BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #394970 przez agnesssa
Majówka Twój portugalczyk to na pewno będzie przystojniak jakich mało :laugh: :laugh: Dobrze, że się tak czujesz, lepsze to niż jak wieloryb a już się tak czuję ciekawe jak będzie za miesiąc hehe :silly:

Olga Takie miałam przeczucie, że jednak już zostaniesz :lol: 5cm Wow to super, teraz pójdzie gładko mam nadzieję i zaciskam kciuki z całych sił :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #394972 przez Daria23
ja jestem za pomysłem Maksiu:)

12 lata 5 miesiąc temu #394973 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Hehehehehehe!!! No Ty musialas ja spakowac, tyle razy mialas czerwony alarm, wiec sie nie dziwie...teraz juz tylko zlapiesz i lecisz! Jeszcze troszke :laugh:

Ciekawe jaki bedzie twoj Dominik.... :woohoo:
A moj portugalczyk....umieram z ciekawosci :laugh: :laugh: :laugh:

Majówka,ciekawe czy synuś będzie miał włoski,niby w 30tyg na usg był "jeżyk"-sam lekarz zauważył :lol: i w ogóle czy do męża będzie podobny-coraz częściej o tym myślę...

12 lata 5 miesiąc temu #394978 przez Kamyczka
agnesssa napisał:

Majówka Twój portugalczyk to na pewno będzie przystojniak jakich mało :laugh: :laugh: Dobrze, że się tak czujesz, lepsze to niż jak wieloryb a już się tak czuję ciekawe jak będzie za miesiąc hehe :silly:

Olga Takie miałam przeczucie, że jednak już zostaniesz :lol: 5cm Wow to super, teraz pójdzie gładko mam nadzieję i zaciskam kciuki z całych sił :kiss: :kiss: :kiss:

Właśnie Agnessa-Olga już tak chciała,niech już dziś tuli Ignasia :)
A TY już na urlopie?Jak się czujesz?

12 lata 5 miesiąc temu #394979 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

ja jestem za pomysłem Maksiu:)

Daria ja też :) Tymek grzeczny?
Bidol gdzie jesteś?

12 lata 5 miesiąc temu #394985 przez agnesssa
Kamyczka no właśnie oby już dzisiaj mogła się pochwalić syneczkiem :woohoo:
Jeszcze jestem w pracy, ale jeszcze tylko do czwartku :lol: Od wczoraj mam problem z wstawaniem, jak budzik dzwoni to nie chce mi się wstawać, ale właśnie tylko to mnie trzyma, że jeszcze tylko dwa razy ten budzik zadzwoni :silly: :woohoo: :woohoo: Czuje się generalnie dobrze, ciśnienie czasami skacze i puls mam wysoki, przez to aż mi się ciężko oddycha, ale na szczęście taki stan nie utrzymuje się cały dzień. Po za tym jest git :woohoo: Waga mi teraz zaczęła szybko rosnąć co mnie martwi, bo od początku ciąży miałam 2kg na plusie a teraz w ciągu tygodnia kolejna dwa przyszły :huh: :huh: Oby się zatrzymała :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #394989 przez Kamyczka
agnesssa napisał:

Kamyczka no właśnie oby już dzisiaj mogła się pochwalić syneczkiem :woohoo:
Jeszcze jestem w pracy, ale jeszcze tylko do czwartku :lol: Od wczoraj mam problem z wstawaniem, jak budzik dzwoni to nie chce mi się wstawać, ale właśnie tylko to mnie trzyma, że jeszcze tylko dwa razy ten budzik zadzwoni :silly: :woohoo: :woohoo: Czuje się generalnie dobrze, ciśnienie czasami skacze i puls mam wysoki, przez to aż mi się ciężko oddycha, ale na szczęście taki stan nie utrzymuje się cały dzień. Po za tym jest git :woohoo: Waga mi teraz zaczęła szybko rosnąć co mnie martwi, bo od początku ciąży miałam 2kg na plusie a teraz w ciągu tygodnia kolejna dwa przyszły :huh: :huh: Oby się zatrzymała :silly:

Ja 2kg przytyłam w 2 tygodnie :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #394991 przez Majowka
Agnessa, dzieki, hehe :kiss: Nie martw sie waga, przeciez w ciazy trzeba tyc! Wod przybywa, maluszek rosnie, nie ma opcji, zeby nie rosla....Ty musialabys chudnac, a to przeciez bezsensu na tym etapie. Zobaczysz jak szybko wrocimy do formy po porodzie, nie przejmuj sie! :kiss:
Szkoda, ze te problemy z cisnieniem jeszcze Cie trapia :angry: , no ale teraz koniec pracy, odpoczniesz i wszystko sie ustabilizuje :kiss:

Kamyczka, bedzie sliczny!!! :kiss: :kiss: :kiss:

No wlasnie Bidolku, opowiadaj jak Kamilka!

12 lata 5 miesiąc temu #394994 przez Kamyczka
A oto słodki Pawełek Słoneczka:
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #394995 przez Majowka
Pawelek cuuuuuuuudowny!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Sloneczko, gratuluje z calego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudny maluszek!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #394999 przez Kamyczka
Martwię się o MM......

12 lata 5 miesiąc temu #395014 przez saiko
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Aaa faktycznie! Dzis mpearl! A Saiko jeszcze nie wiadomo, moze Olga ja wyprzedzi :laugh: :laugh: :laugh:

Ja to nawet nie wierzyłam,że dotrwam do tego etapu,a tu tylko 14 dni lub w każdej chwili już :blink:

Kamyczko, życzę Ci z całego serca żeby szybko się rozwiązało (jesli juz chcesz oczywiscie)

ja chodzie dziś potwornie poddenerwowana tak bez poważnego powodu, mam ochotę się z kimś pokłócić lub popłakac ;(

ja swoją torbę wczoraj troszke przepakowałam , teraz mam troszkę pracy na kompie ale potem musze posprzatac nasze pokoje

ja też sporo ostatnio, ale lekarz powiedział, ze spokojnie po 1 kg wody jest w każdej nodze!!

Daria, matko najświętsza jaka radę? ja już nei pamiętam ;)

Kamyczka napisał:

Martwię się o MM......

tez się martwię :( od przedwczoraj cisza

OLGA! OLGA! OLGA!

12 lata 5 miesiąc temu #395019 przez agnesssa
No ja się niby nie martwię tą wagą, ale jeżeli teraz będzie mi 2 kg tygodniowo przychodzić to nie będę w stanie dojść na porodówkę :silly: :silly:

Majówka mam nadzieję, ze to ciśnienie się unormuję i tak się cieszę, że na razie jeszcze nie biorę leków, tylko mam je w gotowości :)

Słoneczko Pawełek jest przesłodki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #395026 przez chłopek
słoneczko Pawełek cudo, mój Ksawcio miał tak mało włosków
a moze mm na nowym mieszkaniu a tam neta nie ma

12 lata 5 miesiąc temu #395027 przez Kamyczka
Saiko te zdenerwowanie wynika pewnie z faktu,że już być chiała miec synusia przy sobie,a na dodoatek laski tu rodzą jak "z procy" :lol: Ja to w sumie mogę jeszcze z tydzień poczekać,ale to i tak nie moja decyzja :blink:
Agnessa-z ciśnieniem nie ma żartów!Powinnaś odpoczywać już.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka