BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #879857 przez Asia K
Julka - wszystkiego naj naj naj lepszego :lol:
Super że wsio po waszej mysli poszło :)

Agni - w 32 tc moja tez byla posladkowo ulozona , a jak poszlam na kolejną wizyte to juz główke w krocze pchała :silly:

Domis - śliczny chlopczyk :)

Ann - Marta duza dziewczynka :blush:

Ewelinda - dorwij meza bo niezaszkodzi :laugh:

Ulka - męza strzel przez łepetyne

Gwiazdka jak tam tatoo ?? rośnie z brzuszkiem?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #879861 przez meli1990
Julka Wszystkiego Najlepszego

Domiś śliczny synek

ewelinda działaj działaj :) ja się jeszcze nie doczekałam malin ale u mnie to później są zawsze

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879868 przez gwiazdka2014
Agni mutsy transporter podobno lekki :) mieszkam na 2p. :-/ za gondole + spacerówka + inne gadżety typu śpiworek (bez fotelika) 550 zł wysyłka w cenie. Wózek tylko po jednym dziecku :)

Ann ja muszę kupować po mały bo później jak się wszystko na raz uzbiera to bym finansowo nie wyrobiła :P
A ciuchów jednak nie pralam bo to bez sensu :P i tak się zakurza :) we wrześniu zacznę pranko :)

Julia to teraz juz idziecie w stronę zachodzącego slonca :) szczęśliwi i radosni

Ula u mnie w pracy w grudniu podpisałam dodatkowa umowe na ubezpieczenie, bez okresu karecyjnego bo przechodziliśmy w firmie ba inny pakiet :) a twój maz nie dostanie za to ze ty ur?

Asia K na razie jest ok, ale jakby co za 4 lat zrobię cover :) a i tak marzy mi się rękawek, który w przyszłości zrobię :)

To chyba na tyle nie wiem cis miałam jeszcze napisać ale nie pamiętam.

10 lata 7 miesiąc temu #879869 przez Agnilla
Ann u mnie tez masakra, leje caly dzien, troche slonca i bach znowu leje. wiec co mialam robic, spac poszla i spalam z 1,5 godz jak nie wiecej :P
a co do ulozenia mlodej, ponoc sa jakies cwiczenia i nawet na szkole rodzenia sie polozna zarzekala, ze ona umie pomoc w obroceniu dziecka i zaledwie w malym procencie sie jej nie udaje ciekawe...
Asia Twoja tesciowa tak samo zryty beret ma jak moja :P mowilam Wam, ze ona powiedziala ze jak sie Pola urodzi to przyjada i pojda do hotelu :ohmy: nie kuwa, ze moze by nam cos pomoc itp tylko se pojda do hotelu przyjda na herbatke dadza prezent i nara. pomijam fakt, ze ja mezowi zabronilam ich przyjazdu poki nie dojde do siebie. ale kurde spytalaby bo wypada albo co. to nie tylko pytala czy moja mama bedzie przychodzic. a ja na to, ze oboje moi rodzice pracuja...to miala byc kosa, bo oni oboje emeryci, tzn ona emerytka on rencista, wiec czas maja a sa zaledwie 3 lata starsi od mojego taty, wiec to nie sa niedolezne osoby. pff
Gwiazdka, wozki jedo sa wagowo podobne do mutsy, a tansze i wieksze gondole maja. tez mi sie mutsy podobalo, ale padlo na jedo....a mieszkam na 3 pietrze ;) no za ta cene to mutsy ladnie. u nas wozek to byl chyba pierwszy zakup bo juz w styczniu go kupilismy :P
Uli maz pewnie dostanie, ale gdyby ja dopisal to by dostali x2, jak my

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879870 przez monique1983
Ewelinda - działaj :) w 10 d.c masz już maliny? :) to chyba masz krótkie cykle?

Asia - "udana" ta Twoja teściowa :silly:

Domiś - słodki Raduś :)

Agni - widziałam na fb pościel i kocyk dla Poli, super :)

10 lata 7 miesiąc temu #879872 przez gwiazdka2014
To u mnie jestt odwrotnie ja się ubezpieczylam mój korek nie :-/

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879900 przez ewelinda83
dziewczyny moje cykle sie wahaja od 23-29, tez bylam zdziwiona ze juz sa kreski :S
dobrze ze zaczelam siusiac odrazu po skonczonej @
az zaraz z ciekawosci sikne jeszcze raz :S

a widzicie ja nie mieszkam w PL to nie wiedzialam o co chodzi z tym ubezpieczenie :unsure:

no i teraz jest tylko jedna krecha, a jajniki mnie naparzaja od rana :(
kurna sama juz nie wiem druga tez sie pojawila ale slabsza jak wczoraj :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #879902 przez Agnilla
jak bolą, to być może jajo już pękło :)
ja w cyklu, w którym zaszłam w ciąże tez mialam owulacje w 10dc, co mnie bardzo zdziwiło
Asia, a masz jakies papiery ile Asia wazyla w tym 32tc? :)

10 lata 7 miesiąc temu #879904 przez ulka1983
Ann spoko to dopiero początek :) o obracaniu dziecka to jeszcze nie słyszałam :cheer: przecież chyba by lepiej zrobić cesarkę niż mamę i dziecko dodatkowo jeszcze męczyć :(

Mężowi już powiedziałam że po zbukach dostanie ;)

Asia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gwiazdka Ty to masz fuksa :side: mąż oczywiście dostanie :S

Agni masz rację :blink:

Ewa krótkie cykle(też takie miałam) więcej możliwości trzymam kciuki :blink: ja w trafionym cyklu miałam owu w 11 dniu :S

zjadłam trochę tortu imieninowego( bo ciocia dała za to że byłam grzeczna i posprzątałam jej wszystko po imprezie) i teraz mnie męczy :dry: nie mam w ogóle ochoty na słodkie ale strasznie nie lubię jak się jedzenie marnuje :S

10 lata 7 miesiąc temu #879908 przez Agnilla
o matko i córko :ohmy: wyczytałam, że na storczyku zrobiły mi się niejakie keiki, ciekawe jak ja mam to porozsadzać :ohmy: Asia, przyjeżdżaj :)
leże dziś cały dzień mam takiego flaka, że szok. zwalam oficjalnie winę na pogodę ;)

10 lata 7 miesiąc temu #879917 przez Agnilla
no wlasnie tyle doczytalam, ze musza miec rzekomo po 3 liscie i 3 korzonki, a na dole tez mam jakies odnozki i co z tym? :P
tak tak w USA jest dzis dzien matki, ale to nie moja tesciowa taka hej do przodu tylko Asi ;)
podroz :unsure: a dokad to?? :)

10 lata 7 miesiąc temu #879930 przez gwiazdka2014
Ula a ty od siebie z pracy nie dostaniesz ?
U mnie moj korek nie chciał, mam ochote go udusić.

Sernik królewski w piekarniku :) zaraz idę się myć i spać. A jutro do lekarza :D trzymajcie kciuki niech sie ten dzidz nie wstydzi i pokaże co ma tam schowane :P
Julia nie bede się zakładać bo jestem pewna ze to bedzie dziewczynka :)

Agni pokaż wózek, chyba mnie jeszcze na forum nie było, poka poka

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #879954 przez Chudzinka
Heja, heja,
wpadłam z buziakami i najlepszymi życzeniami dla naszej świeżej mężatki :kiss: Julka, niech się darzy! :kiss:
Tak, w Stanach jest Dzień matki i zajefajne wyprzedaże ;)
Mój chłop jeszcze ze mną, powiem Wam, że jakby nie przyleciał, to ciężko by było tak długo bez siebie. Chyba go jednak lubie ;)
No i potwierdzam - zdjęcie z Manhattanu, mieszkam blisko Central Parku i wreszcie jest piękna wiosna :)

10 lata 7 miesiąc temu #879960 przez Agnilla
nooo Chudzinka i kto ma lepiej? ;) kiedy do nas wracasz? :)
dzień dobry Wam :) po sniadaniu lece na szybkie zakupy, w ostatnie dni u nas z rana piekne slonce a potem cale dnie leje :angry:
Gwiazdka pozniej wrzuce wozek, przypomnij mi ;)
miłego dnia laski! :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #879985 przez Asia K
Bry :D

Agni nie wiem ile wazyła w 32 tc ale
w 29 - 1030 gr
w 32 - ?
w 35 - 3000 gr

Chodzinka , ale ci dobrze , ale wracaj do nas :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka