- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ulka tylko broń boże do gwiazdki mnie proszę nie porównywać bo wtedy się obrażę Aż tak życia sobie nie uprzykrzam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Gosia ale może jest ok bo maliny niby były 14 dc tym razem w co nie wierzyłam i przegapiłam to może się zgadza że @ właśnie nadchodzi tylko myślałam że jak biorę dupka to @ jeszcze nie przyjdzie ale jak chce to niech przyłazi i będzie git dzięki
Moof ale będzie podpadziocha u dziewczyn ale cieszę się że jesteśmy zgodne w tym temacie
Ula zawsze się może okazać, że to implantacja
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ulka i Moof - strzelam focha ja to sie martwie tylko przed wizytą , a to przywilej ciezarnej
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ann, zdrówka dla Marty ja do dzis pamietam jak w swoja jedyna w zyciu komunie sw poległam na zapalenie ucha zreszta duzo tez chorowałam jak mała byłam
Tyyy Ulka, toć to święta prawda, bym zapomniała, że mam takie magiczne naczynia co się same zmywaja, baaaa byście widziały wczorajsze portki jak do pralki same właziły i tylko słyszę pik pik a pralka pierze potem coś mi pachnie, a tu obiad się sam ugotował a ja cały dzień leniuchowałam, jak codziennie
Ulka, bierz grzecznie dupka, wg mnie chłopak ma moc jak ja go brałam to początkowo plamienia były przed @, ale ustały i w 4 cyklu pyk trzeba mu dać czas, żeby uregulował co ma
ejjj mnie to w ciązy wkuwia tylko moja waga wczoraj powiedzialam mezowi, ze ma mnie pilnowac od dzis i zero slodkiego. a on mi twixy kupil :d
aaaa w ogole jaki kolo. kupil w sklepie takie male czekoladki terravity, wiecie love krove i inne no i wraca z zakupow i mi daje siatke wiec ją zaczelam rozpakowywac. widze czekoladki, ok schowalam. a on wieczorem przylatuje ...rozpakowalas siatke?? noo tak, bo mi ją dales....ojaaa a tam byly....zaczelam sie smiac nooo ale dałem ciała, bo chciałem je pt po domu pochować....uh romantyk szkoda, ze do tego mega sklerotyk dziś się cofał do domu, bo miał mi drobne na bilet dać i zapomniał
Asia, co do bransoletki to zapraszam na priv albo na fb
ok ok, ja Stochowi zycze jak najlepiej, ale od wczoraj to tylko na ten temat sraczka w tv
edit: mesy kurde, bo mnie skleroza taka dopadła, który to był zestaw dla tych lasek w ciązy?? 25 czy 40?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przejrzalam na szybko ten 25 i wcale nie wydaje sie zbyt ciezki, przynajmniej 1 czesc, moze dam rade
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noo i to mi najbardziej pasi dziekuje
przejrzalam na szybko ten 25 i wcale nie wydaje sie zbyt ciezki, przynajmniej 1 czesc, moze dam rade
ciężki się nie wydaje , ale ja np zakwasy miałam na udach , że ja pierdziu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no te uda widzialam, takze sie szykuje ale musze sie ruszac, choc ja sobie sama juz diagnoze postawilam, ze mam anemie i dlatego taka słaba jestem można?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moja siostra cwiczyla cala ciaze, niech spada
ja zaczelam cwiczyc raz, o malo nie zeszlam na zawal i maz mi zabronil i kazal wylaczyc
a czy Ci minie szybko ? ja nie wiem jak mi 5 miechów zleciało poproszę o dodatkowe 3 gratis
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ty to ćwicz powoli nie w takim tempie jak ona , aż wejdziesz w wprawę mi się dupcyły str bo ona podnosiła prawą rękę lewą nogę i się gubiłam hehhe
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
czekaj Mesy niech ja tylko bedę mogła ćwiczyć to se będziemy na soki do siebie wpadać z kalimatą i se będziemy sporty grupowe uprawiać
ej przestało być fajnie ;/ tak mnie jajka napi*rniczają i jak się jutro okaże że mi tam mało co urosło to się wkurzę oooo
a poza tym zaraziłyście mnie miałam sen że ho ho ...że urodziłam 4 dziewczynki i kaałam Kręglowi chodzić po szpitalu i przynajmniej z dwie żeby na chłopców podmienił
Ann, biedna Martula, zdrówka dla niej, nie obejdzie się z przełożeniem kinderbalu moja droga. A Ty się nie denerwuj dzisiaj będzie lepszy dzień uszy do góry a Ty l4 nie planujesz??
Agni, ja zamawiam sobie tą ze znakiem nieskończoności tylko na czerwonym rzemyku
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss urodziła!!!
ja tu patrze jakiś mms z samego rańca (dla mnie nocy ) nie chce się wyświetlić, wchodze w neta szukam go i maaaam
Fota jak się patrzy i treść : Czesc mam na imie Marcelinka,ur sie 13 lutego o 1.06,mam 55cm i waze 3120. Porod super,mamusi sie tak spodobalo ze stwierdza,ze musi to jeszcze powtorzyc buzka
nooo witamy kolejne maleństwo zaraz pędze pisać do Iss
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Issss gratulacje Mamusiu :** witaj Marcelko :***
ja to wiedziałam że Iss będzie miała czad poród bo ona to w ogóle super ciąże spokojnie przechodziła ) no
Agni dostałaś fote to się podziel ej