- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Ula zdrówka
Pytałam o ochotę na słodkie, bo jak jest inaczej niż przy dwóch poprzednich z dziewczynkami to może teraz chłopak będzie? tego Ci życzę
Monique trzymamy kciuki, więc Ty się nie stresuj tylko korzystaj z przyjemności z mężem
Ann oby było leipiej.
Ferri fajnie że Twój Kręgiel wymyślił sposób by zaradzić tym hormonom
Gwiazdka fajny brzuszek o matko toż Ty prawie na półmetku już, kiedy to zleciało
Ja najbardziej lubię robić testy owu ok 12, bo z rana piję kawę 8/9, a potem do testowania nic, a po teście mogę już pić ile chce, a raczej ile wepchnę bo staram się pić więcej wody
Pinezka niezłą kondycję ma Twój mąż
Agni fajnie, że Twój mąż chętny do pomocy
Wczoraj wieczorem byłam u gina i się okazało że w tym cyklu już nici bo dodatkowe tabletki jakie mi zapisała bierze się od 5dc. A zanim przyszła moja kolej na wizytę to jestem już w połowie cyklu i ona mówi do mnie że "trzeba było zajść, to między pacjentami bym przyjęła" szkoda że nie wspomniała o tym na wcześniejszej wizycie to próbowałabym się wbić wcześniej na 5min
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sorki za tak długiego posta.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Byłam wczoraj u ginka, wsio elegancko - główka 78mm, serducho pięęęknie bije, kręgosłup w porządku. Mały ułożony głową do wylotu - przybrał idealną pozycję i grzeczny jakby nie on u tego lekarza szyjka długa, zamknięta. No i synuś się w córcię nie zmienił ale wstydliwy - lekarz ledwie uchwycił siusiaka Dał mi zdjęcie, ale ja kompletnie zielona jestem - tzn sprzęt widzę ale co jest dookoła to wielka zagadka, pierwsze zdjęcie którego kompletnie nie umiem rozszyfrować
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aaaa no i matka została pochwalona że z takim ładnym przyrostem wagi który idzie tylko w dziecko to godzinę po porodzie będzie jak modelka haha to mi humor poprawił
Macie obiecaną relację, a
teraz mogę Was poczytać
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gwiazdka ja sądzę że dziewczynki się łatwiej wychowuje, ale za to chłopców taniej się chowa nie potrzebują tylu ciuchów sukieneczek, spódniczek i w oooooooogóle no i synuś jest mamusi zawsze no no fajny okrąglutki brzuś już masz
monique zaciskamy kciuki
ferri poka poka jaki wózek Ci skradł serce ? fajny wóz jednak ja to starej daty chyba jestem bo mnie przerastają te nowinki technologiczne typu właśnie takie stelaże dziwne itd ładnie to wygląda u kogoś, sama bym nie chciała
Dag no to Wikusia już pokaźna dziewuszka też ! szok gdzie ten czas ucieka
meli też mam wrażenie że te gondole coraz mniejsze ja właśnie pierwsze co przy wyborze wózka patrzę na długość gondoli bo jak młody się w sierpniu urodzi to chciałabym go do wiosny wozić w gondoli...
Ann nie pękaj WYTRZYMASZ a na obiad coś lekkiego jakiś filecik, warzywka
Pinezka no niezły ten Twój mężu wytrzymały
Agni mnie też pępol przeraża
Asiaa nie dziwię Ci się że tak zła jesteś o te obrączki masakra tak spier..niczyć sprawę
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Gwiazdka no rośnie ci brzuch
A tu macie moją hodowlę
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Mesy - aleś Ty laska szczupluchna
kurka Wy wszystkie zgrabniutkie nawet w ciąży
Asia- też bym się wkurzyła, spartolili sprawę. Też mam obrączkę trochę za luźną, ale mam z 2 brylancikami, więc dałam sobie spokój ze zmniejszaniem bo spartolą i wypadną kamienie i do tego chyba mi powiedzieli 400 zł. Przykładam pierścionkiem zaręczynowym i wtedy mi nie spada
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o kurka chlapłam kawą dzisiaj gdzieś i patrzałam wokół i nic nigdzie plam, a teraz patrzę do góry a skos ściany upierdzielony no pięknie ....
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
W końcu jestem po tygodniu nieobecności, mam mase stron do nadrobienia nie wiem czy mi się uda ale postaram się doczytać co u Was się przez ten czas działo. Jakiś idiota jechał wielkim samochodem i zerwał na całej ulicy linie telefoniczne i internetowe i tydzień czekaliśmy żeby ktoś się tym zainteresował i zrobił, masakra jedna wielka mówie Wam. Zabieram się za czytanie zaległości, jestem bardzo ciekawa co u Was i mam nadzieję, że jakiś teścik z 2 kreseczkami się pojawił
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
moni my z maluchem też trzymamy kciukaski
mesy ty sie najadłaś?? tak wyglądasz
Ja od wczoraj mam dołka. Wy macie dziwne teściowe, a ja mam dziwną mamę. Zadzwoniła do mnie z pretensjami że jej nie odbieram. To mowie że była u mnie koleżnka. Opowiada mi o wnuce swojej siostry (urodziła dziecko). Dzień wcześniej dzwoniła do mojej siorki zeby jej to samo powiedzieć. A Aga jej powiedziała, żeby lepiej się własną córką w ciąży zainteresowała. Pamiętacie jak nam nie pogratulowała 0000000 reakcji!!!! Ani razu mnie nie zapytała o dziecko nicccccc!!!!
Oczywiście po rozmowie z moją siorką zadawała mi takie pytania jak Aga jej "zasugerowała". Czułam sie jak by to tylko odklepała.
I mowie jej ze ma jeszcze nikomu nie mówić. Na mojego brata jestem wściekła za to co powiedział o moim Michale wiec niech się kutas to mnie nie odzywa.
A moja druga siostra jest straszną plotkarą. A WIECIE, ŻE JA RACZEJ NIE NALEŻĘ DO OSÓB, KTÓRE LUBIĄ JAK SIE O NICH GADA!!!! (sama chciałam jej powiedzieć).
Więc moja mamusi sie zaczęła sie wkuriac że pozwalam powiedzieć jej synusiowi i powiedziała tak: JAK GO TYLKO SPOTKAM TO MU POWIEM, JAK TYLKO GO SPOTKAM. Tak mnie wkurzyła ze myślałam że ją uduszę. Po raz kolejny wybrała jego. Jak by nie mogła jeszcze z miesiąc poczekać. Jej zdaniem rodzeństwo o wszystkim powinno sobie mowić. Ja oczywiście jestem innego zdania. Zaczęła mnie denerwować i wyjeżdżać mi z jakimiś pretensjami.
I w pewnym momencie mówi tak: DOBRA KOŃCZĘ BO NIE CHCE SIE POKŁÓCIĆ, NIE BĘDĘ CIE DENERWOWAĆ. A ja: już za późno.
PO 5 min dostaje smsa od tej siostry która nic nie wiedziała, że już nie jestem jej sistrom.
A dziś moja mamusia dzwoni do mnie jakby nigdy nic. Oczywiście jej nie odebrałam. Tak mnie zdenerwowała wczoraj że nie chce mi się z nią rozmawiać. PROSIŁAM JĄ, ABY NIKOMU NIE MÓWIŁA!!
A dziś jeszcze do mnie dzwoniła, nie wiem po co. Jestem na nią zła i przez jakiś czas nie chce mi się z nią rozmawiać.
Patrze pozniej że ta kobieta od wozka napisała mi że nie wyśle bo nie może go złożyć coś się uszkodziło :/ dupa
Nie wiem dziewczyny co mam o tym wszystkim sądzić. Czy ludzie nie potrafią trzymać języka za zębami?
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gwiazdka no może 3d/4d Ci wyjaśni kto tam mieszka u Ciebie a sytuacje w rodzinie masz rzeczywiście dziwne, ale powiem Ci mówisz że my mamy dziwne teściowe to Twój facet też ma dziwną teściową ja bym to olała na Twoim miejscu.. niektórych ludzi nie zmienisz
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
a ta Twoja siostra to jakas zryta, przez takie cos napisac, ze nie jestes jej siostra to ile ona ma lat? bo mi to gimnazjum wieje
aggi idz na lipcowki
mesy, jak tak dalej pojdzie to Ty bedziesz musiala 1,5 roku chodzic w ksiązy, zeby sie ktos zorientowal ale musze Ci powiedziec, a ciul bo sama to nie raz w zyciu slyszalam masz Ty wredna buzie nie boja sie Ciebie ludzie? spoko, zestajrzejesz sie to Ci troche zmarch dojdzie i bedzie git
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ulka oszczędzaj się
Majka gratuluje dziewczynki
Zoi gratulacje dziewczynki
Ferri brzuszek już fajniutko się zaokrągla
Julka wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ! pięknie wyglądaliście
Domiś cudny Raduś
Ewelinda malinki jak talala
Ann możesz być dumna z Marty jak dzisiejsze samopoczucie? Już lepiej?
Moofka 5 miesięcy o matko jak to szybko zleciało Piękna kobitka z Zośki się robi
Mesy piękny brzusio taki zgrabny
Uff udało się przeczytać zaległości, zajęło mi to 3 godziny, ale juz wiem co u Was u nas remont dalej trwa, teraz przeszliśmy do przedpokoju, powymienialiśmy wszystkie drzwi i będziemy zabierać się niedługo za kafelki na podłodze no i za jakiś tydzień może dwa w końcu zaczniemy robić pokoje planujemy cały remont zakończyć w lipcu, zobaczymy jak to będzie. Dziś mam 3 dzień cyklu i pierwszy od odstawienia anty zaraz po @ zaczynam testować mam nadzieję, że wszystko będzie ok po odstawieniu. Jak radzicie zacząć testować od razu po @ i ciągnąć cały cykl do następnej @ ? czy tylko do 2 kresek na teście owu
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56