło to będziemy uzywac śpiochy ?? Ja mysle ze raczej bodziaki pojda w ruch..pomoźcie mi bo robie zakupki i gościu ma w ofercie to za jedną przesyłka bym nabyła..
11 lata 9 miesiąc temu #576904 przez MoNiaaa
larca ja uzywalam spiochow chocby do spania bo wygodne a w nocyt zawsze jest chlodniej

http

]
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576908 przez Mirella
Lacrusia, a jaką masz gwarancję że czerwiec będzie ciepły? Ja bym i śpiochów trochę kupiła. Duśka się urodziła pod koniec maja i pamiętam że śpiochy i pajace też były w użyciu. No i weź pod uwagę, że możesz mieć wcześniaczki, wcześniaczki się w ciepełku trzyma :)

Jako że Duśka alergiczna i czerwcowa pogoda dla mnie ważna, mogę Ci powiedzieć że w zeszłym roku czerwiec był deszczowy i średnio ciepły, a dwa lata temu były upały. A jak będzie w tym roku to sobie wywróż :blink:

Monia, ja bym porozmawiała z paniami żłobiankami i to bardzo stanowczo. Być może jest w grupie jakieś agresywniejsze dziecko a one sobie rady nie dają, to wolą mówić że przecież Julka się ładnie bawi.

Przejrzałam kryteria naboru do przedszkola, na dziewięć warunków Duśka nie spełnia żadnego, to chyba nie mam co myśleć o posyłaniu jej bo i tak się nie dostanie
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576916 przez Martynka__89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Kropeczka:(9.02.2015
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576917 przez Asik
Lacrijka --- Szymek urodził się w sierpniu a śpiochy miałam :D ja bym kupiła :) no mhmm ze szpitala w bodziaku Ci dzieci nie wydadzą :) musisz mieć fotelik, śpiochy i czapeczkę ( ja Szymka bez czapki potem we wózku woziłam ale one tam chciały )

Pani :) Nefretete :) GRATULACJEEE :D :D :D :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
11 lata 9 miesiąc temu #576927 przez MoNiaaa
ja z kolei Julki bez czapki z domu nie bralam na poczatku nawet w domu jej zakladalam
po za tym larca twoje babelki beda malutkie to bedzie ci wygadniej w spiochy zapakowac.

do tej pory nie nazekalam na zlobek Julka bardzo lubi swoje panie i ladnie sie tam bawi i lubiala chodzic w poniedzialek bede wiedziala cos wiecej :)

http

]
11 lata 9 miesiąc temu #576929 przez Lacrijka
A mozna to rozwiązac tak, ze załoze bodziaka i pol spiochy ?? Chodzi o to ze mam w cholere bodziaków bo kazdy cos przyniesie, ostatnio w Realu nakupilam po 1zł i szafa pęka w szfach hihi
11 lata 9 miesiąc temu #576931 przez nefretete666
JA URODZILAM W MARCU SPICHY MIALM ALE NIE UZYWALAM BO BYLO MI SIE WYGODNIE JAKOS BO BYLY NIE ROZPINANE W KROKU.DO SPANIA KUPYWALAM KUBIE PAJACE BO WLASNIE MOGLAM ROZPIAC W KROKU I SZYBKO ZMIENIC PIELUCHE BEZ PODNOSZENIA JEGO PLECKOW I BEZ ZBYTNIEGO ROZBUDZANIA GO W NOCY A W DZIEN TO KUBE ZAWSZE MIALAM W BODACH I W SPODNIACH DRESOWYCH.lACRIJKA JESLI CHODZI CI O POGODE I TO ZE BEDZIE CIEPLO TYLKO TO KUP TE SPIOCHY BO TEGO UZYWA SIE NAWET W WAKACJE W NOCY W DOMU NIE MA PRZECIEZ JAKIEJSC GORACZKI W CZERWCU A NAWET W DZIEN MOZNA DZIECKO W TO UBRAC JAK KOMUS WYGODNIE BO NIE SADZE ZEBYS NOWORDKI TRZYMALA W DZIEN W SAMYCH BODACH Z GOLYMI NOGAMI.TAKIE MOJE ZDANIE:) A MOJ POMOCNIJ CHOLERA NADAL SPI:/
11 lata 9 miesiąc temu #576936 przez Lacrijka
Asik napisał:

Lacrijka --- Szymek urodził się w sierpniu a śpiochy miałam :D ja bym kupiła :) no mhmm ze szpitala w bodziaku Ci dzieci nie wydadzą :) musisz mieć fotelik, śpiochy i czapeczkę ( ja Szymka bez czapki potem we wózku woziłam ale one tam chciały )

Pani :) Nefretete :) GRATULACJEEE :D :D :D :D :D :D

No takie startowe zestawy im kupie do szpitala - spioszki, czapunie, niedrapki, kaftaniki.
My sypialenke dla Lacriuszków mamy na poddaszu a tam w lecie zawsze ciepło.. Ale ok kupie pare śtuk :)
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576939 przez nefretete666
LACRIJKA W BODACH I POLSPIOCHACH BEDZIE CI WYGODNIEJ DZIEWCZYNKI PRZEBRAC,PRZYNAJMNIEJ MI TAK BYLO WYGODNIEJ.A GOSCI JAK BEDA COS PRZYNOSISC TO POPROS O WIEKSZE ROZMIARY:)TO NA POZNIEJ BEDZIESZ MIALA

A KAFTANIKA TO KUBA NIGDY NA SOBIE NIE MIAL:)NAWET W SZPITALU JA TAM WZIELAM PAJACE BODY I DRESY I POLOZNE NIC MI NIE MOWILY A NO I CZAPECZKE TEZ MIALM
11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #576945 przez Lacrijka
No wieksze to kupie napewno, bo to juz będzie coraz chłodniej.. chodzi mi o takie 50-56.. Kupie po 3 sztuki dla każdej, jak braknie to będę sie ratowac bodziakami i leginsami hihi

Nefre
- wyłącz capsa bo sie źle czyta :laugh:
11 lata 9 miesiąc temu #576956 przez Gosia 2712
Nefre GRATULUJE :)
No faktycznie fasolki chodza parami :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama