BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu #880929 przez Pinezka
Ulka, odpoczywaj i dbaj o siebie :kiss:

Gwiazdka, rodziny sie nie wybiera, zawsze znajdzie sie ktos blizszy i ktos tak daleki jakby obcy byl... ;) Skup sie na pozytywach i ignoruj reszte.

Mam pytanie do tych doswiadczonych - krew na badanie prolaktyny powinni mi pobrac w 21 dc, ale organizacyjnie nie dam rady dokladnie tego dnia. Moge isc w poniedzialek (24 dc)? Czytalam, ze prolaktyne w drugiej polowie cyklu powinno sie badac w 7-8 dni po owulacji, a u mnie najprawdopodobniej Jest ona dzisiaj (19 dc), wiec lepiej chyba isc za 5 dni niz za 2?

Uff, i dzis sie dowiedzialam o kolejnej ciazy w moim otoczeniu... :dry: To jakas epidemia ktora akurat mnie omija :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #880930 przez meli1990
ulka1983 będzie dobrze, odpoczywaj. a tego chłopaka z całego serca ci życzę

10 lata 7 miesiąc temu #880933 przez monique1983
Ula - to odpoczywaj grzecznie i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok :kiss:

Pinezka - moja gin mi kazała porobić te badania między 20 - 22 d.c.

10 lata 7 miesiąc temu #880953 przez ulka1983
Mesy ok zrobię tak jak mówisz :kiss:

dziękuję WAM WSZYSTKIM JESTEŚCIE KOCHANE :kiss: :kiss: fajnie mieć kogoś kto wspiera w trudnych chwilach i rozumie moje problemy bo sam je przechodził :) buziaki dla wszystkich idę zapodać jeszcze jedną luteinę i spać

miłych snów

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #880960 przez Agnilla
ale, że co ja wiecej wiem :unsure:
ej no co wy jej slodzicie, ze taka chuda, to ja jej prawde powiedzialam :P sama nie raz slyszalam, ze wygladam wrednie :P ale mnie sie bac nie czeba ;) noo chyba ze maz, ale on to powinien cnie? ;)
Pinezka, wiele razy badalam prl bo mialam z nia problem, nigdy nie kierowano mnie na badania w jakis konkretny dc
Ulka, lez i tylko na siku wstawaj, jak co to Ci jutro kotlecika z marchewka przywioze :kiss: ale odpoczywaj! :kiss:
ale sie cola opilam, gdzie ja gazowanego nie ruszam :P ale maz kupil i smaka narobil i wiekszosc ja wciagnelam :P

10 lata 7 miesiąc temu #880970 przez ewelinda83
Ulka nie wiem czy czegos nie pokickalam, ale czy ciebie czasem na chrobowe nie wysyłali ?
Jak tak to pora z niego skorzystac ! Póki co, lez grzecznie i odpoczywaj :kiss:

Pinezka ja tez mialam zbadac prolaktyne miedzh 20-22 dc

Angila dobrze ze cola smakowala, na zdrowie :)

10 lata 7 miesiąc temu #880977 przez Pinezka
Ewelinda, ale o ile sie nie myle, masz krotkie cykle? Ja mam 30-dniowe, no i poczytalam na roznych lekarskich stronach, ze mozna robic 20-24 dc, byle nie tuz przed okresem, bo rosnie, tak wiec pojde w ten poniedzialek, zreszta innego wyboru specjalnie nie mam :dry:

10 lata 7 miesiąc temu #880982 przez gwiazdka2014
Ulcia leżżżżżż odpoczywaj, jak synek będzie miał na imię? Trzyma za was kciukasy :****
Ulcia a którego ur dziewczyny, ja jestem 19 lipiec.
Zawsze chciałam corke Ule uwielbiam to imię, ale Michałowi przeze mnie zbrzydło :p

Ferr ale super ten twój wózek ale zobacz co znalazłam - olx.pl/oferta/joolz-mamas-papas-pelen-ze...u08l.html#d16a0b6908 - to nie taki chciałaś ? czy to inny model ??

Mesy wredna nie wiem, ma na pewnoooo sliczną opaleniznę, podzieliła by się :P

Pinezka musi sie udać, spokojnie jeszcze bedziesz nam pisać ze masz nudności, jest ci niedobrze i masz już dość. Bedziesz buszata - jak to mowi mój Michał.

Agni ja też miałam rzut na słodkie napoje ale zaczęłam teraz uważać co pije, słodkiego pozwoliłam sobie dziś zjeść :////

10 lata 7 miesiąc temu #880998 przez nati.olsztyn

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #881001 przez Agnilla
dzien dobry :)
postanowilam dzis kapitalnie wysprzatac lazienke, wiec pewnie z kilka godz mi to zajmie, bo pewnie co chwile bede zalegac na przerwe :P
nati gratulacje! :) :kiss: my juz same Cie na majowkach wysledzilysmy, wiec jestesmy na biezaco :) taka kruszynke to ja tez bym chciala urodzic :)

10 lata 7 miesiąc temu #881011 przez ewelinda83
Pinezka moze i mam krotkie ale nieregularne cykle :huh: najlepiej idz i zrób w tych dniach co ci lekarz zlecil :)

nati bardzo ladna kruszynka, gratuluje :)

Agnila tylko ty tam spokojnie z tym sprzataniem :cheer:

10 lata 7 miesiąc temu #881024 przez moofka
nati no w końcu! gratulacje :kiss:

Ulka jak z plamieniami dzisiaj? mam nadzieję, że się uspokoiło :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #881116 przez Asiaa
Aggi ja też średnio potrafię odszyfrować zdjęcia USG :blush: Jaki fajny komplement otrzymałaś :)

Mesy ładna ta hodowla, a brzuszek zgrabniutki bardzo :)

Gwiazdka nie wiem jakie kontakty masz z rodzeństwem, ale mi by było trochę przykro gdybym dowiedziała się, że mój brat będzie ojcem dopiero pod koniec ciąży (bo siostry nie mam ;) )

Ula leż i odpoczywaj :kiss: dziewczyny na pewno dobrze radzą. Trzymamy kciuki :kiss: Ginka wypisała mi jakieś nowe, oprócz dupka, nie wiem czy to przypadkiem na pobudzenie jajeczek nie jest :S ale nie mam recepty pod ręką by zerknąć na nazwę.

Nati jaka słodka ta Twoja kruszynka :) :cheer: A jakie piękne imię, szczególnie te drugie :lol:

Jak na złość został mi tylko jeden test owu :angry: i znów muszę je zamówić :dry:

Już mam obrączkę, wygląda jak nówka tylko szkoda mi tych zmian, bo miała być zawsze taka sama jak w dniu ślubu

10 lata 7 miesiąc temu #881117 przez ann-sunshine
Dziewczynki szyjka nie trzyma tak jak powinna i jest za krotka bo ma 2,6 wiec dostalam skierowanie do szpitala. Odezwe sie jak bede wiecej wiedziec

10 lata 7 miesiąc temu #881125 przez Asiaa
Ann trzymam kciuki! :kiss: :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka