- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167690 przez Pyśkaaaa
witam piatkowow
dziekuje w imieniu Franka za komplementy. jak go zobaczyliśmu na USG że taki klocek to myślałamże padniemy ze śmiechu... maluch wogole nie chciał bużki pokazać ale doktorek go troche pomęczył podusił i zabrał rączke... a wogóle to my też jesteśmy drobni ale ja tez byłam grubiutka jak sie urodziłam i zapomniałam wam napisać że moja szyjka ma 4 cm
poszlismy wczoraj na pizze i wyobraźcie sobie że to chyba była ostatnia Pizza jaka jadłam cała noc zoładek mnie bolał miałam mega zgage i było mi tak cięzko... prawie wogole nie spałam...
Fanka cieszę się ze z Dawidem wszytko dobrze
dziekuje w imieniu Franka za komplementy. jak go zobaczyliśmu na USG że taki klocek to myślałamże padniemy ze śmiechu... maluch wogole nie chciał bużki pokazać ale doktorek go troche pomęczył podusił i zabrał rączke... a wogóle to my też jesteśmy drobni ale ja tez byłam grubiutka jak sie urodziłam i zapomniałam wam napisać że moja szyjka ma 4 cm
poszlismy wczoraj na pizze i wyobraźcie sobie że to chyba była ostatnia Pizza jaka jadłam cała noc zoładek mnie bolał miałam mega zgage i było mi tak cięzko... prawie wogole nie spałam...
Fanka cieszę się ze z Dawidem wszytko dobrze
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167722 przez gosia2324
Witam Ciężaróweczki
Pyśka cudowny Franio! Taki śmieszny pucek
Pati ja bym na Twoim miejscu wziela torbe porodowa, nie zaszkodzi i ody sie nie przydala. i pisz do nas smsy
Ja mam od rana cos nerwa, a na meza to patrzec nie moge
Pyśka cudowny Franio! Taki śmieszny pucek
Pati ja bym na Twoim miejscu wziela torbe porodowa, nie zaszkodzi i ody sie nie przydala. i pisz do nas smsy
Ja mam od rana cos nerwa, a na meza to patrzec nie moge
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167741 przez pati-m
Oj troszkę się zestresowałam tym gadaniem o torbie Ale pewnie macie rację - spakuję wszystko do szpitala i na wszelki wypadek wrzucę do samochodu. Lepiej żeby się nie przydała, niż żebym rodziła gdzieś nad morzem kompletnie nieprzygotowana.
Biorę internet bezprzewodowy, więc będę się starała być z Wami na bierząco
Biorę internet bezprzewodowy, więc będę się starała być z Wami na bierząco
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167742 przez gosia2324
Beti i słowiczek Wy juz macie 9 miesiac
Czy tkiras z was zamawiala taki stanik ?
allegro.pl/antybakteryjny-do-karmienia-m...ent-i1725582922.html
Ja go wzielam, ale nie wiem ????
Czy tkiras z was zamawiala taki stanik ?
allegro.pl/antybakteryjny-do-karmienia-m...ent-i1725582922.html
Ja go wzielam, ale nie wiem ????
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167754 przez mgielka22
Czesc dziewczyny w sloneczny piatek
Matko ja juz jutro 8 miesiac zaczynam
Pyskaaa cudny maluszek, taka fajna buziencja jak nie wiem papusny
Fanka dobrze ze z maluchem wszytsko w porzadku oby tylko tak dalej
Pati bierz torbe, lepiej dmuchac na zimne i pisz do nas duzo i wygrzej maluszka na sloneczku
Katy dobra ta Twoja coronia dzieci to maja pomysly
A moja mala tak wczoraj mnie kopnela ze myslalam ze jej nozka wyleci mi z tego brzucha i jest tak niesamowicie dluga bo ja czulam nad samym spojeniem lonowym lezy po skosie w pozycji embrionalnej po prawej stronie i nogami kopie mnie pod samymi zebrami, ale sie zdziwilam
Matko ja juz jutro 8 miesiac zaczynam
Pyskaaa cudny maluszek, taka fajna buziencja jak nie wiem papusny
Fanka dobrze ze z maluchem wszytsko w porzadku oby tylko tak dalej
Pati bierz torbe, lepiej dmuchac na zimne i pisz do nas duzo i wygrzej maluszka na sloneczku
Katy dobra ta Twoja coronia dzieci to maja pomysly
A moja mala tak wczoraj mnie kopnela ze myslalam ze jej nozka wyleci mi z tego brzucha i jest tak niesamowicie dluga bo ja czulam nad samym spojeniem lonowym lezy po skosie w pozycji embrionalnej po prawej stronie i nogami kopie mnie pod samymi zebrami, ale sie zdziwilam
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #167761 przez Mała
Witam kobiety.
Ja dzisiaj całą noc przewalałam się w łóżku tak mnie miednica bolała, a teraz ledwo na oczy widzę. Mysza mnie w dobry nastrój wprowadziła z tymi majtkami
Bewipo połogiem się na razie nie przejmuj, wszystko po kolei, a miodzio to to nie jest, ale do przeżycia
Gosia bez kija nie podchodź?
Ja dzisiaj całą noc przewalałam się w łóżku tak mnie miednica bolała, a teraz ledwo na oczy widzę. Mysza mnie w dobry nastrój wprowadziła z tymi majtkami
Bewipo połogiem się na razie nie przejmuj, wszystko po kolei, a miodzio to to nie jest, ale do przeżycia
Gosia bez kija nie podchodź?
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #167812 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167836 przez Agusia83
Czesc dziewczynki...ja noc mialam kiepska, nie moglam spac, krecilam sie niemilosiernie, raz duszno, raz zimno...do tego bol bioder, a jak przewalalam sie na druga strone to ciagle sapalam nawet maz sie pytal, czy wszystko ok...A teraz skonczylam prasowac kolejne ciuszki, jak i nasze ubrania...pranie juz schnie...a ja nie mam sily by reszte ciuszkow yprac w rekach i by chociaz wyplukac moje koszule i szlafrok do szpitala, bo capia fabryka...
Gosia, co sie dzieje? Poklocilas sie z mezem?
Fanka, ciesze sie, ze jednak to nie byl czop, ze wszystko u Ciebie dobrze...
Pyskaa Franio cudny pucuszek z niego
Pati, ja wzielabym na wypadek torbe, tak jak dziewczyny mowia...
Monia, mnie tez sie chce spac, ale zaraz ma przyjsc kolezanka, wiec nie moge pozwolic by pocalowala klamke
Mysza, jestes niesamowita....majtki w lodowce...haha...to dobrze, ze nie pomyslalas o zamrazarce...gorzej bylo by je ubrac
Gosia, co sie dzieje? Poklocilas sie z mezem?
Fanka, ciesze sie, ze jednak to nie byl czop, ze wszystko u Ciebie dobrze...
Pyskaa Franio cudny pucuszek z niego
Pati, ja wzielabym na wypadek torbe, tak jak dziewczyny mowia...
Monia, mnie tez sie chce spac, ale zaraz ma przyjsc kolezanka, wiec nie moge pozwolic by pocalowala klamke
Mysza, jestes niesamowita....majtki w lodowce...haha...to dobrze, ze nie pomyslalas o zamrazarce...gorzej bylo by je ubrac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167837 przez mYSZA
o rany ale masakrator- zwlekłam się z łóżka 11.30, pogoda do kitu, sterta prania czeka i jeszcze dziś na ten obóz wyruszam, a niebo wygląda tak jakby zaraz miało zacząć lać!
kicham i za każdym kichnięciem mam bóle macicy;/
ja bym tą torbę nad morze też brała! a daleko macie nad to morze? ja sie ciągle zastanawiam czy jechać, ale trochę mnie strach bierze... moja mama pojechała jak była w ciazy z moim bratem z nami pod żagle na mazury i cały urlop przeleżała w tamtejszym szpitalu- zmiana ciśnienia, wysiłek itp... a w sumie lekarz jej zalecał nawet wyjazd wiec nie wiem co zrobić;/
Katy, mój Johny miał w zeszłym tygodniu 1,700 i też się zaczynam martwić czy napewno dogoni.
a co do zapłodnienia do liczy się je na 14 dni przed planowaną miesiaczką, a nie przed końcem ostatniej - no chyba że ma się równiutko 28dniowe cykle i to zawsze- a to kółko którym ginekolodzy obliczają właśnie z takich założeń wychodzi. Jeszcze jest drugi sposób liczenia ale wiekszosc go nie używa bo jest trudniejszy- sama go nie rozumiem. U mnie z kółka wyszło 28 sierpień, ale z owulacji i z pomiarów usg równiutkie 17 września. Moja Gina tez zakład ten termin ze względu na te moje długie cykle.
kicham i za każdym kichnięciem mam bóle macicy;/
ja bym tą torbę nad morze też brała! a daleko macie nad to morze? ja sie ciągle zastanawiam czy jechać, ale trochę mnie strach bierze... moja mama pojechała jak była w ciazy z moim bratem z nami pod żagle na mazury i cały urlop przeleżała w tamtejszym szpitalu- zmiana ciśnienia, wysiłek itp... a w sumie lekarz jej zalecał nawet wyjazd wiec nie wiem co zrobić;/
Katy, mój Johny miał w zeszłym tygodniu 1,700 i też się zaczynam martwić czy napewno dogoni.
a co do zapłodnienia do liczy się je na 14 dni przed planowaną miesiaczką, a nie przed końcem ostatniej - no chyba że ma się równiutko 28dniowe cykle i to zawsze- a to kółko którym ginekolodzy obliczają właśnie z takich założeń wychodzi. Jeszcze jest drugi sposób liczenia ale wiekszosc go nie używa bo jest trudniejszy- sama go nie rozumiem. U mnie z kółka wyszło 28 sierpień, ale z owulacji i z pomiarów usg równiutkie 17 września. Moja Gina tez zakład ten termin ze względu na te moje długie cykle.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167839 przez Pyśkaaaa
u nas we wro jakos tak duszno wiecie ja mam wrażenie że ja z debilami pracowałam... ale na szczęście nie muszę mieć juz z nimi wspólnego
dziewczyny zabieram się za pakowanie... jutro do przebycia 550 km i rozpakowanie wszystkiego Boshe jak mi się nie chce
Gosia- tulę :*
Pati- dziewczyny maja rację torbe bierz
dziewczyny zabieram się za pakowanie... jutro do przebycia 550 km i rozpakowanie wszystkiego Boshe jak mi się nie chce
Gosia- tulę :*
Pati- dziewczyny maja rację torbe bierz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #167846 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
wykompusialam sie , wpitalam mega kwasna antonówke <mniam>, zaraz biore sie za prasowanie i pranie kolejnych ciuszkow.
Pati z ta torba to naprawde dobry pomysl.
Wogole to dowiedzialam sie ze to wesele na ktore idziemy to jeszcze poprawiny ma eh...
Pyska to trzymam kciuki
Pati z ta torba to naprawde dobry pomysl.
Wogole to dowiedzialam sie ze to wesele na ktore idziemy to jeszcze poprawiny ma eh...
Pyska to trzymam kciuki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona