BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #394927 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Aaa faktycznie! Dzis mpearl! A Saiko jeszcze nie wiadomo, moze Olga ja wyprzedzi :laugh: :laugh: :laugh:

Ja to nawet nie wierzyłam,że dotrwam do tego etapu,a tu tylko 14 dni lub w każdej chwili już :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #394928 przez saiko
Kamyczka napisał:

Saiko 8 nas zostało???

no na to wygląda

12 lata 5 miesiąc temu #394930 przez agnesssa
Daria Ale Tymuś jest cudny :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ja również się zakochałam :woohoo: :woohoo:

W ogóle Wszystkie Lipcowo-Czerwcowe dzieciaczki są cudowne :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka też masz tak, że już teraz tym bardziej się doczekać nie możesz, a nam jeszcze trochę zostało :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394933 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Aaa faktycznie! Dzis mpearl! A Saiko jeszcze nie wiadomo, moze Olga ja wyprzedzi :laugh: :laugh: :laugh:

Ja to nawet nie wierzyłam,że dotrwam do tego etapu,a tu tylko 14 dni lub w każdej chwili już :blink:

Dokladnie, jeszcze tylko 2 tyg do terminu u ciebie, ale cos mi sie wydaje, ze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac! :laugh: :kiss:
U mnie jeszcze tylko 24 dni...niby sporo, ale dzis juz snil mi sie porod, bylo jak u Dari, tylko zamiast synka .....coreczka! Hahaha

To prawda Agnessa, czekam z utesknieniem, ale na tego 4 sierpnia, niech sie wczesniej nie rodzi, Bo to i tak beda 2 tyg przed terminem.... Ja po drabinach chodze, podskakuje, nic nie zapowiada przyspieszonego porodu, wiec ciuszki jeszcze nie wyprane w szafce z metkami, o torbie do szpitala nie wspominajac...oby tak dalej! :laugh: :laugh: :laugh: jutro mam pierwsze ktg i kolejna wizyte u Gina, ciekawe co tam slychac u mojego brzdaca :)

12 lata 5 miesiąc temu #394940 przez Kamyczka
Majówka ale sen :lol: ale nie ma szans chyba na córcię?Lucasik będzie i koniec? :unsure:
Ciekawe,co u MM :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu #394942 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Dokladnie, jeszcze tylko 2 tyg do terminu u ciebie, ale cos mi sie wydaje, ze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac! :laugh: :kiss:
U mnie jeszcze tylko 24 dni...niby sporo, ale dzis juz snil mi sie porod, bylo jak u Dari, tylko zamiast synka .....coreczka! Hahaha

To prawda Agnessa, czekam z utesknieniem, ale na tego 4 sierpnia, niech sie wczesniej nie rodzi, Bo to i tak beda 2 tyg przed terminem.... Ja po drabinach chodze, podskakuje, nic nie zapowiada przyspieszonego porodu, wiec ciuszki jeszcze nie wyprane w szafce z metkami, o torbie do szpitala nie wspominajac...oby tak dalej! :laugh: :laugh: :laugh: jutro mam pierwsze ktg i kolejna wizyte u Gina, ciekawe co tam slychac u mojego brzdaca :)

moja torba już kurzem zarosła :lol: :lol: :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #394943 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majówka ale sen :lol: ale nie ma szans chyba na córcię?Lucasik będzie i koniec? :unsure:
Ciekawe,co u MM :unsure:

Nie, no mowy nie ma!!!! :laugh: :laugh: :laugh: To tylko sen!! :laugh: :laugh: :laugh:

Tez jestem ciekawa co u niej.....juz Ze 3 dni milczy...... :S

12 lata 5 miesiąc temu #394945 przez Daria23
Dziękuje wam dziewczynki za komplementy ale to prawda on jest przecudnya z dnia na dzien jaki grzeczny:):)kocham go nad życie :)

Salko- dziekuje za rade pomogło:):):)jetem dozgonnie wdzieczna:_)
Kamyczka- tak to te jedynki pampersa ale sa akurat mniejszej juz by nie mogl mieć na zdjeciu tak tylko sie wydaje

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394946 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

moja torba już kurzem zarosła :lol: :lol: :lol:

Hehehehehehe!!! No Ty musialas ja spakowac, tyle razy mialas czerwony alarm, wiec sie nie dziwie...teraz juz tylko zlapiesz i lecisz! Jeszcze troszke :laugh:

Ciekawe jaki bedzie twoj Dominik.... :woohoo:
A moj portugalczyk....umieram z ciekawosci :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #394948 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Dziękuje wam dziewczynki za komplementy ale to prawda on jest przecudnya z dnia na dzien jaki grzeczny:):)kocham go nad życie :)

Salko- dziekuje za rade pomogło:):):)jetem dozgonnie wdzieczna:_)
Kamyczka- tak to te jedynki pampersa ale sa akurat mniejszej juz by nie mogl mieć na zdjeciu tak tylko sie wydaje

Jest doprawdy przesłodki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ciekawe,kiedy u mnie ruszy

12 lata 5 miesiąc temu #394953 przez maksiu
Daria tymus jest boski i rzeczywiscie duzy sie urodzil ale tak jak mowilam u mnie gdybym do 15 do terminu toBlazej tez by sie urodzil cos kolo 4kg, co do pokarmu powiem ci ze ja sie dzis obudzilam z takim bolem lewej piersi ze masakra a pokarmu mialam w tej jednej tyle ze sciagnelam pol butelki bo sie maly akurt obudzil, dalam mu i jeszcze mi z niego kapalo szok prawdziwy tyle ze maly w dzien moglby spedzac co pol godziny przy cycu chociaz go pomemlac sobie a to juz daje sporo na stymuacje pokarmu:)

Sloneczko moje gratulacje ciesze sie ze tak ladnie idzie nam rozpakowywanie

Wiadomosc od Olgi
zostaje w szpitalu ma juz 5 cm rozwarcia czekamy na wiadomosc co dalej i trzymamy ogromnie kciuki

DZIEWCZYNY KTORA MA LISTE a moze by tak wpisywac jeszcze wagi i rozmiary maluszkow co??

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #394955 przez Majowka
A jednak Olga!!!!!!!!!!!

Olga, jestesmy z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciskam z calych sil i czekam na fotke Ignasia!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Maksiu, ja tez mysle, ze to dobry pomysl, zeby pisac rozmiar i wage.... :)

12 lata 5 miesiąc temu #394960 przez maksiu
Tyle ze ja kochane nie mam listy:(
Ok uciekam nakarmic mojego glodomora bo juz mi z piersi leci

A I MOJA RADA OD POLOZNEJ (KTORA MI POROD ODBIERALA) DLA MAM KTORE BEDA TULIC MALUSZKI I CHCA KARMIC PIERSIA
LASKI NIE PODDAJCIE SIE JESLI NAWET WIDZICIE ZE LECI WAM TYLKO KROPKA CZY DWIE SIARY PRZYSTAWIAJACIE MALUSZKI DO CYCA JAK MI POLOZNA POWIEDZIALA 2 KROPKI SIARY TO 50ML MLEKA:) JA MALEGO MIALAM DZIEN NOC PRZY CYCU W SZPITALU FAKT ZE PIERWSZA NOC DOSTALAM BUTLE BO MALY SKNERCZAL A TERAZ NIE NADAZAM MU DAWAC BO CHWILE WYPIJE ZACHWILE NA NOWO MAM PELNO

12 lata 5 miesiąc temu #394966 przez Kamyczka
O Olga rodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!
Olga jesteśmy z Tobą :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #394968 przez Kamyczka
maksiu napisał:

Tyle ze ja kochane nie mam listy:(
Ok uciekam nakarmic mojego glodomora bo juz mi z piersi leci

A I MOJA RADA OD POLOZNEJ (KTORA MI POROD ODBIERALA) DLA MAM KTORE BEDA TULIC MALUSZKI I CHCA KARMIC PIERSIA
LASKI NIE PODDAJCIE SIE JESLI NAWET WIDZICIE ZE LECI WAM TYLKO KROPKA CZY DWIE SIARY PRZYSTAWIAJACIE MALUSZKI DO CYCA JAK MI POLOZNA POWIEDZIALA 2 KROPKI SIARY TO 50ML MLEKA:) JA MALEGO MIALAM DZIEN NOC PRZY CYCU W SZPITALU FAKT ZE PIERWSZA NOC DOSTALAM BUTLE BO MALY SKNERCZAL A TERAZ NIE NADAZAM MU DAWAC BO CHWILE WYPIJE ZACHWILE NA NOWO MAM PELNO

Dzięki za rady kochana! :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka