BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #839793 przez aggi
Ann ja nie zakładam że przed Tobą urodzę tylko niech się Chudzinka i gosia umówią która ewentualnie pierwsza się zamienia :D o to mi chodziło :)

Ja dzisiaj z emkiem na urodziny, znów, kolejne, mam dooooooość :) Także może jutro do Was dopiero dotrę nadrabiać :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #839794 przez gwiazdka2014
Ja zapłacę jak jutro będzie 24 lutego, tak mi się dłuży

10 lata 10 miesiąc temu #839798 przez Ada2424
aggi brzusio co raz bardziej widoczny, super :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #839801 przez aggi
monique jak na mój niski wzrost to się czuję choćbym nie wiadomo jakiego klocka w sobie nosiła :D a to dopiero 15tc. Pod koniec to chyba będzie mnie przeważał :D

10 lata 10 miesiąc temu #839802 przez ann-sunshine
Aggi cos tam juz u ciebie widac :)

Gwiazdka, teraz ci sie dluzy, a potem czas przyspieszy ze zanim sie obejrzysz to pilowa ciazy bedzie

10 lata 10 miesiąc temu #839807 przez aggi
Ann no niby nie widać a jednak dla mnie to mega zmiana bo ja taki szczypior ostatnio byłam - to teraz się czuję jakbym budkę z kebabem obrobiła :P pod koniec ciąży to chyba będę brzuch podpierać bo mnie przeważać będzie :P

10 lata 10 miesiąc temu #839819 przez emma
Ann, no ja bym jednak nie uogolniała, zwlaszcza, że nie miałaś cc i nie masz o tym pojęcia. Ja tam ból znoszę dobrze, ale gdyby nie pomoc rodziny nie byłabym w stanie opiekować się dzieckiem przez wiele dni. Nikogo nie chcę straszyć, ale dobrze wiedzieć, że jest to poważna operacja, przy której szycie krocza jest śmieszne, i się do tego przygotować. Pomijam już powikłania i zespół popunkcyjny. Jeśli ktoś dobrze to zniósł, zazdroszczę, ale nikomu bym tego nie poleciła.

Miłego dnia, dziewczyny!

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #839824 przez Agnilla
Aggi a mam Ci zaebac? :P chudzielcu
ogłaszam, że dziś mam ostatni dzień i jutro wkraczamy z fasola w druga połowę ciąży :ohmy:
Asia, jednak w moim tesco tez była promocja na chusteczki, wzięłam trzy sześciopaki, zajebista jestem :lol:
do tego znalazłam w swoim Re ta sukienkę i będę się lansowac póki w nią będę wchodzić ;)
w ogóle nie mogę Was czytać wieczorami, bo mam potem głupie sny, dziś był zboczony sen z małym czarnym chłopcem, aż wstyd :angry:
czas na odpoczynek potem znowu poza domem Ehh jutro będzie blogie lenistwo we dwoje :)
Uwaga mąż mnie pilnuje przed słodkim i wola właśnie "chcesz twixika? A snickersika? " wiec się Spytalam, czy chce w leb ;)
Emma kurde nie strasz, ja się zaczęłam cieszyć ze nie będę miała rozklapiochy a Ty mnie tu martwisz, ja cienki bolek jestem ból zniose ale bez przesady :)

10 lata 10 miesiąc temu #839827 przez Asiaa
Bry :)

Słoneczko zaczęło się pokazywać to trzeba będzie wybyć na jakiś spacerek :)

Aggi ładnie brzusio się zaokrągla :) nie bój nic, wywracać się raczej nie będziesz nawet pod koniec ciąży ;)

10 lata 10 miesiąc temu #839835 przez emma
Agni, dasz radę na pewno! Tak jak Asia i Dag! Powtarzam, że nie chcę cię straszyć, tylko raczej uświadomić, że to nie jest taki luksus ;-). Nastaw się na to, a pewnie czeka cię miła niespodzianka. A najlepiej porozmawiaj i tym szczerze z lekarzem, popytaj, bedziesz przygotowana. A że pipka będzie piękna i ciasna to inna bajka! :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #839847 przez Porto1987
Bry :)

A na marcówkach mamy już dwie dziewczynki :D :D
Aggi już zaczyna być ładnie brzuszek widać :P :P

Mi też się wydaje, że niby cc łatwiejsze, bo nie trzeba przeć :S ale ból jednak będzie po. ja się nastawiam na sn może jakoś tego brzdąca wypchnę, no chyba, że tak urośnie, że nie da rady :dry: bo skubaniec przez 2,5 tygodnia powiększył obwód brzuszka i główki o 2 cm :) :)

Boli mnie biodro auć :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #839850 przez gosia28
bry

aggi no szczypiorze :P coś tam już widać w końcu :cheer: :cheer: :cheer: :lol:

Agni a właściwie dlaczemu masz mieć cc? Na życzenie czy masz ku temu wskazania bo jakoś nie doczytałam :unsure:

popieprzone sny są teraz przez pełnię księżyca B)

Chudzinka a kiedy TY wyjeżdżasz? Masz już bilet?/datę wyjazdu?

pięęęęękna pogoda, słoneczko cudne :)

miłego dnia :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 10 miesiąc temu #839861 przez mesy
aggi weź się schowaj z tym brzuchem :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #839864 przez gwiazdka2014
Ann mam wizytę prywatną ustawiona na poniedziałek, zastanawiam się czy jest sens iść?! Jak sądzicie? U mnie w wsi to najlepszy gin.

10 lata 10 miesiąc temu #839869 przez ann-sunshine
Bron Boze nie chcialam uogolniac. Roznie ludzie znosza ból, roznie ludziom goja sie rany po cieciu i szyciu i nie ma co zaprzeczac ze jest to operacja. Ale nie mozna tez w druga strone mowic ze zawsze to jest tragedia. Dla maluszka warto.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka