BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 miesiąc temu #405345 przez hoborr
Hej dziewczynki:)

POdczytałam oststanie stronki i widze że nasze grono się rozrasta:) I dobrze!

Sama mało się udzielam bo mam masakryczne zawroty głowy i często wymiotuję:( No ale wszystko się przezyje dla dzidzi:) Mam nadzieję że po 3 miesiącach i przejdzie i będę mogła wrócić do pracy! Teraz mam wakacje to choć tyle! Nie dałabym rady w pracy.

Gosia jak na moje oko to hormony tak na Ciebie działają! ALe nie możesz się sama tak nastawiać peymistycznie, Mój mąż też zawsze wszysko na nie - a pod moim wpływem się trochę zmienił - także jak się che to się da:) I ja tez byłam kiedyś w Jeleniej górze i w Karpaczu ale tylko na wycieczce z mężem:) A i spotkałam wtedy na głónej ulicy w Karpaczu swojego proboszcza z dziewczyną za rękę :ohmy: :woohoo: :S Ale to już inne historia:)

MIłej nocki Kobitki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #405594 przez patka1603
Gosia27 napisał:

Mieszkam już tutaj prawie rok i tereny są mi bardzo znane.Oboje z mężem wykorzystujemy to, że tutaj mieszkamy. Jesteśmy zadowoleni z tego miejsca, bo jest co robić i nie można się nudzić.A w Karpaczu uwielbiam przesiadywać w jednej z Kawiarni przy głównej drodze (tylko nie pamiętam nazwy:P

gosiu tak tam nie można się nudzić, jest bardzo wiele miejsc do zwiedzania. ajak to sie stało że akurat tam zamieszkaliście?, jeśli można wiedzieć. A jeśli chodzi o kawiarnie to jeśli jest ona w centrum na przeciwko wielkiego hotelu który zwie się bodajże Rezydencja to wiem o którą kawiarnie ci chodzi też tam wpadamy z rodzinką, właścicielka to znajoma moich rodziców, mają tam przepyszne desery, w sumie właścicielkę poznaliśmy dopiero jak tam zawitaliśmy, przemiła osoba. a byłaś może w western city?

12 lata 4 miesiąc temu #405629 przez mamcia2013
Ale się dziewczynki rozpisały :)
Byłam u gina i jeśli chodzi o ten śluz to mówiła że mam się tym nie martwić bo to normalne że jedne mają biały a drugie mają żółty itp, więc się uspokoiłam :)
ja również nie mam objawów ciąży, poza tym że czasem brzuch mnie pobolewa,rano trochę mnie muli, nawet moje cyce nie są tak wrażliwe i bolące jak niektóre z Was mają :)
A wczoraj byłam nad morzem i sobie poleniuchowałam i odpoczęłam troszkę.
Miłego dnia dziewuszki :)

12 lata 4 miesiąc temu #405669 przez Misia
Hej dziewczyny dawno nie pisałam - jakoś nie miałam ochoty .... czytałam tylko trochę forum .... Ogólnie w poniedziałek miałam wizytę ... nie wiem w końcu w którym tyg jestem bo ja jestem pewna ze 8 kończę a wg Gina 9 .... eh nie lubię takich rozbieżności ... Ogólnie dzidzia ma 2,33cm Serduszko bije jak dzwon :) Niby wszystko okej ... Trochę bakterii podłapałam i dostałam globulki dopochwowe ... boję się, że może to zaszkodzić znaczy te bakterie ... Kolejna wizyta pod koniec sierpnia ... Eh już bym chciała skończyć 3 miech, żeby się trochę mniej martwić ...

A ogólnie moje samopoczucie średnie .. mam mdłości .. wszystko mi śmierdzi... jedyne co mogę jeść na spokojnie to bułka z serkiem topionym .. do tego niskie ciśnienie i nic mi się nie chce ... często mi się chcę płakać ...

Trzymajcie się ... ;)

12 lata 4 miesiąc temu #405806 przez sylwia2
Hej dziewczyny, Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i widziałam bijące maleńkie serduszko :lol: cudeńko.Wszystko jest ok nawet nie muszę sprawdzać poziomu hormonu bo dzidzi wyglada na ten tydzień czyli 8, tylko mam na wyniki moczu ,morfologia krwi, glukozy i usr.Dostałam jakieś tabletki tak awaryjnie na wzmocnienie i nospe jak by mnie brzuch bolał. W wolnej chwili dam zdjęcia.Pozdrawiam :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #406042 przez mamcia2013
A ja dzisiaj miałam takie uderzenie gorąca że myślałam że padne, do tego niskie ciśnienie i mdłości, masakra.

12 lata 4 miesiąc temu #406147 przez AniaCzajka
ja jestem taka dziwnie zmęczona a czasami nawet nie mam czym, ehh uroki bycia w ciąży, oby do marca;)

12 lata 4 miesiąc temu #406157 przez kasia123m
Ja tez teraz jestem zmeczona.w srodku dnia musze sie godzinke zdrzemnac bo inaczej padam.slaba jestem bardzo czesto.wczoraj w kosciele by?m padla.mdlo mi juz tylko wtedy gdy jestem glodna.ide teraz zrobic ten poziom zelazala bo ostatnio mialam slaba morfologie.

12 lata 4 miesiąc temu #406170 przez sylwka727
Ja też jestem osłabiona nie chce mi się jeść przez te mdłości jedyne co mi pomaga to picie wody chodziarz i po tym zdarza mi się wymiotować i mam zawroty głowy wieczorem trochę się poprawia i mogę jeść ale często wymiotuję po jedzeniu, dobrze że już 16 mam wizytę jutro albo pojutrze idę zrobić padania boję się żebym anemii znów nie dostała od tego niejedzenia...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #406362 przez Unbreakable
Hej Kobitki ;)

Ojjj ja za Was wszystkie odpoczywałam w Górach ;) cudnie było,pochodziliśmy po górach a na reszte atrakcji niestety mogłam sobie tylko popatrzeć ;)Niestety co dobre, szybko się kończy i trzeba wracać do pracy.
Dziś mam wizytę i drugie USG, nie umiem się doczekać a jednocześnie strasznie się boję.
Mnie w zasadzie nic nie męczy i czuję się dobrze, jedyne co to mam straaaaszny pociąg do lodów- których zresztą nie lubiłam przed ciążą ...

Odezwę się po wizycie, mam nadzieję że ze zdjęciami Maluszka ;)

12 lata 4 miesiąc temu #406382 przez AniaCzajka
Hej dziewczyny:) u Was też tak gorąco? bo ja już nie daje rady a jeszcze sterta prania na mnie patrzy i muszę się za nią wziąć i ogarnąć trochę w domu.

12 lata 4 miesiąc temu #406386 przez kasia123m
Masakrycznie goraco.34 stopnie.ledwo zyje

12 lata 4 miesiąc temu #406531 przez Gosia27
Hej PAtka1603, odpisuję dopiero teraz, bo dziś od 3 dni w końcu tutaj zajrzałam:D a do Jeleniej przyprowadziliśmy się dlatego,że oboje znaleźliśmy tutaj świetną pracę, a po drugie mój mąż ma fioła na punkcie gór:D

12 lata 4 miesiąc temu #406736 przez sylwka727
U nas wczoraj było 37C myślałam że padnę z tego gorąca i duchoty.

A ta poza tym to mnie dziś w nocy złapał okropny ból brzucha wydaje mi się że to przez zatwardzenie miałam jakieś 2,3 dni i właśnie tej nocy jak poszłam po łazienki po tym bólu to zatwardzenie przemieniło się w biegunkę, wróciłam do łóżka i ból minął miałam tylko leciutkie pobolewanie, jakieś 2 tyg temu też zatwardzenie przemieniło się w biegunkę ale nie miałam żadnych bóli... Boję się też bo przeszły mi dziś mdłości jak ręką odjął, martwi mnie takie nagłe przerwanie mdłości boję się że coś się stało a wizytę mam dopiero w następny czwartek a jutro na badania. Chyba zadzwonię do tego drugiego gina może da się na dziś albo jutro umówić na wizytę bo mam złe myśli :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #406754 przez mamcia2013
Sylwka727 główka do góry. Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Ja jutro śmigam na badania a przyszły tydz do gina kartę założyć.
U mnie na szczęście nie ma już takiej gorączki i da się wytrzymać.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka