- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez bylam nastwiona na wyjazd do Polski jak Maly bedzie mial miesiac a tu okazało się,że trzeba kilka miesiecy czekać też siedziałam i wyłam.
aa ten szef meza jakis niepoważny...jakbyście wykupili jakieś drogie bilety lotnicze na wycieczkę np. na wyspy kanaryjskie to co zwróciłby Wam pieniądze ?.... tak się nie postępuje..
U Nas po ciężkiej nocce Mały w koncu zasnął..teraz odsypia
Mąż się smieje,że Oli Go nie lubi. bo jak tata wraca z pracy to Maly robi się niemożliwy... ale faktycznie tak jest ,ze akurat codziennie wieczorem Malemu zaczyna odbijać i strasznie histeryzuje..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
na wekend się nie opłaca z lublina nad morze -za daleko na 2 dni
Daria - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TYMCIA
my swoje przegapiłyśmy - 14.lipca mamy
M_M - współczuję tego wyjazdu do Polski - pwenie wyła bym codziennie bezsilności
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Nie jestem w stanie wszystkim odpisać. Odnośnie pieluch - od jakiś 3 tygodni używamy już "3" Pamersa. Nie wiem ile Mati waży, ale zaraz zbieramy się na szczepienie, to się zważymy. Wybrałam opcję 6w1 - będzie tylko jedno kłucie. Zastanawiam się jeszcze nad pneumokokami, ale jeszcze przedyskutuję to z pediatrą.
Od środy byłam z Kuba i Mateuszem na działce. Tylko na sobotę zjechaliśmy na nockę do domu, bo nam wodę wyłączyli. Wróciliśmy wczoraj. Było super. Non stop na powietrzu - Mateusz do 22 lub 23 na dworze. Dzisiaj i jutro w domku. A w piątek wyjeżdżamy na weekend z masa znajomych w miejsce gdzie jeździmy od kilkunastu już lat, a stamtąd w niedzielę ruszamy nad morze. Całą rodzinką posiedzimy tydzień, a 2.09 mój B z Kamilem wrócą do Poznania (szkoła się w końcu zaczyna), a my z Kubą i Mateuszem zostaniemy tak tydzień, albo dłużej. Zobaczymy jak się ułoży.
Mam w planie kupić jakiś mobilny internet, to może uda mi się być z Wami na bieżąco.
Bidolku kurcze, mam nadzieję że może uda się to jeszcze zmienić i jednak wyjedziecie
Postaram się później coś więcej napisać. Ściskam Was baardzo gorąco. Nie sądziłam że kiedykolwiek uzależnię się od jakiegoś forum/społeczności w internecie - to niesamowite
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
A najlepiej wszystkie zagłosujcie bo Emilka bardzo potrzebuje głosów, ma naprawde wielkie szanse na wygraną, ale każda pomoc się przyda, szczególnie pod koniec, a konkurs trwa do końca sierpnia.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja już po usg piersi,wszystko jest w porządku,nie ma żadnego ropnia na szczęście,weszłam bez kolejki,moja mama to wszystko załatwi,a tak bym pewnie czekała ze 2 godz.Przy okazji zważyłam małego i znów mnie zadziwił,bo ma już 6100,a dzisiaj kończymy równe 6 tyg.
Właśnie zrobiłyśmy z Olgą krówki domowe,ciekawe jakie w smaku będą
Pytałam pielęgniarek w przychodni jakie mają zdanie na temat szczepionek skojarzonych,bo nie wiem,czy kupić za ostatnie pieniądze,czy nie,ale mnie wszystkie sprowadziły na ziemię,żeby nie cudować,bo po to są,żeby nimi szczepić,a te skojarzone to po prostu rynek kasowy i nic więcej.Oczywiście każdy ma na to inne zdanie,ale ja się uspokoiłam.Mówiły,że z roku na rok zmniejsza się liczba matek,które chcą szczepić tymi płatnymi
Kejtin,a czemu uważasz,że kolegi synuś jest przekarmiony.Mój ma 6 tyg.i waży 6100 i wcale często nie je i nie jest jakiś rozlazły,po prostu nabity i pani doktor powiedziała,że duży z niego facet,a w porównaniu z córkami,to wcale często przy piersi nie jest,a nawet gdyby,to nie słyszałam,żeby piersią można przekarmić dziecko
bidol współczuję,też bym się wściekła
Daria wszystkiego najlepszego dla Tymusia my już pierwsze imieninki obchodziliśmy 31 lipca
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
to dziecko nie powinno przybrac w miesiac wiecej jak 1kg;)
przy urodzeniu ich dziecko mialo 3550
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tego linka wychodzi,że mój jest tym niemowlakiem co przybrał 2 kg przez 4 tyg,a teraz już mniej bo przez 2 tyg.600g,ale to też ładnie.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tego co ktoś mi mówił,to tylko już w Polsce są te zwykle szczepionki a tak to wszędzie już wprowadzili skojarzone bezpłatnie
kejtin masakra z tym dzieckiem....
ja juz 3 tabletke antybiotyku wzielam i poki co to dalej napiernicza mnie jak cholera.... nawet ketonal mi nie pomaga......
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Daria najlepszego dla maluszka Mój miał imieninki w dzień moich urodzin 4 sierpnia a dziś mamy z mężem 3 rocznicę ślubu
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też będę szczepić na pneumo i meningokoki, ale to później, tak ustaliłam z pediatrą.
Kamyczka - biedny maluszek i Ty też, bo pewnie dieta Cię czeka?
Najlepszego rocznicowego
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i zas dzien pelen histerii placzu itd az sie dzis cala spocilam z tego wrzasku ;/ po dwoch godzinach usnol na sekund piec eeech
Anszka ja juztro ide na szczepienie i sama sie boje tych igiel i placzu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak się spaceruje tak pod wieczór,to czyje już się zbliżającą jesień.Tak szybko robi się ciemno na dworzu
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa