BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #879987 przez Agnilla
o kuwa :ohmy: nie mow mi,ze jesli Pola wazyla w 32 ( dokladnie w 31t6d) 1699g to, ze w 3 tyg dobije do 3kg :ohmy: bo mi brzuch peknie :D w pt kolejna wizyta, zobacze ile przybierze w tydzien. zalamalas mnie :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #879999 przez ewelinda83
Agnilla w ostatnich tygodniach dzieci przybieraja najwiecej :) ale Pola raczej wielkoludkiem nie bedzie :silly:
ja urodzilam w 39tc z waga 2970 :)

gwiazdka daj znac jak po wizycie :)

wczoraj tez sie z tatuskiem poprzytulalismy ;) ciekawe co z tego wyjdzie ...

10 lata 7 miesiąc temu #880019 przez Asia K
Agnilla napisał:

o kuwa :ohmy: nie mow mi,ze jesli Pola wazyla w 32 ( dokladnie w 31t6d) 1699g to, ze w 3 tyg dobije do 3kg :ohmy: bo mi brzuch peknie :D w pt kolejna wizyta, zobacze ile przybierze w tydzien. zalamalas mnie :P

Agni nie schizuj :p tak mi wyliczyli wtedy , ale tez wyliczyli że małą bedzie miala w dniu porodu ponad 4 kg a miala w rzeczywistości 3690 - dokładnie w terminie porodu wiec to tylko wyliczenia maszyny która jak sie okazuje myli sie :)

10 lata 7 miesiąc temu #880029 przez Asiaa
Nie było czasu zerknąć na forum to teraz mam nadrabiania ;) pewnie niezłego posta Wam walnę :laugh:

Ferri fajnie wyglądasz na tej fotce, a brzuszek słodki :cheer: :)

Ula jak byliśmy w Leroy'u to ja poszłam kwiatki oglądać a mój małż wziął jakąś gazetę z wnętrzami i przeglądał siedząc na takiej bujanej ławeczce ogrodowej :D muszę powiedzieć że i mi dobrze tam się siedziało później :D Byliśmy też w Ikei, niektóre aranżacje mają fajne ;)

Julka nie miałam jak wejść na forum przed Twoim wielkim dniem, ale myślami byłam z Tobą :) i mam nadzieję że jednak stres odpuścił :)

Ann z tego co słyszałam, to większość dzieciaków tak ma, że jak wolne to wcześnie same się budzą i rodzice już spania nie mają.

Agni i bardzo dobrze, że jarasz się swoim brzuchem :)

Domiś jaka fajna ta Twoja sówka :) :kiss: oby dolegliwości przeszły jak najszybciej :kiss:

Ferr hehehhehe ale prezent Ci sprawił Leonek :lol:

Ann to Martusia się spisała podczas zakupów :)

Ula normalnie zabiłaś mnie tą przekąską :lol: :lol:

Julka super że jesteście zadowoleni :) Gratuluję i wszystkiego najlepszego! :kiss: :kiss:

Chudzinka świetnie że nadal jesteście razem w NY :) i że pogoda dopisuje :)

Mnie w ubiegłym tyg jakoś brzuch pobolewał, więc siknęłam na test owu (mimo że miewam późniejsze owulacje),chciałam się upewnić że to jeszcze nie to, testowa była bardzo jasna. Stwierdziłam, że jeszcze kilka dni mogę poczekać z testowaniem i nie wiem czy nie przegapiłam :angry: wczoraj testowa była jaśniejsza od tej z soboty, a za cholerę nie pamiętam w którym dc robiłam ten pierwszy test 8dc czy 10dc :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #880037 przez aggi
Dzień dobry :) Ja jak zwykle okołopołudniowo się witam :P
i pośniadaniowo :blush: pogoda taaaka sobie - niby słońce się
przebija, ale zachmurzone że coś z tego będzie chyba :S
Ale ja to mam w nosie bo na dziś obiad mam z wczoraj, gazetkę
sobie kupiłam do czytania i będę czytać i się relaksować cały dzień :blush:

gwiazdka nie w moim guście wózek bo ja to jestem klasyczna matka polka z klasycznym starym gustem :P tzn aż takie nowości nie w moim guście - miałabym wrażenie że ta gondola mi się wypierniczy na spacerze takie to jakieś małe czy cuś :P no ale ja to pewnie kupię wózek taki co już milion razy mijałam na drodze i wiem że jest dobry także moją opinią się nie przejmuj :silly: wyczytałam cenę i w tej kwestii jest opłacalny ten wózek :) trzymam kciuki za bezwstydne dziecię :D

julka no nie mogło być inaczej - tylko idealnie :)

ulka spoko, powiedzmy że dbałam tego dnia o linię :P hahaha

Agni mój tak w sobotę hulał, za karę sam spał i wodę mu z sypialni zwinęłam do siebie :S no co mnie też suszy w nocy :blush: :blush:

ewelinda najważniejsza to przyjemność, reszta to.. dodatki :D po co się frustrować, ważne że fajnie było :D

Ann u mnie pogoda niezdecydowana, ale jak lunie to tylko raz :dry: my sierpniówki to w większości pierwszy raz w ciąży to ze stresa torby dziewczyny pakują :P żeby niczego nie brakło, a Ty doświadczona kobita to wiesz.. możesz odłożyć na ostatni miesiąc :silly:

Asia K ja to najchętniej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w ogóle bym nie jeździła :S

Chudzinka zazdraszczaaaaaaam ! :D Ty to taka nasza światowa wysłanniczka jesteś :D

Asiaa bardzo możliwe że przegapiłaś owu :S

Noooooo nic ja spadam na moje sierpniówki poczytać a później do łoża gazetkę czytać :blush: :blush: Udanego dnia :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880059 przez Pinezka
No niezle te tesciowe :silly: Moja tez miewa wyskoki, ale na szczescie nie takie. Ostatnio np skomentowala moje pasemka " no popatrz, a ja myslalam, ze ci w blondzie bedzie ladnie" :cheer: Ale traktuje to z przymruzeniem oka, bo jak trzeba pomoc, to jest pierwsza i zawsze mozna na nia liczyc.

A u mnie zaczynaja sie malinki wylaniac:

Jak myslicie? Powtorzyc test wieczorem czy ten juz wystarczy?
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880084 przez ann-sunshine
Bry,

Znajomi przyjechali do mojego miasta na zakupy do galerii. Połaziłam z nimi dwie godziny i padłam. Piję kawę i kwiczę.

Asiaa a przytulanko z przyjemności jakieś było tak na wszelki wypadek? Bo wiesz z takich przytulanek z przegapionych testów to się dzieci robią :silly:

Pinezka dają po oczach, tak z ciekawości możesz sobie jeszcze zrobić, ale to chyba z działań Was nie wybije co?

Chudzinka, czyli wiatropylność wchodzi w grę :P ;) ?

Agni ostatnie tygodnie ciąży to właśnie głównie obrastanie dzieciaczków w tłuszczyk :P

10 lata 7 miesiąc temu #880100 przez Pinezka
Pytalam, bo normalnie to jeszcze bardziej malinowe sa :blink: A na tym dzisiejszym to dla mnie dopiero jak zapowiedz malin. Tak czy siak, meza dzisiaj dopadne :lol:

Julka, slicznie wygladasz :woohoo:

10 lata 7 miesiąc temu #880103 przez Asiaa
Aggi możliwe że przegapiłam, ale mam cichą nadzieję że jednak nie, w ostatnim cyklu pozytywny test owu był 18dc, a w poprzednich dwóch ok.16dc
Będę nadal testowała by się upewnić czy było, czy a jednak może jeszcze będzie

Ann no właśnie nie, ostatnie dni wracaliśmy zmęczeni od łażenia i najzwyczajniej w świecie zasypialiśmy :dry: Tak jak wyżej napisałam mam małą nadzieję że maliny jednak jeszcze będą. Jutro wieczorem wizyta i ciekawa jestem co babeczka wymyśli.

Julka ślicznie wyglądaliście :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #880108 przez ann-sunshine
Julka promieniejesz :-)

Asiaa hm powiem Tobie tak.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #880119 przez aggi
Ale się rozlało u mnie :dry: w akcie frustracji pożarłam trochę lodów, trzy kostki czekolady, kawałek ciasta :S pójdzie w cycki :blush:

Pinezka możesz powtórzyć wieczorem, a w nocy profilaktycznie męża dopaść :blush:

julka pięknie się prezentowałaś :lol: :kiss:

Asiaa no najlepiej testować dalej i czekać :)

10 lata 7 miesiąc temu #880166 przez gwiazdka2014
czesc

juz po wizycie - z maluchem ok, za 2 tyg, połówkowe.

Ogolnie nie mam humoru, dzidzia znowu się nie chciała pokazać, tak sie układała że nic nie było widać :/

10 lata 7 miesiąc temu #880167 przez Pinezka
Gwiazdka, to pewnie dziewczynka bedzie, taka skromna, ze nic nie chce pokazac :blink:
A tak na serio, to wyobrazam sobie, ze musialas byc zawiedziona - tyle nadziei, ze juz plec poznasz, a tu poki co nic :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #880181 przez monique1983
Julka - ślicznie wyglądałaś :)

10 lata 7 miesiąc temu #880226 przez meli1990
Julka śliczne zdjęcia

Ale wy macie dziewczyny szybko pozytywne krechy na teście owu. ja jeszcze się nie doczekałam a dziś to 13 dc a u mnie ok 20 ostatnio były, więc jeszcze chwilę

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka