BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #881485 przez Chudzinka
Działa! Forum działa! A już się bałam ze w Stanach coś siadlo ;-) To muszę znów się często udzielać, Wy będziecie like'owac i będę sławną panią psycholog na forum ;-) OK, na tel. pisze się koszmarnie... Także jak chcecie się dowiedzieć co u mnie, to na razie będę pisała dalej na moim blogu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
, a tu, jak już wszystkie ustawienia wrócą do normy :-) Buziaki!
Podziękowania: julka, Porto1987

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881486 przez Piotr
To nadal zastępcze forum. Ale chociaż szybkie :)

10 lata 7 miesiąc temu #881492 przez Porto1987
Chudzinka czekamy :kiss: nawet nie wiedziałam o istnieniu bloga. Jak mi czas pozwoli, to zajrzę.

Dobra dawajcie mi te niusy, bo od piątku nie wyrabiam :P

10 lata 7 miesiąc temu #881521 przez ann-sunshine
Hop hop :-)

Ciekawe kiedy znow sie tu wszystkie zlecicie.

Postanowilam ze tyle ile moge to leze bo nie ma co ryzykować zdrowia dziecka.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881558 przez aggi
Witam kobietki ! Trzy dni prób wbicia się tutaj, wkońcu się udało SZOK :woohoo:
No nic zabieram się za nadrabianie. Ale powiem Wam że MASAKRA co z tym forum porobili.
Takie jakieś mało czytelne się zrobiło i nijakie :blink: Wolałam tamtą wersję zdecydowanie...

ulka ja miałam jasnoróżowe plamienia jakoś w 7tc i okazało się że to krwiaczek był - na szczęście się wchłonął. Ale duphaston brałam 3tygodnie na wszelki wypadek

Asiaa ja z reguły wszystkie USG umiem odczytać, ale to jest dla mnie mega zagadką :D

Ann :* Trzymaj się tam mam nadzieję że to stare info i już jesteś w domu!!

10 lata 7 miesiąc temu #881573 przez ann-sunshine
Aggi w domku sobie lezakuje :-) i nie widze kurzu i porozrzucanych zabawek ;-)

10 lata 7 miesiąc temu #881575 przez ewelinda83
No, nareszcie dziala :woohoo:

ann dobra decyzja, odpoczywaj jak najwięcej :)
jezeli moge spytac ... wspominalas kiedys o kursie kadrowej, ile taki kurs trwa i kosztuje ? Kim jestes z zawodu ?

Kurcze ale mam stresa, w srode albo czwartek zrobie test ciążowy, ostatecznie bedzie wiadomo cos w niedziele bo tak powinno przyjsc @ .
Z jednej strony nie czuje ze sie udalo bo troche mnie wysypalo i jestem rozdrazniona jak przed @ a z drugiej czesto chodze do wc tak mnie pecherz cisnie :S

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881622 przez monique1983
Ann - odpoczywaj, ile tylko możesz, korzystaj :)

Ewelinda - czwartek już niedługo to trzymam kciuki :)

A ja po pregnylu czuję się fatalnie, ciągłe bóle podbrzusza, jajników, bóle piersi itp. ale z tego co czytałam to normalne więc muszę się jakoś przemęczyć. Ciekawe czy chociaż pęcherzyk pękł, bo nie chciałabym żeby torbiel się jakaś zrobiła z tego. No nic zostaje czekać na okres.

10 lata 7 miesiąc temu #881637 przez ann-sunshine
Ewelinda zaraz na priv Tobie skrobnę co i jak. Hm a co do dolegliwości to na dwoje babka wróżyła

Monique wypada ci zacisnąć zęby i przecierpieć

Julka to usg to to połówkowe teraz robisz?

10 lata 7 miesiąc temu #881658 przez gwiazdka2014
Kurcze napisałam wiadomość i mnie wylogowało :(

Ale za wami teskniłam :****

Wczoraj myślałam o naszej Gosi, co u niej ???

Dziewczyny od wczoraj tak super sie czuje, że aż boje powiedzieć to na głos :) wyspana :) Od rana Gabrysia się super kręciła wiec jestem szczęśliwa :)

26go mam u mojego ginekologa połówkowe, a 29go ide na 3i4 d - juz nie moge się doczekać :)

Ewelinda ja tez nie wierzyłam :P

Ann gdzie mieszkasz? Pomóc coś??

10 lata 7 miesiąc temu #881661 przez ann-sunshine
Gwiazdka ty też już połówkowe ojej. Dzięki za chęci, ale póki co mam mamę pod bokiem więc dlatego korzystam. A mieszkam nad morzem :-)

10 lata 7 miesiąc temu #881665 przez monique1983
Julka - no właśnie nie, dlatego tak do tego sceptycznie podchodzę, w ogóle miałam zastrzyk w 13 d.c. jak pęcherzyk miał 16,7 mm, z tego co czytałam to powinien mieć co najmniej 18 mm, a dużo dziewczyn miało podany zastrzyk przy wymiarach 20 - 22 mm. Pytałam ją czy pęcherzyk nie jest za mały, to powiedziała, że nie. Mam jakieś mieszane uczucia co do tego :unsure: Będą dla nas jakieś zdjęcia z Rzymu? ;)

Ann - no nie ma wyjścia, żeby chociaż efekt chciał z tego być, ale jakoś nie liczę na to...

Dziewczyny a ma któraś z Was Gosię na fb? Ciekawe co u niej, mam nadzieję, że wszystko ok.

10 lata 7 miesiąc temu #881673 przez Asiaa
aaa w końcu forum działa! Dziś do męża się śmiałam,że jak dziś nie oddadzą mi forum to ich udusze :laugh: i zadziałało :laugh:

Jestem taka ciekawa co u Was :)

Ula z chęcią przyjmę testy naładowane pozytywną energią groszkową :D :kiss: Co u Ciebie?

Pinezka :kiss:

Agni Twoja Pola znów króluje na wątku :D nie da się przegapić napisu. Coś po ojcu musiała mieć :D

Mesy obyś przeżyła tą glukozę ;)

Chudzinka :kiss: w wolnej chwili zerknę co tam skrobiesz ;)

Ann oczywiście że dzieciątko najważniejsze, odpoczywaj ile się da :kiss:

Ewelinda czekamy razem z Tobą :)

Monique a Ty miałaś jakieś dodatkowe tabletki czy tylko pregnyl na pęknięcie?

Julka fajnie że już wróciłaś i że zadowolona jesteś z podróży :) Owszem pogoda szalała, u mnie bywały ulewy i grad jednocześnie :blink:

Gwiazdka to już pewne że dziewczynka czy nadal domysły? Mogłam przegapić takie info kiedy forum wariowało.

Jak nie było dostępu do forum to ciągle się zastanawiałam co u Was i żałowałam, że nie mam Was na fb. Jeśli macie ochotę to podeślijcie mi na priva jak mogę Was tam odszukać :)

10 lata 7 miesiąc temu #881678 przez ferritka
Aloha B)

Wiem, wiekszosc z was obstawiala inny typ, ale czuje ze skoro stare staraczki wyjadaczki trafiaja to kazdej sie uda B)

Fakt, petunia gwiazda watku nie sa sie ukryc :P

Julia ja tez na rzymskie fotki cEkam, na wszystkie weselne tez :blink:

Lato w pelni B) Ktora nie korzysta toz to grzech :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881683 przez monique1983
Julka - ja teraz jak dostanę okres to też się umawiamy na HSG - USG. A brałaś ovitrelle bo nie pękały Ci pęcherzyki czy z jakichś innych względów? Zaszłaś w ciążę w cyklu bez zastrzyku czy z? Ba! Co za pytanie, oczywiście, że chcemy :)

Asia - tylko zastrzyk miałam, powiedziała wcześniej, że nie będzie mi dawać clo bo przecież u mnie pęcherzyk rośnie, tylko nie chce pękać, a o duphaston pytałam czy mi przepisze jeszcze, to powiedziała, że jak już zastrzyk biorę to już duphaston mam nie brać w tym cyklu. Też o tym myślałam, jak forum nie działało, że szkoda, że nie mam Was na fb. Asia to ja podsyłam moje fb, wyślij też swoje i jak dziewczyny macie ochotę podać swoje do podeślijcie na priv :)

Ula - jak się czujesz?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka