- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173609 przez Mała
Witam.
Mysza trzymam kciuki i czekamy na wieści.
Beti za Filipkowe serduszko też trzymam kciuki, ale zobaczysz będzie dobrze. Nasza Ola też nas swoim serduszkiem straszyła, ale się wszystko wyrównało.
Ja wstawiłam właśnie rosołek i lecę obejrzeć Nikosia Angeliki.
Mysza trzymam kciuki i czekamy na wieści.
Beti za Filipkowe serduszko też trzymam kciuki, ale zobaczysz będzie dobrze. Nasza Ola też nas swoim serduszkiem straszyła, ale się wszystko wyrównało.
Ja wstawiłam właśnie rosołek i lecę obejrzeć Nikosia Angeliki.
Temat został zablokowany.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #173615 przez basia89
tylko że nam zostało dotykanie bo sam seksik już zakazany a wystarczy że ten mój mnie dotknie to mały się budzi i szaleć zaczyna często z tatusiem tak się przekomarzają a mały to w ogóle nerwus jest i boi się krzyków ostatnio była sąsiadka z dziećmi i jej synek ma adhd i jest strasznie nadpobudliwy, no i co go się moi rodzice spytali to on odrazu z krzykiem odpowiadał, no a ja musiałam się do domu schować bo mały się obudził i się chyba bał tych krzyków, i nie mógł cały wieczór się uspokoić. czułam jak lata po brzuszku biedaczek bo u mnie ogólnie w domu się nie krzyczy, więc mały pierwszy raz krzyki słyszał
trzymam dziewczyny kciuki za wasze wizyty :* już nam niewiele zostało ciekawe która pierwsza się rozpakuje
trzymam dziewczyny kciuki za wasze wizyty :* już nam niewiele zostało ciekawe która pierwsza się rozpakuje
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173621 przez Marta M
Pisze do Was i nagle poczulam jak cos ze mnie wyplywa...kurcze, taki gesty, bialy sluz, duzo tego, pierwszy raz w ciazy tyle czegos ze mnie wyplynelo..czy by to byl czop??
Moje pytanie potraktujcie retorycznie
Moje pytanie potraktujcie retorycznie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173641 przez Marta M
Chyba troche spanikowalam, dopiero teraz zaczyna do mnie powoli docierac ze to trzeba urodzic i ze to bedzie bolalo..jestem sama i z tego stresu dostalam biegunki..uff, ale poranek..ide sobie wziac cos slodkiego na zab i sie poloze..to mi zaraz przejdzie..
Znaczy wiem ze trzeba urodzic, ale te mysli staja sie z dnia na dzien coraz bardziej realne..
Znaczy wiem ze trzeba urodzic, ale te mysli staja sie z dnia na dzien coraz bardziej realne..
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173659 przez Marta M
Basiu ja tez nie wiem, zreszta nas tu wiecej pierworodek jest..ale kazda kobieta to kiedys przeszla i jak juz sie zblizal ten czas to wiedziala ze to wlasnie to..takze my tez poczujemy jak sie akcja zacznie Ja wedlug tych zalecen ze magnez do 37tc, juz wczoraj wzielam tylko dwie, nie cztery tabletki, dzisiaj juz nic, takze nie wiem czy nie zaczne powoli odczuwac jakichs skurczy..magnez byl zbawienny..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Marta M.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173663 przez basia89
ale ja nawet skurcze przepowiadające miałam raz i to chyba w 30tyg. a takto to nic, ani skurczy ani nic. więc sama pewnie nie poczuje jak się zacznie. a najgorsze jest to że sama w domu siedze, i będę w razie czego karetkę wzywać bo co mi innego pozostaje.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #173665 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam
Jestesmy juz po wizycie
MAla ma glowke juz w kanale rodnym , wiec na calego szykuje sie do przyjscia na swiat.Szyjka sie skrocila do 3 cm i lekarz powiedzial , ze daje mi jeszcze ze dwa tygodnie, troche mnie to przeraza.
Pamietacie jak pisalam, ze nie mam tych skurczy przepowiadajacych?Otoz dzisiaj w nocy sie pojawly,bol mnie obudzil okolo 5 razy do tego doszly jeszcze straszne skurcze lydek buuuu
Martus do mnie tez dopiero teraz zaczyna docierac, ze porod coraz blizej......
Beti psinka cuuuuudna
Jestesmy juz po wizycie
MAla ma glowke juz w kanale rodnym , wiec na calego szykuje sie do przyjscia na swiat.Szyjka sie skrocila do 3 cm i lekarz powiedzial , ze daje mi jeszcze ze dwa tygodnie, troche mnie to przeraza.
Pamietacie jak pisalam, ze nie mam tych skurczy przepowiadajacych?Otoz dzisiaj w nocy sie pojawly,bol mnie obudzil okolo 5 razy do tego doszly jeszcze straszne skurcze lydek buuuu
Martus do mnie tez dopiero teraz zaczyna docierac, ze porod coraz blizej......
Beti psinka cuuuuudna
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173671 przez Marta M
A do skonczonego 37?? TO fajnie, ale musze isc do apteki, bo wczoraj zazylam ostatnie dwa..
Basiu ja mam tak samo, czesto sama, maz ma urlop dopiero po 20tym, dzisiaj polecial do Holandii, w poniedzialek Szwecja, jutro ma sluzbe 24h Wiec tez jak cos pozostanie mi tylko 112..
Monika dwa tygodnie?? Jeny, coraz blizej...
Basiu ja mam tak samo, czesto sama, maz ma urlop dopiero po 20tym, dzisiaj polecial do Holandii, w poniedzialek Szwecja, jutro ma sluzbe 24h Wiec tez jak cos pozostanie mi tylko 112..
Monika dwa tygodnie?? Jeny, coraz blizej...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #173675 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No coraz blizej chociaz ja tez cos tak czuje, dlatego w srode robimy juz ostatnie zakupy i czekamy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany