BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #839564 przez zoi
hej hej Laseczki :)

Ferri, ale ekszyn :ohmy:

A ja na walentynki się pochorowałam, mam zapalenie krtani, ledwo mówię. W zasadzie nie mówie :P Piszę też ledwo, bo mi niedobrze. Jak tak czytam o tych Waszych posiłkach, to zazdraszczam. Najchętniej to bym przyjmowała posiłki w formie tabletek :dry:

No i chyba tyle, na mnie już pora spać. Przez to nie mam czasu sie odzywać, ale wiem, że mi wybaczycie :silly:

Wesołego wieczorku walentynkowego :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839574 przez aggi
Emma małżonek mój przyjechał z jabłkowymi żelkami haribo mmmm - żołądek odpuścił :D

Agni :P ja uwielbiam świeczki, szczególnie takie ładne o różnych kształtach ale żal mi je wypalać :S

ja pierdziuuuuuu ile tu dzisiaj słodkości ! :cheer: niech Wam pójdzie w cycki!

ferri
hahahhaha Kręgiel to zawodowy zawodowiec :D najważniejsze że wszystko dobrze :D weź moje porcje babeczek :kiss: ale pychota truskaaaaaaaaawki :blush:

Chudzinka
jak fajnie że się odezwałaś :kiss: to się musicie z goś dogadać która chce ewentualnie pierwsza wskoczyć :D ja jestem za, kto pierwszy ten lepszy :D

Issska śliczna Marcelinka ! Wszystkie forumowe dziecie są cudowne :cheer: :cheer: :cheer:

Porto no nie żeby ale ta chwila szybko minie i u Ciebie taka kruszynka będzie nynać w łóżeczku :D

zoi zdrowiej :kiss: dbaj o fasolę :kiss:

A my mieliśmy żadnych walentynek nie obchodzić bo po co, wczoraj jedynie ten kebab :S No ale mój małż wpadł do domu po pracy z żelkami, różą wielgachną i misiem (a propo misia potem się przyznał że podobał mu się jeszcze taki z różowym kwiatkiem ale uznał że jakby chłopczyk to z różowym misiem chodzić nie bedzie :dry: - czaicie że niby dla mnie miś :S :silly: ) no to musiałam się na niego rzucić i ładnie mu 'podziękować' bo ja nic do niego nie miałam :S no i miło było nie powiem, od dawna się wióry nie sypały u nas :S :S :S

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839578 przez gosia28
Chudzinka ja się piszę na Twój plan, tak że jesteśmy umówione ;)

ja się do tego folwarku dziś na pewno nadaję, wróciliśmy właśnie z kolacji, brzuch mi tak wywaliło, że nic sobie przez to na zakupach nie kupiłam, jakoś nie pasowało B)
sory kupiłam nowe miski goldkom :laugh:

Marcelinka śliczna dziewczynka, zaskoczenia nie ma było pewne, że nas olśni :kiss: :kiss: :kiss:

zoi jak to tak można, szybko proszę zdrowieć B) :)

Agni pojechałaś z tą czekoladą B) :lol:

aggi faceci kombinatorzy :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #839582 przez Dagnes
Marcelinko witaj na swiecie :) Iss ogromne gratulacje i duzo zdrowka dla ciebie i malej. Sliczna jest.
Ferr jaja sa to i beda kurczaczki.
Mnostwo slodkosci na forum dzis. Ja tez poszalalam i ptasie mleczko wciagnelam i podwojna latte. A mezulek jak co roku zaserwowal na obiadek pyszne spagetti.
Od gina dostalam dzis na walentynki recepte bo wyszlo ze mam zapalenie i dalej celibat przez 2 tygodnie. Corcia tez od siebie dorzucila co nieco. Walnela dzis takie kupsko ze pampek nie dal rady. W efekcie umazana bylam ja, jej cale ubranie i przewijak ;)

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu #839588 przez aggi
gosia żebyś wiedziała aż mi głupio było że nic dla niego nie mam :P

Dag no to Ci Wiki walentynkowy surprise zrobiła :D Wyleczysz szybko infekcję i będziecie na nowo testować łoże, zobaczysz szybko te 2 tygodnie miną :)

10 lata 10 miesiąc temu #839590 przez zoi
Issss, to Twoje dziecię!! Ale mnie otumaniło :P Słodziak na miarę naszego foruma. Buziaki! :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #839620 przez Asiaa
Chudzinka dziękuję :kiss:

Zoi szybkiego powrotu do zdrowia.

Marcelinka śliczna dziewczyna :cheer:

Ferri jeśli będzie taka zawartość jajka tzn że Twój Kręgiel za bardzo się opalał albo za dużo czekolady jadł po kryjomu :silly:

Z chęcią zrobiłabym sobie wagary jutro w pracy by mieć cały weekend wolny :laugh: dobrze że chociaż jutro krócej to nie powinno być tak źle :blink:
jakoś szybko ten tydzień zleciał... za to weekend mógłby trwać i trwać :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #839628 przez Porto1987
To jak tak mówicie o zwalnianiu miejsc, to wiecie, ja niby w marcu zwalniam, więc pasowałoby żeby Ferri na moje wskoczyła, nie? Ferri bo ja mam pozwolone rodzić od marca :P :P wyrobisz się już pewnie z całą akcją i teściorem nie :unsure:

A ja namalowałam pomadką na brzuchu serduszko i powiedziałam mężulowi, że to walentynka dla niego :P

Zoi zdrowiej :kiss:

Dag, to faktycznie "udane" te walentynki :dry: ale dobre masz podejście :S

Asiaa a ja właśnie jak nigdy do tej pory chciałabym, żeby był już marzec :S :S

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839630 przez Agnilla
Wiesz Gos, jak Ferii a raczej Kregiel lubi czekoladowe jajka, to juz ich sprawa ;) ja takowe preferuje jedynie na wielkanoc ;) chociaz teraz to wychodzi, ze on moze se tak na solarium jajka zjarał :ohmy: trzeba bylo go wysmarowac :P
Chudzinka, w ndz kolejne foto, zobaczysz moje posladkowe silikony, ale Sereny Williams nie pobije ;)
Dag, ja Cie niebawem pomolestuje i mi bedziesz musiala wszystko o cc powiedziec :P juz mnie niektorzy strasza, ze po cc sie gorzej wraca do siebie i brzuch brzydki, dobrze, ze cewke bede miala zajebista, jak mi Jula cewnik zasadzi :P
zaplace kazdemu, kto mi przyspieszy czas i powie, ze jutro jest 21.02 :D
Dag, wychodzi na to, sorry, że miałaś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 10 miesiąc temu #839656 przez gosia28
mesy napisał:

Agni ja mojemu na walentynki pita rozliczyłam - ot co ode mnie dostał :lol: :lol: ale za wczoraj chciał mnie na pizze zabrać bo chodzi za mną już długo , ale boję się co po niej może być :silly: więc stwierdziłam , że jednak chce jutro popcorn taki z kina największy :lol: :lol:

mesy jak tylko podatek do zwrotu to nawet fajny prezent :lol:

ja tam lubię czekoladowe jajka z kindera nie koniecznie na wielkanoc :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839663 przez Agnilla
Ferri, jak będa zbuki to już wiesz komu możesz jajka oddać ;)
Emma, miałam usiąśc do bransoletek...znalazłam w miedzyczasie zegarek dla meza, sukienke dla siebie i kilka innych rzeczy :P ale ja to zrobie, obiecuje :)

10 lata 10 miesiąc temu #839694 przez aggi
ferri byle by potem maluch nie był posądzany o zjedzenie słoika nutelli :D ej patrzaj co znalazłam:

scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3...246_1704326318_n.jpg

Agni z tym wracaniem do siebie to u każdego napewno inaczej jest :)

eeeeeeee gosia zrobiłaś smaka na kinder niespodziankę :ohmy: :cheer: :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #839719 przez Asia K
Alez słodkosci wczoraj zapodałyscie , ja dalam mężulkowi torcik czekoladowy- serduszko - nie zdazylam zrobic foto bo go wszamal calego :silly:

Agni - te co cie strasza to pewnie te kobity co cc nie mialy ;)
Ja mialam i to prawda ze lezysz 24 h i potem wstajesz , ale ja juz potem zajmowalam sie Małym wielkoludem i naprawde sie dobrze czulam . Brzuch tez mi doszedl bardzo szybko do swojej formy :)

10 lata 10 miesiąc temu #839746 przez monique1983
ale śliczna Marcelinka :kiss:

Asia - a Ty tym razem też będziesz miała cc?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839784 przez ann-sunshine
Agni sie wyrabiaj z zamowieniami bo ja tylko czekam az plec poznam i tez zamowienie skladam.

A co do cc czy porodu naturalnego to duzo zalezy od samej kobiety. Jedna znosi bol lepiej a druga gorzej. Jedna nawet z jednym szwem w kroku bedzie robila z siebie ofiare, a inna z rozprutym brzuchem bez marudzenia bedzie sie dzieckiem zajmowac.

Marcelinka slodka jak marcepanek.

Chudzinka to plan na sierpien jest. A ty Aggi tak sie nie zakladaj ze przede mna urodzisz, tylko kilka dni roznicy miedzy nami wiec wszystko moze sie wydarzyc.

Dziewczyny oglaszam wszem i wobec ze sierpniowe miejscowki zaklepane.

Zoi :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka