- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
Nataleczka Twoja historia jest przerażająca. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, codziennie myślę o Tobie. Mam nadzieję że wszystko skońćzy się pomyślnie i że już dziś będziesz wiedziała na czym stoisz. Polska służba zdrowia to kpina w żywe oczy i złodziejstwo!
madeline ja misia też nie dostałam
koni kochana jak CI idzie z butelką? u nas Zuzia nadal nie dała się przekonać a mamy butelki z TT, avent i lovi. Mam nadzieję że u Ciebie lepiej
teraz w niedziele mieliśmy Chrzest. Strasznie późno bo Wy to już chyba wszystkie dawno po, co? Zuzia dostała super rzeczy np. nawilżacz powietrza, huśtawkę elektryczną, projektor na sufit, strój dinozaura (nie mogę się doczekać aż będzie na nią dobry, to będzie słodkie ) i inne fajne rzeczy. Przetrwaliśmy ten dzień bezboleśnie, a bałam się że będzie marudna
Dziś kupiłam mega drogie kosmetyki na rozstępy - Le'Maadr .Oby tylko coś dały... Jestem załamana. Od drugiego tygodnia po porodzie latam w gaciach wyszczuplających i przyznam że coś tam one dają, ale chyba długo jeszcze nie uzyskam takiego efektu jakbym chciała... Oby te kosmetyki coś dały, jestem pełna nadzieii
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię nad życie:*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madeline w takim razie paczka została naruszona
kochane doszłam do wniosku, że skoro Ala tak marudzi to pewnie przez początki ząbkowania, więc kupiłam Jej dzisiaj w aptece Calgel, mam nadzieję,że pomoże
a Wy co stosujecie u swoich dzieciaczków?
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Nataleczka jestem z Tobą myślami
Joanna i dupa taka Ale dobrze, że chociaż łyżeczka została Ja narazie nic nie stosuje na dziąsełka, bo chyba jeszcze nie wychodzą nam ząbki, ale się mocno ślinimy i wkładamy wszystko do buźki No i bardzo marudzimy
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
my na dziąsełka używamy dentinox i jesteśmy zadowoleni, ale ten calgel podobno też jest bardzo dobry
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ostatnio nie mogę się doczekać aż Alicja pójdzie spać, bo od jakiegoś czasu naprawdę dużo marudzi...najlepiej jak jesteśmy poza domem, na spacerze, na zakupach wtedy jest zadowolona, zazwyczaj śpi widać lubi jazdę wózkiem mam nadzieję, że w końcu Jej przejdzie
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nataleczka szkoda ze dalej nic nie wiem ,moze teraz jak pójdziesz to sie wyjaśni
Ja tez was czytam na bieżąco ale nie zawsze mogę cos napisać,bo jak Dawidek jest w szkole to musze obiad robic w trakcie mati mi dokucza a pozniej odebrać ze szkoły Dawidka zrobic lekcje i juz jest wieczór:/ nie wiem jak to dalej będzie bo narazie to zero czasu dla siebie :/
- rybka19834
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
rybka ja tak samo nie mam czasu dla siebie wcale ostatni raz się wyspałam przed ciążą...
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
MY tez jestesmy przed chrzcinami Kasiunia wiec nie jestes ostatnia:)
Nataleczka Pozdrawiam i trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok
Ja jeszcze nie podawalam ani keiku ani kaszki dopiere zaczne teraz jestesmy na etapie soczku i jabluszka
A co do spanka to moj Batus w ciagu dnia spi czesto ale max pol godziny a w nocy niestety roznie czasem co 4godziny jak budzik a czasem nawet 6 przesypia co dla mnie jest jak zbawienie:)
Pozdrawiam
- Joanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nataleczka matko kochana, ręce normalnie opadają, że nadal niewiele wiesz...obłęd...
ja jeszcze obejrzę coś na kompie i uciekam spać, bo znając życie moja Maruda obudzi się na nocny posiłek
dobrej nocy mamusie
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
Na razie po butli jest cyc na noc bo daje mu mało dziś np. 70ml niech się do butli przyzwyczai to nauczymy samemu zasypiać a nie przy cycu
A i udało mi się w końcu ciasto upiec odkąd Kacper się urodził i właśnie się pieczę
kasiulka fajnie że chrzciny udane my też jeszcze przed i może w grudniu będą ale to nic pewnego
Co do butli to ja daje TT i jak widać już są efekty ciekawe tylko czy jutro też tak będzie
nataleczka super że lekarz tak się zachował szkoda tylko że dalej nic nie wiesz
Co do zabkow my mamy dentinox i powiem wam że jak Kacper się bawi a za chwilę piszczy przeraźliwie to mu posmaruje i jest na chwilke spokój więc u nas to raczej zęby powodują taki płacz.
Mąż wziął się za malowanie pokoju dla Kacperka
Czy przenosicie wasze malenstwa do osobnych pokoi?
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiulka
- Wylogowany
- gadatliwa
chyba jestem jedyną mamą która nic nie podawała jeszcze dziecku, co? Zaplanowaliśmy wielki dzień podania jabłuszka na sobotę - wtedy skończy równe cztery miesiące Wiem że niby parę dni w jedną czy w drugą stronę nie ma znaczenia, ale będę spokojniejsza jak już formalnie skończy te 4 miesiące
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa