- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
majówka czemu wody nie kazał podawać? Chyba to zdrowo pić wodę,zamiast tych herbat Lukas ma podobna wagę jak Ignaś,jak zerkam w książeczkę i wpis sprzed miesiąca
Powiedzial, Ze nie trzeba wody, Bo mleko jest na wodzie
Tak, juz zauwazylam, Ze lucasek w slady Ignasia idzie, hehe. A jak u Was ze wzostem? Twoj maz wysoki, wiec Ignas pewnie tez bedzie taki... Lucasek teraz ma okolo 70cm
M-M, czyli biegunka z prawdziwego zdarzenia... U mnie zdarzaly sie rzadkie, ale raz dziennie , wiec to nie zabki
Ile z Was juz ma zabki? Sebus, Oliwierek, ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Szymek wlasnie zrobil 4 kupsko od wczorajszego popoludnia, chyba nie bede mu podawac suszonej sliwki skoro tak reaguje
Maly ma prawie 70 cm - jeszcze miesci sie na przewijaku nalozeczkowym on to drobinka przy Waszych chlopakach i ma niewiele ponad 7,5kg
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wstaliśmy niedawno ,malutka sobie przestawiła coś godziny i spi do 9.00
Bidol- Fajnie ,że mała była spokojna i tak słodziutko wygladała
My tez wkońcu musimy zabrac się za chrzest ..
Olga-życzę powodzenia w zakupie wózka ,oby tym razem sie udało
Emilka na ostatnim szczepieniu mierzyła 63cm i 6,400 półtora miesiaca temu ,czyli z miara napewno duzo się nie zmienilo z wagą może jakis małe kilo przybyło
A papmpersiki nosi 5 mądry tatus wczoraj zakupił ,tak to jest posłac faceta na zakupy ;P
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja dzisiaj lub jutro jade na wyprzedaze ciuszkow dla maluchow, obkupie sie w rozmiar 74, 80, zawsze to jakas oszczednosc.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wybieracie się gdzies w noc sylwestrową ??
Bo my w domuciu z dzieciaczkami
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kaszki podaje bobovity i nestle smakowe
Kaszki sa takie ze np rozrabiasz tylko woda i to jest: kaszka mleczna manna i sa kaszki gdzie rozrabiasz z mlekiem bo nie sa mleczne:) Zawsze na opakowaniu jest napisane:)
Anna dzieki:)
Od 5 dni moja mala przesypia sama pelne noce... Karmie ja ostatni raz o 22 i nastepny posilek po 8 rano... Czy juz tak zostanie?
A jakie objawy zaobserwowalyscie jak maluszkom szly zabki? bo moja polubila gryzaka i czesto wklada paluszki do buzi i zastanawiam sie czy to nie zwiastun:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anunia - 5 ? Hahahaha no 5 miesięcy to i pamoersy 5 logiczne hahahaha
My 4 od kilku dni nosimy
M-M - no a co ja mam powiedziec. No niby tez wielkie łóżko mamy a dziś nie dosc ze Kamke nad ranem do nas wzielam bo strasznie kaszlala to Seba jeszcze przyszedl juz Jędrula chce wieksze łózko kupic bo to na szerokosc ma 160 cm a on chce takie 2 metrowe- własnie brat sobie takie kupił i juz zalamali a mieszkaja niecaly miesiac
Kamke boli brzuszek jakie sa objawy nietolerancji glutenu? Bo wczoraj jej troszke kaszki wepchalam bo Wasze dzieciaczki juz tyle jedza roznosci a Moja kaszki nie lubi ale chcialam sprawdzic czy toleruje gluten i juz sama nie wiem
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja jak małemu dałam śliwke przed świetami,to nie nadążyłam go przewijać ha ha już mu nigdy nie podam,chyba,że będę widziała,że ma problem z kupa.Całe dwa dni go tak męczyło,a zjadł pół słoiczka,dobrze,że mu nie dołożyłam,bo wyjatkowo mu smakowało ha ha
Ja też mam dosyć spania w trójkę,niby nad ranem małego przekłądam i za chwilę tatuś wstaje do pracy,więc nie jest tak źle,ale np.dzisiaj mojemu synusiowi coś się pokręciło i jak dostał cyca o 24,to się po pół godz.obudził i usnął dopiero w naszym łóżku o 2.20.Myslałam,że ogłupieje z nim,wcale mu się spać nie chciało No i całą noc spał z nami,a ja oczywiście prawie na szafce nocnej ha ha
Co do nocnego jedzenia,to Ignaś się raczej nie odzwyczai,bo jak przychodzi 24-1 w nocy,to sama go wyciągam i daję,bo mi się wydaje,że jak ja pójdę zaraz spać,to on się wtedy obudzi ha ha i tak dla świętego spokoju mu daję,a możliwe,że wcale by się nie obudził-tego nie wiem.I szkoda mi mleczka z drugiej strony,niech sobie cycusia w nocy
Moja Olgusia o 8 rano sama poszła ze swoim psem do weterynarza,umówiła się na 3 stycznai na zabieg,przepisał Maksowi antybiotyk,dostał zastrzyk.Skasował ją 28zł,zabieg ok.100zł.Wszystko płasci Olga ze swoich pieniędzy.Ona dla zwierzaka by wszystko zrobiła
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
My juz od 7 na nozkach, Lucasek cos za czesto mnie do siebie wolal, wiec wzielam go do nas do lozka I rozumiem Cie M-M, chodze jak polamana, Bo spie na skrawku lozka, ledwo czym mam sie przykryc...ehhh, niefajnie
Ja dzisiaj lub jutro jade na wyprzedaze ciuszkow dla maluchow, obkupie sie w rozmiar 74, 80, zawsze to jakas oszczednosc.
ja może po egzaminie 2 stycznia polece do sklepów i cos pokupuje jesli u nas tez juz sa wyprzedaze??
mm - moj juz dawno spi u siebie. nie wytrzymalabym juz teraz z nim w naszym
anunia - ja jeszcze nei wiem co z Sylwkiem, albo w domu jakis film obejze albo gdzies do kogos pojde a maly z babcia zostanie. Ja nieszczególnie lubie Sylwestra
Olga - wlasnie dokladnie, tylko, ze ja mam całą paletkę śliwki
kejtlin - no wlasnie, dla mojego Y Browna jest za duzy a manny niemlecznej nie moglam znalezc
u nas pojawilo sie 5 i 6 kupsko ma spust chłopak i to od 19 wczoraj po pół słoiczka śliwki