BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #167690 przez Pyśkaaaa
witam piatkowow :D
dziekuje w imieniu Franka za komplementy. jak go zobaczyliśmu na USG że taki klocek to myślałamże padniemy ze śmiechu... maluch wogole nie chciał bużki pokazać ale doktorek go troche pomęczył podusił i zabrał rączke... a wogóle to my też jesteśmy drobni ale ja tez byłam grubiutka jak sie urodziłam :P i zapomniałam wam napisać że moja szyjka ma 4 cm :D

poszlismy wczoraj na pizze i wyobraźcie sobie że to chyba była ostatnia Pizza jaka jadłam cała noc zoładek mnie bolał miałam mega zgage i było mi tak cięzko... prawie wogole nie spałam...

Fanka cieszę się ze z Dawidem wszytko dobrze :D
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167722 przez gosia2324
Witam Ciężaróweczki :kiss:

Pyśka
cudowny Franio! Taki śmieszny pucek :)

Pati
ja bym na Twoim miejscu wziela torbe porodowa, nie zaszkodzi i ody sie nie przydala. i pisz do nas smsy :)

Ja mam od rana cos nerwa, a na meza to patrzec nie moge :evil:
13 lata 4 miesiąc temu #167741 przez pati-m
Oj troszkę się zestresowałam tym gadaniem o torbie :) Ale pewnie macie rację - spakuję wszystko do szpitala i na wszelki wypadek wrzucę do samochodu. Lepiej żeby się nie przydała, niż żebym rodziła gdzieś nad morzem kompletnie nieprzygotowana.
Biorę internet bezprzewodowy, więc będę się starała być z Wami na bierząco :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167742 przez gosia2324
Beti i słowiczek Wy juz macie 9 miesiac :) :blink: :side: :silly: :) :) :) :)

Czy tkiras z was zamawiala taki stanik ?
allegro.pl/antybakteryjny-do-karmienia-m...ent-i1725582922.html
Ja go wzielam, ale nie wiem :dry: ????
13 lata 4 miesiąc temu #167754 przez mgielka22
Czesc dziewczyny w sloneczny piatek :D

Matko ja juz jutro 8 miesiac zaczynam :ohmy:

Pyskaaa cudny maluszek, taka fajna buziencja jak nie wiem papusny :D

Fanka dobrze ze z maluchem wszytsko w porzadku oby tylko tak dalej :D

Pati bierz torbe, lepiej dmuchac na zimne i pisz do nas duzo :D i wygrzej maluszka na sloneczku :D

Katy dobra ta Twoja coronia :D dzieci to maja pomysly :D

A moja mala tak wczoraj mnie kopnela ze myslalam ze jej nozka wyleci mi z tego brzucha i jest tak niesamowicie dluga bo ja czulam nad samym spojeniem lonowym lezy po skosie w pozycji embrionalnej po prawej stronie i nogami kopie mnie pod samymi zebrami, ale sie zdziwilam :D
13 lata 4 miesiąc temu #167761 przez Mała
Witam kobiety.
Ja dzisiaj całą noc przewalałam się w łóżku tak mnie miednica bolała, a teraz ledwo na oczy widzę. Mysza mnie w dobry nastrój wprowadziła z tymi majtkami :laugh:

Bewipo połogiem się na razie nie przejmuj, wszystko po kolei, a miodzio to to nie jest, ale do przeżycia :blink:

Gosia bez kija nie podchodź?
13 lata 4 miesiąc temu #167764 przez mgielka22
POdejrzewam ze polog tak szybko nam minie bo nawet nie bedziemy mialy czasu sie zastanowic nad niczym innym przy maluchu :)
13 lata 4 miesiąc temu #167775 przez beti
gosia2324 napisał:

Beti i słowiczek Wy juz macie 9 miesiac :) :blink: :side: :silly: :) :) :) :)

Cooooooooooooooooooooooooo????????????? :ohmy: i ja to przeoczyłam???? O kurcze, o kurcze...to już tuż tuż.... :ohmy: :ohmy: :ohmy:

13 lata 4 miesiąc temu #167780 przez beti
Nieeeeeee no...suwaczek prawdę Ci powie...jeszcze 8 :D ufff....no ale co się odwlecze to nie uciecze... w poniedziałek już będzie 9 pełną gębą....
13 lata 4 miesiąc temu #167786 przez Mała
Dziewczyny Hania sierpniówka chyba rodzi, wody razem z czopem jej odeszły i skurcze co 4-5 min. aaaaaaa za miesiąc zaczniemy MY.

Pyśkaaa synuś cudny.
13 lata 4 miesiąc temu #167812 przez monika1984lodz
Gosia przytulam mocno na poprawe humorku :) :kiss:

JA wlasnie wstalam po drzemce, ktorej nie planowalam.JAkos nie moge sie obudzic.Podejrzewam, ze jak bym znowu poszla do sypialni to bym spala dalej.Kurka co to sie dzieje??

Mala lacze sie w bolu miednicy, przekichane normalnie.

Dla Gosi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167836 przez Agusia83
Czesc dziewczynki...ja noc mialam kiepska, nie moglam spac, krecilam sie niemilosiernie, raz duszno, raz zimno...do tego bol bioder, a jak przewalalam sie na druga strone to ciagle sapalam :silly: nawet maz sie pytal, czy wszystko ok...A teraz skonczylam prasowac kolejne ciuszki, jak i nasze ubrania...pranie juz schnie...a ja nie mam sily by reszte ciuszkow yprac w rekach i by chociaz wyplukac moje koszule i szlafrok do szpitala, bo capia fabryka...

Gosia, co sie dzieje? Poklocilas sie z mezem?

Fanka, ciesze sie, ze jednak to nie byl czop, ze wszystko u Ciebie dobrze...

Pyskaa Franio cudny :lol: pucuszek z niego :silly:

Pati, ja wzielabym na wypadek torbe, tak jak dziewczyny mowia...

Monia, mnie tez sie chce spac, ale zaraz ma przyjsc kolezanka, wiec nie moge pozwolic by pocalowala klamke :silly:

Mysza, jestes niesamowita....majtki w lodowce...haha...to dobrze, ze nie pomyslalas o zamrazarce...gorzej bylo by je ubrac :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #167837 przez mYSZA
o rany ale masakrator- zwlekłam się z łóżka 11.30, pogoda do kitu, sterta prania czeka i jeszcze dziś na ten obóz wyruszam, a niebo wygląda tak jakby zaraz miało zacząć lać!
kicham i za każdym kichnięciem mam bóle macicy;/

ja bym tą torbę nad morze też brała! a daleko macie nad to morze? ja sie ciągle zastanawiam czy jechać, ale trochę mnie strach bierze... moja mama pojechała jak była w ciazy z moim bratem z nami pod żagle na mazury i cały urlop przeleżała w tamtejszym szpitalu- zmiana ciśnienia, wysiłek itp... a w sumie lekarz jej zalecał nawet wyjazd wiec nie wiem co zrobić;/

Katy, mój Johny miał w zeszłym tygodniu 1,700 i też się zaczynam martwić czy napewno dogoni.

a co do zapłodnienia do liczy się je na 14 dni przed planowaną miesiaczką, a nie przed końcem ostatniej - no chyba że ma się równiutko 28dniowe cykle i to zawsze- a to kółko którym ginekolodzy obliczają właśnie z takich założeń wychodzi. Jeszcze jest drugi sposób liczenia ale wiekszosc go nie używa bo jest trudniejszy- sama go nie rozumiem. U mnie z kółka wyszło 28 sierpień, ale z owulacji i z pomiarów usg równiutkie 17 września. Moja Gina tez zakład ten termin ze względu na te moje długie cykle.

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167839 przez Pyśkaaaa
u nas we wro jakos tak duszno wiecie ja mam wrażenie że ja z debilami pracowałam... ale na szczęście nie muszę mieć juz z nimi wspólnego :P

dziewczyny zabieram się za pakowanie... jutro do przebycia 550 km i rozpakowanie wszystkiego Boshe jak mi się nie chce :(

Gosia- tulę :*
Pati- dziewczyny maja rację torbe bierz
13 lata 4 miesiąc temu #167846 przez monika1984lodz
wykompusialam sie , wpitalam mega kwasna antonówke <mniam>, zaraz biore sie za prasowanie i pranie kolejnych ciuszkow.
Pati z ta torba to naprawde dobry pomysl.

Wogole to dowiedzialam sie ze to wesele na ktore idziemy to jeszcze poprawiny ma eh...

Pyska to trzymam kciuki

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby