- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ja bym brała
A jeśli chodzi o pozycje to my już te dla ciężarnych stosujemy i też średnio raz na tydzień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Czasami wydaje mi się, że to Przemek jest w ciąży, a ja tylko noszę brzuch
Ja na szczęście przed zimą kupiłam sobie w outlecie kurtkę rozmiar większą, trochę wyglądam w niej jak bałwanek, ale dobrze, ze ją wzięłam, bo zapłaciłam za nią 79zł, jest mega ciepła, a w moim zimowym płaszczu ostatni guzik już jest nieosiągalny Najbardziej boje się wesela, na które idziemy 27 kwietnia, masakra, pójdę chyba w namiocie, przepasam go w talii, będzie jak znalazł
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Bo dziewczyny, wymiary gondoli w srodku sa wazne, tym bardziej, jesli oboje jestescie wysocy...ale ten wozio wyglada na spory No i Przemek bedzie zadowolony z koloru
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moja kurtka przezywa teraz 3 rok...dostalam ja od meza pod choinke w decatlonie ja wypatrzylam..taka troche narciarska i super ciepla...ale jak same widzialyscie, ze mam juz spory brzuszek...
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiśnia no coś ty, właśnie w sukience odpowiednio skrojonej będziesz mega fajnie wyglądać...z twoją figurką i fajnym brzuszkiem. Jeśli lubisz przepasane pod biustem to będziesz na pewno w takiej fajnie wyglądać
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzidzia dzis spokojna....a teraz sie roszalala uwielbiam to
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze wyczytałaś że chyba będe rodzic w czerwcu-pierwszego synka urodziłam tydzien po terminie i to jeszcze po kroplówkach-bez nich pewnie bym sie naczekała
Mój synuś w brzuszku to Mikołajek więc też możesz wpisac
Ha,ha jesli chodzi i seksik (dzis poruszałysmy ten temat też w majówkach )to mąż pracuje za granicą i wyjeżdża na 3,4 tygodnie ...kiedy wraca, ochote na seks mamy oboje-wiec ja mogę napisac że narzekac nie możemy-choc z drugiej strony to własnie przez rozłąke...gdyby był co noc w domku to sądze że raz,dwa na tydzien byloby normą
Ja moją zimową kurtke mam z zeszłego roku-i myślę że z powodzeniem zmieszcze sie w niej do konca zimy ale to nie zmienia faktu że chciałabym poczuc zapach wiosennego wiaterku,i słonceee,słonceeeeee,ja chcę słonceeeeeeee!!!!!! Dzis kiedy wyszło trochę słoneczka to aż zachciało sie wstac z kanapy,i jakos tak lekko na duchu a bez słonca to tylko zamulac
Ojjjj Mikołajek zaczyna kopac,mój starszy synek przed chwilą mówił i pukał do brzusia-więc chyba już sie kontaktują ze sobą
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No tak , jak kierowca zawodowy to po poszczeniu zawsze super seksik smakuje mój jak byliśmy w Polsce też był kierowcą zawodowym więc wiem o czym piszesz
Też już chciałabym poczuć zapach wiosny i ciepełko słońca na twarzy mmmm można się rozmarzyć
Wiesz joasia aż się wzruszyłam, jak napisałaś że synowie się już pewnie kontaktują ze sobą...fajne to takie Miłość braterska się zacieśnia właśnie przez coś takiego Super!!!
01.06.2013 joasia10015 - synuś (Mikołaj)
01.06.2013 WiśniaJ - córka
01.06.2013 rysa - synuś (Filip)
08.06.2013 Marta1985 - synuś (Bartosz)
13.06.2013 Hania84 - płeć jeszcze nie znana ( córka - Lenka, syn - Bartosz)
14.06.2013 Agusia83 - płeć jeszcze nie znana ( gdy będzie córka to Karolinka,a na chłopca imienia brak)
14.06.2013 aleksia88 - synuś (Albert)
14.06.2013 kejti22 - synuś (Grześ)
14.06.2013 sunflower - synuś (Tomek)
16.06.2013 Natali - synuś
22.06.2013 Małgoska - córka (Nina)
22.06.2013 renata329
26.06.2013 kakaszka - córka
29.06.2013 cordis (płeć jeszcze nie znana)
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak to własnie jest z tą więzią braterską Myśle że bedzie fajnie,choc pewnie nie obędzie sie bez stresów
Achhhhh ale sie rozpisałam
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Co dotyczy seksu, to myślałam, że w ciąży będę się rzucać na mojego faceta 4 razy dziennie ( on miał też taką nadzieję ), a tu lipa. Nie czuję żadnej zmiany, powiem nawet, że się strasznie rozleniwiłam. Zamiast seksu wybrałabym sen, wtedy by mnie chłopak chyba zostawił Boże jak strasznie brzmi. Trochę jestem rozczarowana, a mój partner tym bardziej (on by się kochał non stop . Ale ogólnie średnio w tygodniu 2 3 razy musi być, tak jak było do ciąży.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
JA SOBIE WYMARZYLAM WOZEK Z JANE www.reinobebe.com/carros/989-carro-nomad...2-graphite-jane.html
JEDNAK JEST TROCHE DROGI I NIE WIEM CZY BEDZIEMY MOGLI SOBIE NA NIEGO POZWOLIC
CO DO SEKSU TO NIE MAM NA NIEGO WOGOLE OCHOTY ALE JAK JUZ WIDZE ZE MOJEGO MEZA NOSI TO JUZ WIEM O CO CHODZI I STARAM SIE ZASPOKOIC JEGO POTRZEBY. CHOC CZASAMI DOTYK SPRAWIA ZE MNIE NERWY PONOSZA CHYBA COS DZIWNEGO SIE ZE MNA DZIEJE.
MUSZE SIE POCHWALIC ZE WRAZ Z SYNKIEM OD DWUCH TYGODZNI STARAMY SIE ODSTAWIC PAMPERSY W CIAGU DNIA I JESTESMY NA BARDZO DOBREJ DRODZE POCZATKI NIE BYLY LATWE ALE NA SZCZESCIE SIE UDALO I ERYCZEK Z KADYM DNIE CORAZ CZESCIEJ SAM WOLA SIUSIU
CO GORSZE ZACZYNAM MIEC PROBLEMY Z DZIASLAMI STRASZNIE PODCHODZA MI ROPA I KRWAWIA TEZ TAK MACIE?
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzidzia tez juz buszuje.
Natalii,może Ci sie kieszonki w dziaslach robią,które podchodza ropa? Mialam tak w pierwszej ciazy przy jednym zębie. Płuc usta naparem z szalwi. Odkaza i łagodzi. Rano i wieczorem. I kup miekka szczoteczke.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Mi dziąsła krwawią już od 2 miesięcy ale tylko przy myciu na szczęście.
Wczoraj do nocy trwały poszukiwania różowego wózka, który mi się spodoba, a dziś Przemek tylko otworzył oko i poleciał do wózków, teraz wyszedł do pracy. A mała kopie - tylko nie wiem, czy kopie bo też chce różowy, czy kopie, bo go nie chce
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa