BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #511049 przez bidol
Anna77 napisał:

Bidol tylko że ja chyba ze dwa tygodnie nie pracowałam i już moja szafka na ciuchy do prasowania się nie zamyka niestety :(

Ojtam ojtam :laugh: szalona kobieta z Ciebie i pracocholiczka - przyznaj się :laugh:
A propo telewizora - to jak masz zamiar ostry dyzur ogladac jak telewizor w piwnicy :unsure:

Seba chory Kamila kaszle i spac nie chce - piszczy w łóżeczku :dry:

Ale jak tylko pójdą spać to ha się mam zamiar mocno relaksowac :blink: :S oby dzieci z tego relaksu nie było :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #511169 przez Olga
bidol przeszukałam całe allegro i tablice,nawet na szafce byłam i bardzo chciałam quinny,ale chyba z kasą teraz nie wydołam,a nic do 300zł ciekawego nie znalazłam i chyba kupię Quatro Infinity,znalazłam w miarę tanio,ale to tylko jako przejściówkę,a i tak kupię taki jak bym chciała.Miałam fajny na oku,oczywiście na tablicy ha ha,ale babka chce 430 plus przesyłka i trochę na teraz mi szkoda wydać kasę.Na wiosnę będzie mi lżej :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #511186 przez Anna77
Bidol jakby co, Kamil ma mały telewizor w pokoju ;) Miłego relaksowania ...... :blush:

Olga mam nadzieję, że tym razem zakup wózka będzie bez przebojów.

Skończyłam, a jest po północy. Wyprasowałam tylko ciuszki Matiego - cała góra dosłownie i w przenośni. Może jutro reszta. Obejrzałam przy okazji "Rzeź" i połowę "Żelaznej Damy". Idę spać. Do jutra :)

11 lata 11 miesiąc temu #511187 przez Olga
U mnie już wszyscy spią,tylko ja buszuję w necie.Uwielbiam tą błogą ciszę :lol: :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #511240 przez daners
hej mamunie :)
Kamyczka wiem wiem jestem ZAS pierwsza hahah :)

kurcze chyba kregosłup mi siadł juz;/ chodze jak paralityk..wsumie nienosze za duzo ale wiadomo cos sie poniesie jak samemu sie jest i teraz efekty ;/

Olga i co wybuszowalas hehe tzn znalazlas cos ciekawego na necie ;]
a wogole to ile Ty tych wózków masz zamiar miec ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 11 miesiąc temu #511269 przez Olga
Hej.

Przywitam się tylko i lecę do kościoła i na zaległą wigilie na scholi,bo zawsze jest po świętach :)

daners oj co do wózków,to może ich być kilka w moim przypadku ha ha,nigdy sie nie kończyło na jednym :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #511279 przez Majowka
czesc dziewczyny,

wczraj byl drugi dzien kaszki, tez pieknie zjadl, ale kupki nie ma jeszcze...juz dwa dni minely :(
a takie piekne robil raz dziennie...

my sylwestra robimy u nas w domu, zapraszamy 3 pary z malym dziecmi, wiec jutro musze kolacje przygotowac, ale lubie organizowac imprezki, wiec jakos mnie to nie przeraza.

Saiko, dzieki! nie przesadzajmy z tym talentem :laugh: mowie ci, dobry aparat robi cuda.

11 lata 11 miesiąc temu #511285 przez saiko
Olga napisał:

U mnie już wszyscy spią,tylko ja buszuję w necie.Uwielbiam tą błogą ciszę :lol: :blink:

zazdroszcze, mój wieczorem budzil sie z placzem co chwile
w nocy z 5 razy do niego wstawałam a o 7 mialam jazdy przed środowym egzaminem:(
teraz gnojek w kościele z babcia a ja odpoczywam przy kawce

Majowka - no i dobre oswietlenie ;) przypomnij jaki to aparat :) na brak kupki polecam śliwke suszoną ;)

11 lata 11 miesiąc temu #511319 przez anunia
Witam

U nas nocka koszmarna pierwszy raz i nie wiem czy brzuszek bolał mała czy ząbki ,budziła się co chwilę z płaczem ....bidulka :dry:

Muszę sobie zaparzyc dzbanek kawy ,bo szklanka nic nie pomoże ;)

Co do wózka to też będe chciała zmieniec ,bo kupowałam w biegu i jest mega cięzki w ogóle nie przemyślany zakup :angry: Mieszkam na 2 piętrze i ciżeko jest z wnoszeniem :laugh:

Tylko jeszcze chyba jest za mała na spacerówkę ,może na wiosnę coś pomysle

11 lata 11 miesiąc temu #511333 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #511338 przez bidol
Olga napisał:

bidol przeszukałam całe allegro i tablice,nawet na szafce byłam i bardzo chciałam quinny,ale chyba z kasą teraz nie wydołam,a nic do 300zł ciekawego nie znalazłam i chyba kupię Quatro Infinity,znalazłam w miarę tanio,ale to tylko jako przejściówkę,a i tak kupię taki jak bym chciała.Miałam fajny na oku,oczywiście na tablicy ha ha,ale babka chce 430 plus przesyłka i trochę na teraz mi szkoda wydać kasę.Na wiosnę będzie mi lżej :)

tablica.pl/oferta/wozek-quinny-buzz-3-uzywany-ID21OWP.html

tablica.pl/oferta/bebe-confort-streety-spacerowka-ID12Iw5.html

allegro.pl/wozek-espiro-vector-4-i2891994901.html

allegro.pl/sprzedam-wozek-spacerowy-quin...tra-i2905598090.html

allegro.pl/wozek-quinny-senzz-folia-prze...owa-i2882846070.html

11 lata 11 miesiąc temu #511368 przez saiko
anunia napisał:

Witam

U nas nocka koszmarna pierwszy raz i nie wiem czy brzuszek bolał mała czy ząbki ,budziła się co chwilę z płaczem ....bidulka :dry:

Muszę sobie zaparzyc dzbanek kawy ,bo szklanka nic nie pomoże ;)

Co do wózka to też będe chciała zmieniec ,bo kupowałam w biegu i jest mega cięzki w ogóle nie przemyślany zakup :angry: Mieszkam na 2 piętrze i ciżeko jest z wnoszeniem :laugh:

Tylko jeszcze chyba jest za mała na spacerówkę ,może na wiosnę coś pomysle

no ja wlasnie wypilam 3 ;)

ja na wiosne lub lato bede pewnie kupowac taka lekka spacerwówkę - nazywają je chyba parasolkami

11 lata 11 miesiąc temu #511393 przez Majowka
Saiko, mam Canona 40D, ale ten co M-M kupila to jest to samo....dziewczyny, ja ten aparat mam w rekach od lat I dopiero jak sie za kulinaria wzielam zaczelam pstrykac regularnie. Moja ewolucje mozna zaobserwowac w tym albumie Anna's cooking stuff, tam robilam jeszcze automatikiem, nie umialam recznie ustawiac....

Olga, 75 cm miesiac temu! To faktycznie, bardzo wysoki chlopczyk!!!

Wczoraj bylam na wyprzedazach, obkupilam Lucaska w super ciuszki :laugh:

A odnosnie wozka, to moj super sie sprawdzil. Jest lekki, rozklada I sklada sie go jedna reka. Nie polecala bym za to fotelika do samochodu pebble jest za waski I za gleboki, lucasek w nim jest wcisniety jak w jakiejs dziurze. Marze juz o kupnie nowych fotelikow samochodowych I przejsciu na spacerowke. Duzo lepsze sa te maxi cosi.

Zapomnialam wam powiedziec, Ze babcia kupila Lucaskowi taki projektor-usypiacz do lozeczka. Leci spokojna muzyczka I wyswietla obrazki na suficie, lucasek wpatrzony w to usypia bez zadnego marudzenia! Rewelacyjny wynalazek!!! Polecam!

11 lata 11 miesiąc temu #511420 przez maksiu
Jestem i ja ale jakos nie w humorze:(
Jakas handra mnie dopaadla juz nie wiem co jest, maly mi od wczoraj wieczora marudzi jest niespokojny spi na rekach co go odloze to placz, dzis chwile spal to udalo mi sie ciasto z serkow zrobic znowu, no i juz popisalam znowu sknerczy
A na dodatek glowa mnie znowu boli i juz mi nic nie pomaga a ni kawa ani apap

11 lata 11 miesiąc temu #511477 przez saiko
Majóweczko - ja mam Panasonic Lumix DMC-FZ8 ale nie umiem go obsługiwać ;) i nei wiem nawet czy to jest dobry aparat :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka