BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #880750 przez Asiaa
Moof dzięki bardzo :kiss:

Ula zdrówka :kiss:
Pytałam o ochotę na słodkie, bo jak jest inaczej niż przy dwóch poprzednich z dziewczynkami to może teraz chłopak będzie? ;) tego Ci życzę :)

Monique trzymamy kciuki, więc Ty się nie stresuj tylko korzystaj z przyjemności z mężem :lol:

Ann oby było leipiej.

Ferri fajnie że Twój Kręgiel wymyślił sposób by zaradzić tym hormonom ;)

Gwiazdka fajny brzuszek :) o matko :ohmy: toż Ty prawie na półmetku już, kiedy to zleciało :unsure:

Ja najbardziej lubię robić testy owu ok 12, bo z rana piję kawę 8/9, a potem do testowania nic, a po teście mogę już pić ile chce, a raczej ile wepchnę bo staram się pić więcej wody :blush:

Pinezka niezłą kondycję ma Twój mąż ;)

Agni fajnie, że Twój mąż chętny do pomocy :)

Wczoraj wieczorem byłam u gina i się okazało że w tym cyklu już nici bo dodatkowe tabletki jakie mi zapisała bierze się od 5dc. A zanim przyszła moja kolej na wizytę to jestem już w połowie cyklu i ona mówi do mnie że "trzeba było zajść, to między pacjentami bym przyjęła" :dry: szkoda że nie wspomniała o tym na wcześniejszej wizycie to próbowałabym się wbić wcześniej na 5min :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sorki za tak długiego posta.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #880752 przez aggi
Dzień dobry :kiss:

Byłam wczoraj u ginka, wsio elegancko - główka 78mm, serducho pięęęknie bije, kręgosłup w porządku. Mały ułożony głową do wylotu - przybrał idealną pozycję :blush: i grzeczny jakby nie on u tego lekarza :D szyjka długa, zamknięta. No i synuś się w córcię nie zmienił :blush: ale wstydliwy - lekarz ledwie uchwycił siusiaka :P Dał mi zdjęcie, ale ja kompletnie zielona jestem - tzn sprzęt widzę ale co jest dookoła to wielka zagadka, pierwsze zdjęcie którego kompletnie nie umiem rozszyfrować :silly:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Aaaa no i matka została pochwalona że z takim ładnym przyrostem wagi który idzie tylko w dziecko to godzinę po porodzie będzie jak modelka :S haha to mi humor poprawił :silly:

Macie obiecaną relację, a
teraz mogę Was poczytać :)
Załączniki:

10 lata 7 miesiąc temu #880768 przez aggi
ulka a może Cię przewiało gdzieś?? oby to jednak nie od nerek! już ja tam wiem kochana o co Ci chodziło z tymi muffinami :D hahahaha ja się Twojemu mężowi nie dziwię jakoś serio :D choć mój znów mówi że za rok/dwa będziemy dziewczynkę majstrować :P on chce mieć komplet :P ja mdłości nie miałam w ogóle jakoś - tzn może z początku jakoś 7-10tc takie pogorszenie samopoczucia że słabość czułam, ale tak wymioty czy inne sprawy mnie ominęły :)

gwiazdka ja sądzę że dziewczynki się łatwiej wychowuje, ale za to chłopców taniej się chowa :P nie potrzebują tylu ciuchów sukieneczek, spódniczek i w oooooooogóle :D no i synuś jest mamusi zawsze :D no no fajny okrąglutki brzuś już masz :)

monique zaciskamy kciuki :kiss:

ferri poka poka jaki wózek Ci skradł serce ? :D fajny wóz jednak ja to starej daty chyba jestem bo mnie przerastają te nowinki technologiczne typu właśnie takie stelaże dziwne itd :D ładnie to wygląda u kogoś, sama bym nie chciała :P

Dag no to Wikusia już pokaźna dziewuszka też ! szok gdzie ten czas ucieka :ohmy:

meli też mam wrażenie że te gondole coraz mniejsze :S ja właśnie pierwsze co przy wyborze wózka patrzę na długość gondoli bo jak młody się w sierpniu urodzi to chciałabym go do wiosny wozić w gondoli...

Ann nie pękaj WYTRZYMASZ :kiss: :kiss: a na obiad coś lekkiego :kiss: jakiś filecik, warzywka :)

Pinezka no niezły ten Twój mężu wytrzymały :D

Agni mnie też pępol przeraża :S

Asiaa nie dziwię Ci się że tak zła jesteś o te obrączki :dry: masakra tak spier..niczyć sprawę :ohmy:

10 lata 7 miesiąc temu #880772 przez mesy
aggi twoje dziecko robi x factora nogami albo rękoma hahaha

Gwiazdka no rośnie ci brzuch

A tu macie moją hodowlę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #880783 przez monique1983
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, będzie co ma być :)

Mesy - aleś Ty laska szczupluchna :)

kurka Wy wszystkie zgrabniutkie nawet w ciąży :)

Asia- też bym się wkurzyła, spartolili sprawę. Też mam obrączkę trochę za luźną, ale mam z 2 brylancikami, więc dałam sobie spokój ze zmniejszaniem bo spartolą i wypadną kamienie i do tego chyba mi powiedzieli 400 zł. Przykładam pierścionkiem zaręczynowym i wtedy mi nie spada :)

10 lata 7 miesiąc temu #880792 przez aggi
mesy jakiś akrobata mi rośnie hahaha :P a Ty szczypiorze .... cudnie wyglądasz :D

10 lata 7 miesiąc temu #880800 przez mesy
Wcale nie taki szczypior... zdjęcie nie oddaje prawdziwej wielkości brzucha :silly: taaa akrobata hehehe to ja nie chce wiedzieć co mi rośnie :S tak buszuje , że aż bluzka mi cała się rusza hehe

10 lata 7 miesiąc temu #880807 przez aggi
mesy głupoty gadasz, mi się znów mój brzuch strasznie wielki wydaje na zdjęciach :P

o kurka chlapłam kawą dzisiaj gdzieś i patrzałam wokół i nic nigdzie plam, a teraz patrzę do góry a skos ściany upierdzielony :angry: :angry: :angry: no pięknie .... :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #880811 przez Ada2424
Witajcie :)

W końcu jestem po tygodniu nieobecności, mam mase stron do nadrobienia nie wiem czy mi się uda ale postaram się doczytać co u Was się przez ten czas działo. Jakiś idiota jechał wielkim samochodem i zerwał na całej ulicy linie telefoniczne i internetowe i tydzień czekaliśmy żeby ktoś się tym zainteresował i zrobił, masakra jedna wielka mówie Wam. Zabieram się za czytanie zaległości, jestem bardzo ciekawa co u Was i mam nadzieję, że jakiś teścik z 2 kreseczkami się pojawił :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880824 przez gwiazdka2014
aggi ktoś juz tam rośnie i tego sie nie zmieni :) ciesze się strasznie juz nie moge się doczekać tego 3i4d :)

moni my z maluchem też trzymamy kciukaski

mesy ty sie najadłaś?? tak wyglądasz :P

Ja od wczoraj mam dołka. Wy macie dziwne teściowe, a ja mam dziwną mamę. Zadzwoniła do mnie z pretensjami że jej nie odbieram. To mowie że była u mnie koleżnka. Opowiada mi o wnuce swojej siostry (urodziła dziecko). Dzień wcześniej dzwoniła do mojej siorki zeby jej to samo powiedzieć. A Aga jej powiedziała, żeby lepiej się własną córką w ciąży zainteresowała. Pamiętacie jak nam nie pogratulowała 0000000 reakcji!!!! Ani razu mnie nie zapytała o dziecko nicccccc!!!!
Oczywiście po rozmowie z moją siorką zadawała mi takie pytania jak Aga jej "zasugerowała". Czułam sie jak by to tylko odklepała.
I mowie jej ze ma jeszcze nikomu nie mówić. Na mojego brata jestem wściekła za to co powiedział o moim Michale wiec niech się kutas to mnie nie odzywa.
A moja druga siostra jest straszną plotkarą. A WIECIE, ŻE JA RACZEJ NIE NALEŻĘ DO OSÓB, KTÓRE LUBIĄ JAK SIE O NICH GADA!!!! (sama chciałam jej powiedzieć).
Więc moja mamusi sie zaczęła sie wkuriac że pozwalam powiedzieć jej synusiowi i powiedziała tak: JAK GO TYLKO SPOTKAM TO MU POWIEM, JAK TYLKO GO SPOTKAM. Tak mnie wkurzyła ze myślałam że ją uduszę. Po raz kolejny wybrała jego. Jak by nie mogła jeszcze z miesiąc poczekać. Jej zdaniem rodzeństwo o wszystkim powinno sobie mowić. Ja oczywiście jestem innego zdania. Zaczęła mnie denerwować i wyjeżdżać mi z jakimiś pretensjami.
I w pewnym momencie mówi tak: DOBRA KOŃCZĘ BO NIE CHCE SIE POKŁÓCIĆ, NIE BĘDĘ CIE DENERWOWAĆ. A ja: już za późno.
PO 5 min dostaje smsa od tej siostry która nic nie wiedziała, że już nie jestem jej sistrom.
A dziś moja mamusia dzwoni do mnie jakby nigdy nic. Oczywiście jej nie odebrałam. Tak mnie zdenerwowała wczoraj że nie chce mi się z nią rozmawiać. PROSIŁAM JĄ, ABY NIKOMU NIE MÓWIŁA!!

A dziś jeszcze do mnie dzwoniła, nie wiem po co. Jestem na nią zła i przez jakiś czas nie chce mi się z nią rozmawiać.

Patrze pozniej że ta kobieta od wozka napisała mi że nie wyśle bo nie może go złożyć coś się uszkodziło :/ dupa

Nie wiem dziewczyny co mam o tym wszystkim sądzić. Czy ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami?

10 lata 7 miesiąc temu #880829 przez meli1990
gwiazdka2014 nie potrafią. znam taką osobę jeszcze co potrafi dopowiedzieć sobie swoje i to nie prawdę i to jeszcze rozpowiada. i zaraz wszyscy o wszystkim wiedza. tacy nie którzy sa i nic na to nie poradzimy. nie rozumiem takich ludzi

10 lata 7 miesiąc temu #880850 przez aggi
Wcinam właśnie mix sałatek z pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką i jako sos dałam twarożek rzodkiewkowy mmmmmmm pycha :D

gwiazdka no może 3d/4d Ci wyjaśni kto tam mieszka u Ciebie :) a sytuacje w rodzinie masz rzeczywiście dziwne, ale powiem Ci mówisz że my mamy dziwne teściowe to Twój facet też ma dziwną teściową :P ja bym to olała na Twoim miejscu.. niektórych ludzi nie zmienisz

10 lata 7 miesiąc temu #880856 przez Agnilla
Gwiazdka, tak na marginesie, czemu Ty robisz wielka tajemnica z ciazy? ja tam bym miala w dupie, niech se gadaja jak maja nudne zycie, bym sie chwalila tym, ze mi sie w zyciu udaje, mam prace, faceta, ladne mieszkanie i do pelni szczescia grocho/fasole :)
a ta Twoja siostra to jakas zryta, przez takie cos napisac, ze nie jestes jej siostra :lol: to ile ona ma lat? bo mi to gimnazjum wieje :P
aggi idz na lipcowki ;)
mesy, jak tak dalej pojdzie to Ty bedziesz musiala 1,5 roku chodzic w ksiązy, zeby sie ktos zorientowal :lol: ale musze Ci powiedziec, a ciul bo sama to nie raz w zyciu slyszalam :P masz Ty wredna buzie :lol: nie boja sie Ciebie ludzie? ;) spoko, zestajrzejesz sie to Ci troche zmarch dojdzie i bedzie git ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880858 przez Ada2424
Julka ja pierścionek zaręczynowy miałam w dniu ślubu na lewej ręce i tak jak ann noszę go tak do tej pory bo z obrączką mi nie wejdzie ma zbyt duże oczko. A tel miałam wyciszkony w torebce :)

Ulka oszczędzaj się :kiss:

Majka gratuluje dziewczynki :)

Zoi gratulacje dziewczynki :)

Ferri brzuszek już fajniutko się zaokrągla :side:

Julka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ! :) pięknie wyglądaliście :)

Domiś cudny Raduś :side:

Ewelinda malinki jak talala :)

Ann możesz być dumna z Marty :) jak dzisiejsze samopoczucie? Już lepiej?

Moofka 5 miesięcy :unsure: o matko jak to szybko zleciało :ohmy: Piękna kobitka z Zośki się robi :)

Mesy piękny brzusio taki zgrabny :)

Uff udało się przeczytać zaległości, zajęło mi to 3 godziny, ale juz wiem co u Was :) u nas remont dalej trwa, teraz przeszliśmy do przedpokoju, powymienialiśmy wszystkie drzwi i będziemy zabierać się niedługo za kafelki na podłodze no i za jakiś tydzień może dwa w końcu zaczniemy robić pokoje :) planujemy cały remont zakończyć w lipcu, zobaczymy jak to będzie. Dziś mam 3 dzień cyklu i pierwszy od odstawienia anty zaraz po @ zaczynam testować :) mam nadzieję, że wszystko będzie ok po odstawieniu. Jak radzicie zacząć testować od razu po @ i ciągnąć cały cykl do następnej @ ? czy tylko do 2 kresek na teście owu :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #880861 przez Agnilla
jak pierwszy cykl to radzimy testowac od@ do @ lub jej nieprzyjścia :) matko, ja pamietam swoj remont, z tym, ze my bylismy u moich rodzicow, wiec w tym syfie nie spalismy. zreszta co z tego, skoro po przeprowadzce i tak sie tego nosilo i nosilo. ale jaki efekt potem mmm :) czekamy na fotki :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka