BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 tygodni temu #492697 przez Marlena1888
aniajulia2 i Satine super że z dziewczynkami wszystko oki :)ale ładnie rosną :) Satine, to jednak nie będzie Marysia ? ;) naprawdę urocza :)

a ja byłam u M rodzinki, ciotki i kuzynów, dawno się nie widzieliśmy, to ze 3 godz tam spędzieliśmy:) ale jakiego kotka mają.. kudłaty taki, rewelacja :)ale mi się spodobał :) a siadł pod moim krzesłem i tak przy mnie cały czas hi

xpatix to pożycz mamusi dużo zdrówka i radości z okazji urodzinek :) i czekam na fotkę nowej fryzurki:)

moja mama właśnie wyjechała z francji autokarem;) jutro wieczorkiem będzie, nie widziałam jej 2,5 miecha. Mówi, że dla Filipka ma duuuużo prezentów :lol: oby szczęśliwie dojechała :P ale mnie kręgosłup boli..
miłej nocki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #492700 przez kasia123m
ania julia super ze z Igusia ok..:)
Satinne jaka Paulinka co? :P :laugh: sliczna dziewczynka....

Jadzia masz racje..musze zmniejszyc ilosc chleba na podwieczorek..jutro tak zrobie i zobacze...

Justyna mam nadzieje ze bol szybko minie

12 lata 2 tygodni temu #492701 przez Satine0
Paulina w sensie, że wykapana mama :D a Marysia zostaje nadal :)

Prosze filmik:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492703 przez justyna84
Satine fajne sa takie zdiecia plodu tez mam takei jedno kolorowe i trzeba sie przyjzec zeby zobaczy twarz ktora zaslania sie raczkami ,jakie to slodkie

Wlasnei zajadam sie ananasem z puszki ;)

zapomnialam sie pochwalic te kupilismy auto dzisiaj :lol: a stare pojechalao na sprzedaz do Polski teraz mamy wieksze rodzinne ale jakie to jest powiem wam jutro :silly:

12 lata 2 tygodni temu #492706 przez xpatiiix3
Satine Marysia to będzie laska po mamusi patrzę ;)

Marlena no jak będzie czym zrobić, to się pokażę :P mamuśka dziękuje i też życzy zdrówka :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 tygodni temu #492710 przez Satine0
Dziewczyny pomóżcie...co na katar oprócz wody morskiej co mało pomaga?? :(

12 lata 2 tygodni temu #492713 przez princess
Satine super pamiątka :) Marysia to już duża dziewczynka, a jaka ładna :) Fajnie się zasłaniała rączką i chyba ssała kciuka co?

Marlena trzymam kciuki za szczęśliwą podróż Twojej mamy :)

A mi dzisiaj Mikołaj przyniósł spóźniony prezent - słodycze, właśnie wtryniam mieszankę wedlowską :)

Dziewczyny polecicie jakiś fajny film w kinie? Oglądała któraś z Was Pokłosie? Chcę się wybrać z M do kina a nie wiem na co...

12 lata 2 tygodni temu #492715 przez jadziatopol
Satine a ja juz myslalam ze zmienilas imie Marysi. ;) Cale szczescie ,ze Marysia to Marysia :) przepiekny filmik i tak wyraznie widac :)

[/url]

12 lata 2 tygodni temu #492716 przez dominia
Maraton na dzisiaj skonczony.. U kuzyna zimno jak nie wiem :( ciekawe jak bedzie w nocy.. Jutro zaczynam o 8 rano.. Cukry w szkole ponad 100.. :dry: kloje mnie w brzuchu po prawej stronie, mysle, ze jak sie poloze to bedzie lepiej :)

12 lata 2 tygodni temu #492753 przez kasia123m
Domina cukry ponad 100 bo pewnie siedzisz po posilkach.olej je i sie nimi wogole nieprzejmuj bo to nietypowa sytuacja.jeszcze dzis i jutro i bedzie spokoj.a nastepny zjazd pewnie w styczniu czy juz koniec?
Ja ide robic sniadanko bo minelo juz pol godz od lekow.biodra mnie bola i kregoslup po nocy ale tak juz pewnie zostanie do porodu.
Marlena szczesliwej i bezpiecznej podrozy dla Mamy.

Satine dobrze ze Marysia zostanie Marysia :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #492765 przez vini-miki
Satine!! sliczna Marysienka :kiss: masakra, jak to wszystko pieknie widac, dziecka takie namacalne sie wydaje, piekna pamiatka. I czy mi sie wydaje, czy ona ma taka bujna czupryne :lol: , mowil cos gin o wloskach? :)

U mnie mala wczoraj dawala czadu, az nagralam kilka filmikow telefonem, jak bede potrafila to moze wstawie. Kiepska jakosc, ale jest kilka fajnych kopniec :lol:

12 lata 2 tygodni temu #492768 przez Marlena1888
Hello mamuśki :)

Satine jaka laseczka rośnie :) fajny filmik;)

kasia123m , princess, dziękuję za życzenia szerokości dla mamki :kiss: :kiss:
jak tam po nocce? ja nawet się wyspałam, heh:)i w nocy wstałam tylko raz na siku :lol: promocja :woohoo:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #492772 przez sylwia1986
Satine piękna dziewczynka, usteczka takie słodkie i faktycznie troszkę widać podobieństwo do Mamusi :) a co do katarku próbowałaś może parówek (ale nie do jedzenia :P ) z olejkami eterycznymi pod ręcznikiem?

Aniajula super że wszystko ok i że córcia mogła zobaczyć siostrzyczkę "od środka" :)

Princess to zależy jakie kino lubisz, "Pokłosie" wydaje mi się za ciężkim filmem :) Oglądałam ostatnio "Różę" na dvd, ale też do łatwych nie należy. Właśnie przejrzałam repertuar kin i osobiście nie miałabym na co pójść...

12 lata 2 tygodni temu #492774 przez natalka
Cześć mamuśki:)
U nas noc minęła spokojnie tylko raz się obudziłam coś po 2 no i standardowo o 5 mała zrobiła mi pobudkę :)
Aniajulia Satine super, że z dziewczynkami wszystko ok i jak ładnie rosną.
Muszę się zabrać za sprzątanie ale nie chce mi się.
Słodkie mamy jakie owoce mogę jeść?

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 2 tygodni temu #492775 przez dominia
Kasia dopiero mam w styczniu :) i 2 dni na poczatek wiec super :) no wlasnie po posilkach nie mam tu ruchu :(
Wyspana wogole nie jestem :/ nie wiem jak wytrzymam do 20:30 :( ale moze dam rade.. :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka