BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #342623 przez Elwerka00
Karolus ;D kto by tak nie chcial;p pozazdroscic ze juz wszystko masz gotowe ;D ja mecze sie dalej ;p
A co do wanny to nie wiem jak to jest... Wiec nie pomoge ehh...

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #342629 przez szolrak1
karolciu lepiej prysznic:D napewno zero sexu:D ;] a u mnei nic dalej:d malenstwo fika a CZOPA NIE WIDAC ! NIE WIDAC! NIE WIDAC! ;]

12 lata 8 miesiąc temu #342630 przez szolrak1
a ja kupiłam babke:P:D a dzisiaj na obiadek zrobiłam moja ukochana cukinie mniammmmmmmm z grilla och ach mhm

jak tam MOnisia i Iwcia??

Tesknimy za ewusia!!!:( ale ona pewnie ma co robic:D świeta z Kinią:d boskoOOooOOoooOO

Kalusia ma sie dobrze:) a to najwazniejsze:D

elwi odpoczywasz?:)

12 lata 8 miesiąc temu #342631 przez Elwerka00
no Ewus zajeta pewnie,maluszkiem swoim ahhh ;)

Ja nie odpoczywam,ciagle dzialam w kuchni ;) musze mamie pomoc,bo rodzina zjezdza a ona by sama rady nie dala tyle nagotowac,bo bedzie Nas az 6. Wiec trzeba porobic troszke ;) teraz zurek robic bede ;D a Ty odpoczywasz?;p

Ja nigdy cukini nie jadlam chyba,nie wiem nawet hehe;p

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342633 przez szolrak1
ooooooo to tez miło z mamusia popracowac w kuchni:D zurek jami:D

ja leze i ogladam filmy:D bo w tym roku jestem uprzywilejowana i mam same zaproszenia wiec nic nie robie:D tylko leniuchuje:d mmmmmmm

12 lata 8 miesiąc temu #342634 przez Elwerka00
pozazdroscic leniuchowania ;p ale odpoczywaj ;* zbieraj sily na porod ;D

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342635 przez szolrak1
tak jest!!!!1;] miłego gotowania!

12 lata 8 miesiąc temu #342636 przez Elwerka00
dziekuje ; * uciekam paaa;*

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #342637 przez Karola1990
odpoczywajmy bo nie będziemy miały siły rodzić :D
a ja mam mega apetyt i wszystko bym zjadła :D
dobrze że są świeta i tyle pyszności... jest w czym wybierać :D

12 lata 8 miesiąc temu #342638 przez Moniq
Kochane Mamuśki z okazji tych Świąt przesyłamy Wam moc uścisków i buziaków, niech to będzie radosny czas, pełen rodzinnego ciepła, miłości i pokoju; wiele łask i błogosławieństwana Święta i na resztę dni, na nasze nowe życiowe role

Karola, kąpiel nie!seks nie! po wypadnięciu czopa trzeba uważać na infekcje :P

Elwerko, a Ty się nie przemęczaj, powolutku wszystko rób i pamiętaj przede wszystkim o Maluszku :)))

ja troszkę pomagam w kuchni, trochę leniuchuję, boli mnie dziś głowa, ale to nei nowość; wczoraj znowu miałam próbny alarm, położyłam się spać ze skurczami, i zasnęlam w nocy mnie obudziły ale tylko 4 były i przeszło, teraz w sumie raz na jakiś czas pojedyńczy skurcz; ale już z mężem świrujemy, jemu sniło się że odbierał poród w domu :D a mi się śniło że urodziłam w aucie pod szpitalem, bo już nie dąłam rady wyjśc z samochodu :D wszyscy dzwonią z życzeniami i pytają czy już rodzę :P męczy mnie to. mam ochotę krzyczeć: Nie, nie rodzę!!!! mój mały uparty barannie chce się rodzić, póki co :)

12 lata 8 miesiąc temu #342641 przez Karola1990
ja też już wszystkim co dzwonią to najpierw mówie że jeszcze nie urodziłam bo wiem że właśnie po to dzwonią i tylko udaja że niby nie.
Tak myślałam właśnie z tą kąpielą :angry:
... jakoś to wytrzymam.

Mama właśnie przywiozła mi mazurka i świeży chlebek z piekarni
Tata dał kiełbasy i wędliny swojskiej i tak myślę że chyba przez tydzień tego nie zjemy i będzie trzeba mrozić :P ale to nic. najwyżej jak urodzę to M nie będzie musiał sie męczyć z robieniem jedzenia.
niech to się w końcu zacznie!!!
Miałam jechać na mecz ale niestety jest tak beznadziejna pogoda, pada deszcz, jest zimno i pochmurno że nawet nosa nie wystawię na zewnątrz.

Ewelinda ma najpiekniejsze święta :) bo ze swoją śliczną córusią.
My nie jesteśmy gorsze bo nasze maluszki tez są z nami cały czas i to już 2 święta mają okazję popałaszować pyszności :P W Boże Narodzenie też łasuchowałyśmy :)

12 lata 8 miesiąc temu #342644 przez nelka
Karola czytałam nawet że niekiedy lekarze po wypadnięciu czopa podają nawet antybiotyk na wszelki wypadek więc o infekcję nie trudno...
polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10004955.html

ja gotuję rosołek i zrobię jeszcze z niego galarcik, ciasta kupione, święconka załatwiona więc wszystko gotowe :woohoo: jutro mam wychodnę bo mój M niestety idzie do pracy :dry: a na pon zaprosiliśmy rodzinkę ale mają obawy czy dam radę, kurcze przecież ja nie umieram tylko jestem w ciąży więc dam radę ugotować obiad:ohmy:

normalnie szaleństwo przygotowań wśród mamusiek a nasze dzieciaki leniuszki ani myślą się rodzić :huh: moje maleństwo od 2dni tylko od czasu do czasu się przeciąga a tak to chyba cały czas śpi :dry: powoli martwi mnie to, mam nadzieję że wszystko z nią ok...

12 lata 8 miesiąc temu #342645 przez szolrak1
nio teraz raz dwa trzy mozna załapac infekcje jesli czopek poszedł wek;]

MOnisia nie dziwie Ci sie ze jestes juz tym zmeczona! podziwiam Cie niesamowicie! wszyscy sie pytaja:D mnie tez sasiedzi łapia juz nie idzie a mały ma jeszcze 9 dni do startu w sumie:D " męczy mnie to. mam ochotę krzyczeć: Nie, nie rodzę!!!! mój mały uparty barannie chce się rodzić, póki co" - hihihi

12 lata 8 miesiąc temu #342646 przez szolrak1
karolciu masz racje:D świetuja z nami:D dogłębnie:D

nelus napewno wszystko dobrze:D ma juz mało miejsca i pzrygotowuje sie do wyjscia ... teraz prym wiedzie przeciąganko:D

12 lata 8 miesiąc temu #342647 przez Karola1990
To normalne że mniej się rusza. moja mała tez tak miała. Wrazie czego policz czy jest 5 ruchów na godzinkę i wtedy dopiero zacznij się martwić... teraz nie ma potrzeby. Może jesteś tak zapracowana że sama nie zwracasz na to uwagi.

Niech moja mała już wychodzi.

M sie śmiał że wyjdzie 13 w piatek. Ja też się w tą magiczną date urodziłam więc będzie niespodzianka dopiero :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka