BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 2 miesiąc temu #449335 przez chłopek
hej aja wczoraj miałam jazdy i powiem wam ze jak na taki dlugi okres przerwy to dobrze mi idzie musze oplacic egzamin i mam nadziee ze wkoncu zdam
mój Sebolek właśnie spi mam złote dziceci spia cała noc,Sebek w dzien tez duzo spi a Ksawcio 2 razy dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #449385 przez Joanna
Witam się i ja :woohoo: :woohoo:

u nas noc bardzo w porządku, Ala zasnęła przed 20.00 i spała calutką noc ( znowu ) do 7.30 :kiss: potem jeszcze spałyśmy do 10.00 :) widać najadła się wczoraj, zjadła w sumie 720 ml mleczka, a to jak na Alicję jest już dużo :blink: poza tym na wieczór dałam jej butelkę z dwiema miarkami kleiku, było dosyć gęste, ale wypiła całe 150 ml :)
teraz czekamy aż mąż się obudzi po nocce, zjemy obiad i pójdziemy na spacer i zakupy :side:

nataleczka kochana ta Twoja córcia :)

12 lata 2 miesiąc temu #449436 przez Koni
Cześć mamusie :)

U nas nocka też wspaniała :D Kacper zasnął o 21 i wstał dopiero o 7 rano! Zjadł i dalej spalismy prawie do 11 :woohoo:

kasiulka walca my konsekwentnie podajemy co wieczór a jak już dobrze pozna butelkę to będzie dostawać kaszke jako jeden z posiłków :) My też jeszcze nic nie podajemy :P Dopiero za tydzień jak skończy 4 miesiące ;)

nataleczka dzieciaczki kończą 4 miesiące i zaczynają 5 :)

12 lata 2 miesiąc temu #449442 przez Joanna
Mamusie karmiące mm, powiedzcie ile Wasze dzieciaczki wypijają herbatki/wody? moja Ala do niedawna wypijała 90ml i pediatra kazał więcej podawać. Od jakiegoś czasu wypija ponad 200 ml, czasem na raz potrafi wypić 100 ml :cheer: mamy kupione soczki, za kilka dni spróbujemy :)

12 lata 2 miesiąc temu #449637 przez Madeline
Dziewczyny jakoś dola łapie, mam powoli dość wszystkiego (oczywiście oprócz mojego synka :*) z mężem się nie dogadujemy :( csuje się samotna :(

12 lata 2 miesiąc temu #449641 przez nataleczka_92
Kochane wkońcu po 3miesiącach meczarni wiem co mi dolega. 4kamienie w pęcherzyku żółciowym! Największy 2cm czyli podobno dużo. Jak najszybciej do lekarza rodzinnego muszę iść(czyli w poniedziałek) po skierowanie do szpitala na operacje:-(

12 lata 2 miesiąc temu #449665 przez Madeline
Nataleczka to super, ze wiesz co ci jest. Teraz usuna i masz spokój

12 lata 2 miesiąc temu #449668 przez Kasiulka
nataleczka moja mama też miała taką operację. jakoś krótko po tym zabiegu wróciła do domu i bardzo szybko doszła do siebie (a była już po 40stce ;) ) także bez obaw! teraz już może być tylko lepiej ! a Twoja córcia to prawdziwy aniołek :)

Madeline ja czasami też łapię doła kochana :( mi z mężem dobrze się układa, ale zawsze u każdego znajdą się jakieś powody do smutku, czy załamania. ja mam ten problem że nie akceptuję swojego aktualnego wyglądu, przez co jestem kompletnie inna niż przed porodem. jakaś taka zgaszona... patrzę wtedy sobie na Zuzię i wszystko mija ;)

12 lata 2 miesiąc temu #449677 przez nataleczka_92
Kasiulka jeśli da radę usunąć je laparoskopowo to ze 3dni poleże:-( już myślę jak będę za dziećmi tęsknić:-( no ale wiem że muszę bo już nie dam rady się męczyć

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449693 przez Koni
nataleczka_92 dobrze że już wiesz :) Mam nadzieje że szybko będziesz miała operacje! A dali Ci jakieś leki lub dietę tymczasowo żebyś się tak nie męczyła?

Kasiulka ja też siebie nie akceptuje :( Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze :angry: Chciałabym schudnąć ale się nie da bo karmienie powoduje że chce mi się jeść i jak nie zjem to się źle czuję :( Mam nadzieje że jak już Kacper odessie się od cycka (czyli tak myślę koło kwietnia) to wtedy się uda mi jakoś ogarnąć swoje ciało :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperek dzisiaj się napił herbatki z butelki! Nawet nie krzyczał tylko od razu pociągnął :D Pierwszy raz mi wypił herbatkę więc może coś będzie z tej butli :blush: Kasiulka próbuj dawać małej butelkę choć raz dziennie na razie ze swoim mleczkiem to może też załapie :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #449708 przez nataleczka_92
Koni leków żadnych nie dostałam bo i tak nic nie pomoże. Jedynie operacja:( dietę mam stosować. Oj ciężko będzie:(

12 lata 2 miesiąc temu #449712 przez Natalia^^
Hej z Herbataki to jest jedna zasada ze dziecko powinno wypijas na dobe tyle ile zjada na raz mleka, ale jesli potrzebuje wiecej to dobrze.

U nas spokojny wieczór, Jas gada jak najęty, i przekrzykuje tv, ciekawe po kim on tak ma:)

Dzis mam zamiar zamiast kleiku podac nutramigen bo Jas ostatnio kiepsko spi, budzi sie po kilka razy i musze go brac do siebie bo inaczej budzi sie co 20 min, boje sie ze to na zeby:/

12 lata 2 miesiąc temu #449716 przez Madeline
Koni u nas było lepiej a teraz znów jest nie tak :(

12 lata 2 miesiąc temu #449728 przez chłopek

12 lata 2 miesiąc temu #449729 przez chłopek
nataleczka nic sie nie bój bedzie ok moja mama tez miała duzo kamieni naszyjnik mozna było zrobic:)ale teraz ma spokój wiadomo musi uwazac co jesc

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka