BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #316380 przez Dorciaition
Dziękujemy :) :kiss:

Malina moim zdaniem możesz dac jutro ten sam.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #316385 przez Dorciaition
NATALCIA OLI W TRAKCIE POSIŁKU :lol: :lol:

Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #316386 przez Malina86
Hahaha Natalcia jaka mina! Czyli lyzeczka jadla :)
12 lata 10 miesiąc temu #316387 przez Malina86
Uciekam Mamusie :) Ide grac w wojne :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobranoc!!! :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #316388 przez Dorciaition
Malina powodzenia :) Obyście dziś tą fascynującą grę rozstrzygnęli :P

Dobranoc :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #316389 przez Aleksandra
Malinko ja mam słoiczek na dwa dni więc możesz śmiało jutro jej dac, tylko schowaj do lodówki :)

Jak łyżeczka sie zbliżała do buzi to sama otwierała pysiaczka i mówiła "amm". Karmię ją na "samolocik" czyli najpierw jest "bzzzzzzmm" a późnije "amm" albo "mniam" i sie nauczyła :) Jestem z niej taka dumna!! :lol:

Ja też już zmykam. Dziś kładę sie wcześniej bo wczoraj oczywiście poszłam spac o 0.30 bo jeszcze jakiś film oglądałam. Dobranoc :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #316401 przez basiunia2014
Cześć Wam co wasze dzieciaczki juz jedzą ?Ja daje Bartusiowi jabłuszko,bananka ,marchewke,ale zupki zadnej nie próbowałam nie wiem od czego zacząc i czy dawać z słoiczka czy sama cos zrobić? chociaz teraz w zime te owoce i warzywa wypryskane chemikaliami Bartek urodził sie wazył 2610 a teraz 5800 karmię piersią sama nie wiem czy dobrze przybiera?czytałam ze wasze malenmstwa juz maja ponad 7 kg... Jaki dawałyscie juz zupki i czy ze słoiczka z jakiej firmy?hehe Wiecie jakie mnie smaki męcza tak zjadłabym placki ziemniaczane a boję sie ze mały bedzie płakał po nich w ogole mnie smaki przechodza jem ciasta kurcze i nie umiem schudnąc po ciąży hehe a wy wrociłyscie juz doswojej wagi z przed ciazy?
12 lata 10 miesiąc temu #316407 przez luska
Szlaone jesteście , chwile człowieka nie ma a tu 8 stron :P
Basiu synuś śliczny ,a jak fryzurka hehehe :laugh: No a Igorek jaka ma minke , cos mu chyba nie psowało :silly:

Madzia ja tez jestem spioch niesamowity i właśnie jakaś wypompowana jestem ,a ostatnio na serio nic nie robie , chyba od tego lenistwa tak mam :silly:

No ja też jestem za spotkaniem jak najbardziej.Mi pasi każdy termin prawie każda miejscowka :laugh: Wiec wyskakiwać z propozycjami , ja się podpisuje pod Docia-morze :lol:

Pudełeczko superackie , tylko jak dla mnie troch za małe :silly: :silly:

Mia dobrze , ze zadzwoniłaś , mnie teraz olśniło , że smecka jest powyżej 2rż B)

Suari zabiłaś mnie wagą 'małego" :lol: No masz juz co dźwigać, ale nie ma się co dziwić .Jednak wiszenie na cycusiu co 2 h ma odbicie.no i fajnie ,że tak gładko poszło szczepienie.

Olu Nacia też ladnie waży:)Kurcze jak tak piszesz o tych kaszkach, to mi się to wydaje takie odlegle w czasie jeszcze :silly:

No widze , ze wszystko kontrolujecie hehe , ja na razie dla małej pampki mam.Własnie play &sleep 2 paczki po 58sztuk i jedna 78 , wiec już zapasu nie robię , a i tak jeszcze na 2 lecimy bo mam ponad poł paczki 2jek tych żółtych pampków.

emka fajnie , ze wracasz do nas :silly: Malej pewnie podam najpierw warzywa, Olo dostawał marchewkę i od tego teraz tez zaczniemy , ale to jeszcze czas

Sarna nie dzwie sie , że robisz swojemu takie jazdy o alko w pracy , ja bym chyba mojego zabiła ,ale na szczęście on nie lubi pic wody , win , jedyne co żłopie to piwska.

Iva wow juz ząbki małej ida , a może dlatego sie wkurza przy cycu :unsure:

Sarna eh no ja chce ale mojemu ktoś coś nagadał(bo w listopadzie była jeszcze gadka o weselu) i stwierdził ,że to bez sensu.......no i kłótnie, obrazy nic nie dały.Wiec olałam ,ale ja jestem mściwa strasznie i tez mu numer wywalę :angry:
Moja cwaniarka tez sie z brzuszka na pecki przewraca , większych kłopotow nie ma , za to ja mam, bo nie chce wcale a wcale lezec
Vestusiu sprobuj sie do nas czesciej odzywac ;) Buziaki dla Zuzi

Katka no porazka , jak tak czytam o naszej służbie zdrowia to sie załamuje .w naszym karju lepiej nie chorować

Olu ja mlodemu podawałam jak widziała ,ze go meczą tak , że ma problem w np zaśnięciu tyle , ze nurofen,

vestusia podobało sie hehehehe :lol: :lol: :lol:

Docia ja ciuch zary kupuje na allegro używane:)Ale i tak jak nowki sa

Mia to dobrze , ze po tym boboticu jest poprawa

malina hehe Misia miny ma zajebiaszce , ale chyba nie do końca jej to nowe danko odpowiadało :silly:

Dziewczyny morał taki , że trzeba cztrać ulotki , ja też kilka razy się nadziałam i teraz dokładnie czytam.
no Olu ale ta lekarke to chyba bym zastrzeliła :angry:

mia u nas dzis tez leciala biała az sie dym unosił B)

hehe Docia bobowy link hehehe

dziewczyny z tym glutenem to sie podaje łyzeczke na 100ml pokarmu i na mm od 5 a na cycu chyba po 6 jakoś tak, a najlepiej to patrzeć na te schematy z przymrożeniem oka :)

A mi tam forum pieknie smiga :silly:

Hehe Natce chyba smakował.
w koncu was nadrobilam , ale w koncu mam neta jak trzeba :lol:
12 lata 10 miesiąc temu #316409 przez luska
Basiu , ja do wagi nie wrociłam na plusie jestem jeszce 2kg od kad wrociłam ze szpitala , ale zrem jak oszalała.

Młoda nam juz druha nocke przespała od 20 do 6 :lol: :lol: Ja sie nie moge nadzwijc jak ten dzieciak jest kochany ,ale tak dobrze nie ma za to tamten daje do wiwatu po 4-5 pobudek w nocy .nie wiem co już z nim robić , jestem załamana tymi nocnymi krzykami :(
Juto jedziemy z przedszkoem na wycieczke do kina , moze pogadam z któraś z wychowawczyń i cos podpowie , a jak nie to nie ma basta idziemy doo lekarza B)

Hehe nie mogę z moje wiecie co robi ogląda klan na necie , bo przegapił dzis smierc Rysia hehehe :silly: :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #316410 przez luska
12 lata 10 miesiąc temu #316424 przez emkapl84
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!!wreszcie jestem pierwsza!!!wszystko wrocilo do normy :) :) :)
z samego rana buziaki od Natalki i miłego poranku wszystkim zyczymy :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu #316443 przez katka
Witajcie z rana
No wreszcie wszystko po staremu Emka pierwsza
U nas nocka ok.
Dorcia ale te zdjęcia super, tylko biedne te zwierzaki
Ola ale fajnie zajada.
Luśka no powiem ci że ja nie mam pomysłu na te koszmary twojego. Chyba pomysł z lekarzem jest dobry. Może ci coś doradzi. A co do psa to mausisz miec wielkieeeeee podwórko :silly:
Z ta smectą to jest tak że jak z Robciem 2 razy byłam z rotawirusem w szpitalu to najpierw podają wegiel i lakcid a jak nie dziala to smecte. Więc chyba można ją podawac tylko w małych dawkach. Z tego co pamięam to saszetka na 1 dzień nie więcej i w porcjach podzielonych
12 lata 10 miesiąc temu #316450 przez Batmanik
Witam u nas nocka oki
ja igorowi sloiczzek dawalam na 3 razzy bo jjak otwrzylam we wtorek np o 12 to 24 godz minely w srode a 48 w czwartek wiec stralam dawac jeszzcze przed uplywem 48 godz
ja dzis strajkuje i nie robie obiadu bo prosilam mojego zeby wczoraj schowal zupe a ze zaapomnial to strajkuje;-)
12 lata 10 miesiąc temu #316453 przez emkapl84
a moja nocka tez suuuuuuuper bo mała przekreciła sie z boku na bok o 23 a spała w sumie od 20 do 3!!!!!!!!a pozniej jeszcze do 6!!!!!dla nas to po prostu raj!!!
ja znalazlam sobie nowe uzaleznienie...weszlam na strone e bay i licytuje sukienki dla natalki :woohoo: :woohoo: normalnie sukienkki raz noszone z nexta itp sa za kilka funtów ...generalnie od tyg nie siedzialam na necie wiec musze sobie nadrobic...dobrze ze natalka przysneła...dalam jej mleczko polozylam na kocyku troche marudzila a ja siedzialam przed kompem...nagle cisza patrze a dzidzia spi :lol: lubie jak tak sama zasypia
a jak tak widze, że dajecie maluszkom juz marcheweczki jabluszka to tez mam ochote...chyba wybiore sie na spacer i kupie natalce marcheweczke i dzis spróbujemy :woohoo:
U nas dzis sliczna pogoda :woohoo: wiosna!!!!!!!!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #316463 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

No Emka jak fajnie, że jest tak jak dawniej i otwierasz dzień :) No i Natalka ładnie spała. Teraz już będzie pewnie coraz ładniej.

Mam też dużo ciuszków z Nexta i są świetne, bardzo dobre gatunkowo. MAm nadzieję, że teraz też mi coś przywiozą, choć samolotem lecą, więc mniej miejsca będzie :/

Postanowiłam, że za tydzień w weekend dam Lence pierwsze jabłuszko. :)
Emka koniecznie zrób zdjecia jak NAtalka będzie zajadała :)

Basiunia Lenka też waży 5800 i pediatra mówiła, że bardzo ładnie przybiera, więc się nie stresuj :)

Luśka no Aurelka to cudowne dziecko :)pieknie śpi i taka grzeczniutka. :) Olo pewnie ma taki wiek. Oby szybko mu przeszło.

Nooo, podobno Rysiek umarł ;) Dużo aktorów odchodzi z seriali po latach.
A piesek cudny ha ha, całe łóżko by zajął ;)

Batmanik dobrze to wykombinowałaś żeby bylo na 3 razy.

Ja już wstawiałam rosołek.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży