BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #881314 przez ewelinda83
Kartofelek ale ja jestem zakrecona, gdzies przeskoczylam o tydzien :huh: popatrzylam w kalendarz i jestem dopiero 6 dni po owulacji, nie wiem jak ja wczesniej wyliczylam ze 11 :angry: tak wiec jeszcze czekam ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881335 przez ulka1983
Agni wiemy że żartujesz :blink: żarłoku zjadłaś moje kotlety :P to wymyśl mi coś na jutro na obiad bo jak mam wolne to muszę ugotować bo wtedy teściowa ma wolne (ale zakręciłam :S )
musi być postny bo piątek i teściowa mięsa nie ruszy :silly: Natalka zażyczyła sobie mizerię tylko co do tego :unsure: sama się o przedwczesny poród prosisz łazienka może poczekać :P a my Cię straszyć nie będziemy takie wredne nie jesteśmy ;)

Asiaa czasami owu nas robi w balona ale następny cykl jest Twój :kiss: jak możesz poczekać jeszcze tydzień to moje testy polecą do Ciebie bo byłaś na forum przede mną :) oczywiście jeśli jesteś zainteresowana :S

Ann leniuchujemy razem :lol:

Mesy uznajemy że Agni miała wczoraj gorszy dzień :lol: tak prawie jak ja dzisiaj

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ewa to kiedy testujemy :blink: o jeszcze trochę szkoda ale poczekamy :lol:

Gwiazdka to impreza wspólna :lol:

Gosia :kiss:

Emma co u Ciebie :unsure:

10 lata 7 miesiąc temu #881351 przez ferritka
a mi się chyba ta nowa szata nie podoba i nie da się emotków dodawać buuuuu
za to lajki można dawać do tekstów!!

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu #881353 przez Porto1987
no no bo ja od piątku czekam jak na szpilkach :P

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881355 przez Piotr
To jest forma przejściowa, rano będzie właściwa :). Chcieliśmy je dla Was przywrócić :)

10 lata 7 miesiąc temu #881388 przez Pinezka
Dziewczyny, jakies nowosci? Tak sie przyzwyczailam do forum, ze dzien bez was to dzien stracony :silly:
Ja mam nie za ciekawy nastroj, bo od tego poniedzialkowego pozytywnego testu owu temperatura caly czas niska, wiec wniosek jest jeden - owu w tym cyklu rozeszla sie po kosciach :pinch:

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881400 przez Agnilla
ja sie melduje nadal w dwupaku ;)
aggi za pamieci...pytalas ile mam w TALII :P no wiec wg piatkowego usg Pola ma 31 cm wiec wychodzi na to, że ja mam 70 :D yeah
a wcale nie miałam złego humoru, toc mesy wie, ze wrednie wyglada :P...ale co Wam powiem...to Pola tez :D kuwa no takie brzydkie zdjecie mam, garbaty nos, jak czarownica kuwa!!! nie dosc, ze bedzie gruba to i brzydka matko bosko :P
dziwna ta szata, taka gadugadowa z letka :unsure:

10 lata 7 miesiąc temu #881404 przez moofka
o jaaa w końcu! teraz widać kto uzależniony od foruma i wytrzymieć nie mógł :silly:

Agi no weee poka foto :P

10 lata 7 miesiąc temu #881407 przez Agnilla
nieee bo napiszecie, ze faktycznie brzydka i się popłaczę :P wygląda jak czarownica ( i ciągle mnie w tyłek kopie od srodka dzis :P) tylko wiecie, nie ma tego prychola na nosie jak te wiedźmy z bajek :P

10 lata 7 miesiąc temu #881411 przez Ada2424
No w końcu udało mi się zalogować :) mi też się nie podoba ta zmiana, dobrze ze nie zostanie juz na dobre ;) no więc to co chciałam Wam powiedzieć to, że.....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to teraz czekamy na "fruwającą" wieść co ferii zasiała na fb :P domyslam sie o kogo może chodzić :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #881413 przez mesy
Agni nie draz bo ebne focha ciazowego :whistle: :whistle: :evil: :evil: :evil:

w ogole nie umialam sie dostac na testy i juz myslalam ze Agni mnie bana dala za wredny wyglad buheheheh

u mnie news taki ze jestesmy po polowkowym usg mlody wazy 585 gr... ma duzy zoladek , siusiora ma duzego :woohoo: .... buzki nie chcial pokazac bo zaslanial skutecznie dwoma rekoma ale gin wymazal tu i tam i cos na zdjeciu mamy :P jutro wrzuce zdjecie jal wroce z glukozy ... ile o ile wroce :sick: :S

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881421 przez moofka
Agi nie brzydka tylko podobna do mamusi :woohoo:

mesy to kawał chłopa już masz B) dasz radę z tą glukozą, ja sie kuwa 2 razy na to bujałam a i tak mi
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
wyszła i dieta :angry:

Ada trzymam kciuki za książkowy cykl i piękne trafienie!

10 lata 7 miesiąc temu #881436 przez Agnilla
i tu Cie moof zaskocze, bo ginek powiedzial, ze mloda ma ksztalt twarzy po ojcu :D to bedzie cyrk, ja bede biedna leżala po porodzie i mi maz przyniesie dziecko i powie, ze brzydkie :P bo on twierdzi, ze zawsze prawde sie mowi :P tak jak mi dzis powiedzial, ze juz gruba jestem :P ale kupil tez mietowe portki dresowe wiec troche sie zrehabilitowal ;) i wniosl fotel na gore :)

10 lata 7 miesiąc temu #881446 przez monique1983
Miło Was znowu widzieć dziewczyny, nie mogłam sobie miejsca znaleźć przez te kilka dni bez Was :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881456 przez ann-sunshine
Puk puk. Dziala?

Melduje ze git u mnie. Tzn lekarz kazal mi przyjsc jutro jak mnie nie zamkna do szpitala i tak strasznie nie chce do niego, ale wyjscia nie mam.

Waham sie tez czy robic kurs czy nie. No i bojam sie lipca bez zlobka. W lipcu to ja na bank urodze.

Ada, wiedzialam. Trzymam kciuki.

Mesy troszku zazdroszcze siusiaka ale co zrobic. Gratuluje.

Ula. Hormony? :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka