BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #402049 przez Daria23
hej kochane witam sie i ja...rano bylismy na kontroli u lekarza i z malym wszystko oki...
Dziewczyny Tymek od rana płacze jak opętany robi kupy i płacze a ja odchode od zmysłów jak nie spi to placze macie jakis złoty srodek na takie cos?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #402050 przez Anna77
Daria byłaś rano na kontroli i wszystko z Maluszkiem ok. To chyba jedyną radą jest Mamusia blisko. Może mu za ciepło, może chce mu się częściej pić, może ma zły dzień, może po prostu chce dzisiaj być blisko. Szkoda że tych naszych małych szkrabów nie możemy po prostu zapytać :blink: Ściskam :)

12 lata 5 miesiąc temu #402051 przez chłopek
anna no szkoda ze nam nie powiedza co im jest,
daria moj tez dzisiaj marudny na rekach sie uspokaja

12 lata 5 miesiąc temu #402053 przez Anna77
Ale cisza dzisiaj....

Martadam co tam Kochana :unsure:

Czy ktoś ma jakieś wieści o Marcie?

Kamyczka a co tam u Ciebie :unsure:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402055 przez chłopek
wiem tylko ze ok 9 Marta na porodówke szla
Kamyczka urodziła :) Dominik urodził sie o 10, 3700 i 56cm

12 lata 5 miesiąc temu #402077 przez Anna77
Wow, no to super wiadomość.

Kamyczka Gratulacje!!! Bardzo się cieszę i ściskam Was gorąco

No to teraz czekamy na wieści od Martadam :)

12 lata 5 miesiąc temu #402079 przez Olga
Hej dziewczynki :)

Kamyczka gratukuję synusia,w końcu się doczekałaś i to tylko dzień po terminie :laugh:

Anna u mnie też nocka super,Ignaś budził się na karmienie,ale bez żadnych krzyków i prężenia.Ja kupiłam Esputicol i dałam mu 2 kropelki wieczorem i dzisiaj rano,jesto niebo lepiej.Czemu ja parę dni wcześniej na to nie wpadłam :laugh:

Byliśmy na wizycie patronażowejj,z malym wszystko ok.o pępuszek mam się nie martwić,to sie tak goi.Najlepsza jest waga małego,prawie 1 kg do przodu,a dzisiaj skończyliśmy 2 tyg.Pani doktor powiedziała,że jak tyle przybył,to bez badania widać,że zdrowy :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402090 przez Daria23
Dziewczynki a ja tez bylam dzisiaj na tej wizycie patronazowej ale nie zważyli mi małego:(bez sensu nie?
Kamyczka - GRATULACJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!:)Super ze juz jestes po:)

Moj miał chyba kolke i dałam mu 5 kropelek espumisanu i juz spi prawie od 3 godz chyba mu pomogło:)myslicie ze mozna im dawac ten espumisan tak zapobiegawczo??
i co myslicie o herbatce koperkowej??bo tu mi kolezanki polecaja ale nie wiem bo maly nie pil z butelki jeszcze

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402095 przez Olga
Daria ja kupiłam herbatkę z Hippa wczoraj,ale moje dziecko nie umie pić butelką.Wysłałam na allegro po inną,może się trochę nauczy.Co do kropelek,to ja mojej Oldze podawałam,bo miała podobne problemy jak Ignaś ostatnio,ale nie wiem czy będę to dłużej dawał,czy odstawię za pare dni :unsure: zobaczymy jeszcze.

To co na tej wizycie robili małemu,przecież to ważne,czy przybiera na wadze,moja pediatra nawet sprawdzała,ile ważył przy urodzeniu,ile przy wyjściu,a ile teraz :laugh: oprócz tego ciemionko ma 1cm x 1cm,pleśniawek w buźce nie ma.Tylko na usg bioderek nie wzięłam i zapomniałam zapytać kiedy to się idzie :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402099 przez Daria23
no widzisz Olga ten peditra jakis dziwny tu jest popatrzyl na jajka itp ale nie zwazyl go a mi dopiro w domu sie o tym wspomnialo tak bym mu zwrocila uwage...

a jak czesto podaje sie taka herbatke?ja dzis chce kupic wlasnie ale nie wiem jak sie stosuje ja czy przed karmieniem czy po itp
a gdzie mozna ta herbatke kupic tylko w aptece czy w marketach tez?

12 lata 5 miesiąc temu #402107 przez Daria23
Olga-mnie położna zapisła na bioderka a od pediatry tylko skierowanie wziełam my już idziemy w przyszła środe

12 lata 5 miesiąc temu #402129 przez chłopek
kamyczka rodzila naturalnie czuje sie bezsilna bo wstac nie moze a krew litrami z niej leci i mdleje. o 3 dostała skurce o 5 n ip wody jej odeszly. mały sie cofal i nie miala sily zeby rodzic. maz jej pomaga bo ledwo do wc wstaje.dominis caly czas spi

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #402142 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Kamyczka!!!!!!!!!!!!!! Gratuluuuuje!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: million buziakow!!!!!!!!!!! Cale szczescie, ze wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! Czekamy na fotke Dominika!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Jaki duzy chlopczyk! Piekne parametry!!!!

Ja mialam dzis problem z wejscie na forum, od wczoraj mi cos szwankowalo....a tu takie newsy!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #402143 przez chłopek
Kamyczka mi napisala dokladnie ze Domis ma 3770 :)

majówka ja tez mialam problem z wejscem na forum

12 lata 5 miesiąc temu #402158 przez mloda_mamuska
Kamyczka Kochana gratuluje. Wracaj szybciutko do formy !!! :kiss: :kiss: :kiss:
piekna waga Dominisia :kiss: :kiss: :kiss:

Super,ze Wasze pociechy dały Wam pospac Moj całą noc nie spał. Misiek znowu rano padniety byl. :( :( :( a dzisiaj karmilam go 3 godziny caly czas ciagnął cyca i nie chce zasnąć w ogole :( :( :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka