BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881129 przez Ada2424
Nati śliczna córeczka :)

Ann :kiss: :kiss: informuj nas co i jak :kiss:

Dziewczyny czy to możliwe że odłożenie tabletek anty tak na mnie wpływa że jak je brałam to jadłam co chwile taki miałam apetyt a teraz jak je odłożyłam to apetyt zerowy, mogłabym nic nie jeść i nie czuje się głodna :dry:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #881200 przez Agnilla
Ann trzymaj sie! mam nadzieje, ze szybko podziałają i ominie Cię długie leżenie :kiss:
Ada jak ja odstawiałam anty to boze czym to mnie nie straszyli, ze bede sie zle czula, ze bede tyla itp. jedyne co pierwszy okres po odstawieniu byl powodzia stulecia i czulam sie naprawde zle, potem bylo git. wiadomo, ze te normalne okresy sa bardziej obfite, ale nic mi nie dolegalo. ani brak, ani nadmiar apetytu. ale kazdy organizm reaguje inaczej.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881206 przez ulka1983
hej :) u mnie dużo lepiej po zwiększeniu dawki luteiny plamień dzisiaj nie miałam :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mesy i wszystkie dziewczyny dziękuję za wsparcie :kiss: jesteście kochane :)

Agni chodziło mi o to że wiesz jak zwykle pierwsza gdzie się podziewa Julka :P
w pracy dziś musiałam być ale jutro kotlecika nie odmówię :laugh: na gazowane masz zakaz soczek marchewkowy pij ;) a co Ty tak się Mesy uczepiłaś :P dobre serce ma kobietka :)

Ewa nie pokićkałaś to miała być obserwacja w szpitalu z powodu bólów brzucha ale one były wcześniej niż prawdopodobna ciąża :silly:

Gwiazdka ja nawet na 100 % nie wiem czy jestem w ciąży a TY mi się o imię pytasz :cheer: za tydzień wizyta a do tego czasu nawet suwaczka nie zakładam żeby nie zapeszać B)
przecież jak coś to szanse są 50 na 50 więc jeszcze trochę muszę pożyć w niepewności :P
szalona jesteś Gwiazda :lol: Kornelia 18 czyli dzień przed Tobą :) a Natalia 31 lipiec
moje imię mi się za bardzo nie podoba ale na pewno Ula w życiu sobie poradzi i chociaż z natury spokojna to w razie czego nie da sobie w kaszę dmuchać ;) Natalie też takie są :blink:

Nati piękna córeczka Maria Joanna ładnie :) trzymajcie się ciepło i zaglądajcie jak tylko czas pozwoli :kiss:

Asiaa a kiedy testy Ci będą potrzebne w tym jeszcze cyklu czy następnym :S

Ann nie szalej no co Ty :cheer: grzecznie odpoczywaj jesteśmy z Tobą :kiss:

Ada na pewno tabletki miały wpływ na Twój apetyt ale na pewno nie jedna by się z Tobą zamieniła żeby go nie mieć :blink:

10 lata 7 miesiąc temu #881212 przez monique1983
nati - gratulacje, Maria Joanna ładnie brzmi :)

Ann - trzymaj się :kiss:

Ula - to dobrze, że już lepiej :)

10 lata 7 miesiąc temu #881225 przez ann-sunshine
Bez paniki. Jest dobrze. Zrobili mi 40 minut ktg miod na moje serce sluchanie serduszka. Skurczow zero. Potem palcowe badanie i szyjka zamknieta na 4 spusty i na usg wyszlo raz 2,63 i raz 3,3. Uslyszalam ze to wszystko na tym etapie ciazy jest w normie. W zaleznosci jak dziecko sie ulozy i napnie taka jest szyjka. Pytam czy mam lezec plackiem, a lekarz na to: nie, no nie caly czas.

Fakt ze lozka wolnego nie bardzo maja no i glowka jest na dol i dosc nisko.

Czyli mniej spacerow i wiecej wypoczynku i bedzie git.

A jeszcze w windzie sanitariuszka mi powiedziala ze moj lekarz lubi straszyc. Czyli musze jego slowa brac przez palce.

Dzieki ze trzymalyscie kciuki.

Ula ciesze sie ze u ciebie tez lepiej :-)

10 lata 7 miesiąc temu #881229 przez Agnilla
ejjj toć ja sie mesy nie uczepiłam, ona wie, ze ja zartuje :)
Ula, kotlety byly...i nima juz :P ale zrobie Ci kolejne i dla Ann tez, tylko odpoczywajcie
Ewelinda...cos wyczuwam, ze teraz jestem na celowniku i bedziecie mnie tu wszystkie przedwczesnym porodem zaraz straszyc ;)
ooo jak wylizałam łazieneczke, wezme dzis kołdre i bede tam spała, wpadłam w samozachwyt :lol:

10 lata 7 miesiąc temu #881231 przez Asiaa
Ada sądzę, że odstawienie tabletek może mieć na to wpływ, nie raz widziałam reklamę dodatkowych preparatów, które mają zapobiec nadmiernym kg w czasie brania anty ;)

Ula dobrze,że już lepiej :kiss: Został mi jeden test, akurat na jutro by się upewnić, ale jednak najprawdopodobniej przegapiłam owu w tym cyklu :angry: musiała być jakoś bardzo wcześnie jak na mnie, bo testując od 12dc nie złapałam jej, a jak ok.8dc pobolewał mnie brzuch i zrobiłam test to druga kreska była bladzinką i stwierdziłam,że mam jeszcze czas na testy :angry: A owu zrobiła mnie w bambuko i przyszła kiedy akurat nie testowałam, a w tym czasie po pracy mieliśmy sporo zajęć i jak już wracaliśmy do domu to zasypialiśmy ze zmęczenia :dry: Zatem testów będę potrzebowała na kolejne cykle :dry:

Ann :) to oszczędzaj się w takim razie :kiss:

10 lata 7 miesiąc temu #881233 przez mesy
Ulka masz rację - broń mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :blush: :kiss:

Ann czyli co w domu jestes >

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881237 przez ann-sunshine
Mesy tak w domku uff a juz mialam torbe spakowana. Przy okazji zobaczylam ze zrobili remont na izbie przyjec i ladnie tam :-)

Nati slicznosci masz w domu. I rowne 3kg sliczna waga urodzeniowa. Godzina tez niezla 5 minut a bylaby inna data :-)

10 lata 7 miesiąc temu #881238 przez mesy
Ann to chociaż tyle dobrego ;) mi gin nie mierzył na usg szyjki , ale jak paluchami badał to zawsze mówił , że minimum 3 cm jest twarda i zamknięta....pewnie mnie w sobotę dokładnie pomierzy ;)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #881250 przez ewelinda83
Ulka, Ann dobrze ze juz sie lepiej czujecie :) oszczedzajcie sie :kiss:
Ulka fajnie ze szefowa tam dobrze zareagowala, oby jej tak zostalo do konca :blink:

Agnilla ja cie nie strasze ale juz blizej ci jak dalej, wiec nie szalej :silly:

kurcze ale mnie korci zeby zrobic test :lol: ale sprobuje dotrwac do likendu :)

10 lata 7 miesiąc temu #881275 przez monique1983
ewelinda - który masz dzień cyklu i jakie masz długie cykle? :)

10 lata 7 miesiąc temu #881279 przez gwiazdka2014
Hej, my dziś szukaliśmy dla mnie auta i same graty. Nie mam ogromnego budżetu ale muszę mieć autko :):):):)

mój Michal mówi ze mam humorki, nie wiem o co mu chodzi.

Ula to ja z twoja córka mogę robić imprezę :) Ja tam wiem ze u ciebie będzie mały wyczekiwany Mis. Koniec kropka. Lez nic nie rob.

jak ja nie lubię pisać z tel:P

10 lata 7 miesiąc temu #881280 przez ewelinda83
monique jestem 11dzien pl owulacji, a cykle mam co 23-29 dni

gwiazdka a jakie chcesz autko ?

10 lata 7 miesiąc temu #881295 przez gwiazdka2014
Ewelinda corse, forda ka coś małego niedrogiego.
robisz test?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka