BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #838297 przez aggi
ojaaaaaaaa Ann współczuję :( zdrówka dla Martusi :kiss: Wyśpij się, jutro nowy dzień. Napewno będzie lepszy :kiss:

ulka tylko broń boże do gwiazdki mnie proszę nie porównywać bo wtedy się obrażę :P Aż tak życia sobie nie uprzykrzam :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #838299 przez gosia28
ulka1983 napisał:

Gosia ale może jest ok bo maliny niby były 14 dc tym razem w co nie wierzyłam i przegapiłam to może się zgadza że @ właśnie nadchodzi :S tylko myślałam że jak biorę dupka to @ jeszcze nie przyjdzie :unsure: ale jak chce to niech przyłazi i będzie git :silly: dzięki :kiss:

Moof ale będzie podpadziocha u dziewczyn :lol: ale cieszę się że jesteśmy zgodne w tym temacie :)

Ula zawsze się może okazać, że to implantacja ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #838314 przez Asia K
A ja bym kciala taka branzoletke dla Asiulki z jej imieniem - Agni plisssss - skladam zamówienie :)

Ulka i Moof - strzelam focha :blink: ja to sie martwie tylko przed wizytą , a to przywilej ciezarnej :silly:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838335 przez Agnilla
Dzień dobry, uh ale wczoraj odpłynęłam na kanapie, maz ma dobrze, bo zona pod reka a nie marudzi :P gorzej potem z transportem do sypialni :P
Ann, zdrówka dla Marty :kiss: ja do dzis pamietam jak w swoja jedyna w zyciu komunie sw poległam na zapalenie ucha :P zreszta duzo tez chorowałam jak mała byłam
Tyyy Ulka, toć to święta prawda, bym zapomniała, że mam takie magiczne naczynia co się same zmywaja, baaaa byście widziały wczorajsze portki jak do pralki same właziły i tylko słyszę pik pik a pralka pierze :lol: potem coś mi pachnie, a tu obiad się sam ugotował a ja cały dzień leniuchowałam, jak codziennie ;)
Ulka, bierz grzecznie dupka, wg mnie chłopak ma moc ;) jak ja go brałam to początkowo plamienia były przed @, ale ustały i w 4 cyklu pyk ;) trzeba mu dać czas, żeby uregulował co ma :)
ejjj mnie to w ciązy wkuwia tylko moja waga :( wczoraj powiedzialam mezowi, ze ma mnie pilnowac od dzis i zero slodkiego. a on mi twixy kupil :d
aaaa w ogole jaki kolo. kupil w sklepie takie male czekoladki terravity, wiecie love krove i inne ;) no i wraca z zakupow i mi daje siatke wiec ją zaczelam rozpakowywac. widze czekoladki, ok schowalam. a on wieczorem przylatuje ...rozpakowalas siatke?? noo tak, bo mi ją dales....ojaaa a tam byly....zaczelam sie smiac :) nooo ale dałem ciała, bo chciałem je pt po domu pochować....uh romantyk :p szkoda, ze do tego mega sklerotyk :D dziś się cofał do domu, bo miał mi drobne na bilet dać i zapomniał :P
Asia, co do bransoletki to zapraszam na priv albo na fb ;)
ok ok, ja Stochowi zycze jak najlepiej, ale od wczoraj to tylko na ten temat sraczka w tv

edit: mesy kurde, bo mnie skleroza taka dopadła, który to był zestaw dla tych lasek w ciązy?? 25 czy 40? :D

10 lata 10 miesiąc temu #838350 przez Asia K
Agni - wyslalam :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838356 przez mesy
Agni ogólnie wszystkie zestawy są dla ciężarówek , ale polecała mi ten 25 bo nie musisz łączyć innych ;) wyślę ci coś na priv :P

10 lata 10 miesiąc temu #838357 przez Agnilla
noo i to mi najbardziej pasi ;) dziekuje :kiss:
przejrzalam na szybko ten 25 i wcale nie wydaje sie zbyt ciezki, przynajmniej 1 czesc, moze dam rade :)

10 lata 10 miesiąc temu #838358 przez mesy
Agnilla napisał:

noo i to mi najbardziej pasi ;) dziekuje :kiss:
przejrzalam na szybko ten 25 i wcale nie wydaje sie zbyt ciezki, przynajmniej 1 czesc, moze dam rade :)

ciężki się nie wydaje , ale ja np zakwasy miałam na udach , że ja pierdziu :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #838369 przez Agnilla
aj wez, a mozna telepatycznie cwiczyc? :D wiesz, ze ja tylko pomysle, ze cwicze :lol:
no te uda widzialam, takze sie szykuje ale musze sie ruszac, choc ja sobie sama juz diagnoze postawilam, ze mam anemie i dlatego taka słaba jestem :lol: można? :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838374 przez mesy
Agni taaa of korssss anemie :lol: leń i tyle hahaha mi się też nie chce ćwiczyć , ale zmuszam się , bo jak mi minie te 9 miesięcy , a znając życie mienie szybko to powiem se , że mogłam ćwiczyć bo to tylko 9 miesięcy i będę se w brodę pluła jak zawsze , że - czemu ja nie ćwiczyłam :P :P ja się zasapałam , aż emek powiedział , że mam nie robić tych ćwiczeń bo on już schizy hahaha no ale czuję jak się czuje to co on mi może :silly:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838375 przez Agnilla
ej toć mam zrobić skana wynikow? :) czerwone krwinki, hematokryt i hemoglobina ponizej normy i to gorzej niz ostatnio, anemia jak sie patrzy :lol:
moja siostra cwiczyla cala ciaze, niech spada :P
ja zaczelam cwiczyc raz, o malo nie zeszlam na zawal i maz mi zabronil i kazal wylaczyc :lol:

a czy Ci minie szybko ? ja nie wiem jak mi 5 miechów zleciało :lol: poproszę o dodatkowe 3 gratis :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #838383 przez mesy
Angi a to sorry zwracam honor :silly: :silly: :silly: no mi się póki co ciągnie , ale jak minie te 9 miechów to se powiem kuwaaa kiedy to zleciało :lol: tak to w życiu już jest :P
ty to ćwicz powoli nie w takim tempie jak ona , aż wejdziesz w wprawę :P mi się dupcyły str bo ona podnosiła prawą rękę lewą nogę i się gubiłam hehhe

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #838438 przez ferritka
bry słonecznie :)

czekaj Mesy niech ja tylko bedę mogła ćwiczyć to se będziemy na soki do siebie wpadać z kalimatą i se będziemy sporty grupowe uprawiać :lol: :lol:

ej :( przestało być fajnie ;/ tak mnie jajka napi*rniczają :angry: i jak się jutro okaże że mi tam mało co urosło to się wkurzę oooo :(
a poza tym zaraziłyście mnie :S miałam sen że ho ho ...że urodziłam 4 dziewczynki i kaałam Kręglowi chodzić po szpitalu i przynajmniej z dwie żeby na chłopców podmienił :lol: :lol:

Ann, biedna Martula, zdrówka dla niej, nie obejdzie się z przełożeniem kinderbalu moja droga. A Ty się nie denerwuj :kiss: :kiss: dzisiaj będzie lepszy dzień uszy do góry :kiss: :kiss: a Ty l4 nie planujesz?? :S

Agni, ja zamawiam sobie tą ze znakiem nieskończoności tylko :S na czerwonym rzemyku :blush: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #838448 przez Agnilla
haaaa a co ja Wam powiem :lol: normalnie pękam z dumy...dobrze, że nie z przeżarcia :P
Iss urodziła!!! :D :D :D
ja tu patrze jakiś mms z samego rańca (dla mnie nocy :P) nie chce się wyświetlić, wchodze w neta szukam go i maaaam :)
Fota jak się patrzy :) i treść : Czesc mam na imie Marcelinka,ur sie 13 lutego o 1.06,mam 55cm i waze 3120. Porod super,mamusi sie tak spodobalo ze stwierdza,ze musi to jeszcze powtorzyc ;) buzka

nooo witamy kolejne maleństwo :kiss: zaraz pędze pisać do Iss :)

10 lata 10 miesiąc temu #838449 przez ferritka
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Issss gratulacje Mamusiu :** witaj Marcelko :***

ja to wiedziałam że Iss będzie miała czad poród bo ona to w ogóle super ciąże spokojnie przechodziła :)) no :lol: :lol:

Agni dostałaś fote to się podziel ej :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka