- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ulka1983 napisał: Anabelle jak prawie takie same to może już niedługo pierwszy cykl z testami czy już testowałaś ?
Ferr ładny brzuszek
Meli a TY gdzie
Pierwszy cykl z testami owu
PINEZKA gratulacje raz jeszcze
JULKA z butelkami zależy od dziecka. Lepiej kup jedną większą, ale dziecko może chcieć butlę, a może nie chcieć, może chcieć innej firmy, albo może w ogóle nie chcieć butli tylko cyca. A może też chcieć tylko butle a nie cyca. Jedna awaryjnie może być, a wiecej dokupisz jak bedziesz wiedziała czego i ile potrzebuje maluszek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
No to 2 lipca - dzień Poli Petunii uważam za rozpoczęty
Agni beboku gratulacje mimo że Pola wyskoczyła wczoraj
mam nadzieję że wszystko z Wami dobrze
ferr malusi brzusio ani go nie widać
julka no no kosz super i reszta zakupów też ! łał ile Wojtek ma ciuchów To wszystko najmniejsze rozmiary, czy masz jakoś posegregowane? ja ciuchy prałam to nie wiem w którym tc byłam... jakoś w 30 chyba już Ale przynajmniej poprałam, poprasowałam i spokój bo teraz to by mi się nie chciało przy żelazku stać co do butli to ja mam trzy 125ml i jedną 260 i jedną 330 czy ile one tam mają te duże ale ja komplet kupowałam ale bratowa od emka ma też trzy 125 (na mleko do laktatora i osobno jak herbatki lub wodę podaje) i teraz sobie kupiła 260ml ale mała ma już miesiąc.
Pinezka już serducho widziałaś? Super ! a teściowa to chyba trochę przesadza ale dobrze że fajnie zareagowali
Anabelle ja myślę że tak wyglądały moje maliny a nawet były słabsze profilaktycznie dorwij męża, a jutro zrób testa i popraw
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Piszę tutaj, bo nigdzie nie ma podobnego forum dotyczącego PREGNYLKU.
Bylam 23 CZERWCA u gienokologa i zagadka sie wyjasnila. Zrobila mi usg i w lewym jajniku mam niepekniety pecherzych Graafa i ot cala przyczyna czemu nie zachodze w ciaze. Mam uposledzona owulacje pecherzyk niepeka i nirdochodzi do uwolnienia konorki jajowej. Dala mi recepte na zastrzyk Pregnyl 5000 mj . Ryzykuje i jade jutro do mojego Narzeczonego robie zastrzyk w brzuch i mamy sie kochac max do 24 h bo w tym czasie peknie pecherzyk. Zastrzyk ten zawiera duza dawke hormonu beta Hcg - kobiet ciezarnych i ma ni wspomoc zaplodnienie i zajscie ) 21 lipca ide na kontrolne usg zobaczymy czy bedzie ciaza czy pecherzyk Graafa nie chcacy peknac jesli zznow tak bedzie biore zastrzyk i kocham sie z Narzeczonym.
Czy któras z Was stosowała pregnyl?
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Anabelle - malinki jak ta lala
Dziewczyny, pytanie - po wczorajszym usg mam śluz lekko podbarwiony krwią - to normalne?
Przeliczylam testy, które mam do oddania - 5 owulacyjnych jednej marki, 15 innej i 4 ciazowe 25miu. Komu, komu ?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Anabelle powtórz jeszcze raz test i zobaczysz czy jest taki sam czy ciemnieje.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Karoloncia....pregnyl no zastrzyk , ale nie obiecuj sobie po nim za duzo ja sie tez tego nabralam i nie zawsze to pomoga choc kto wie tobie moze pomoze zajsc w ciaze
Aggi dawno nie pokazywalas swojego bebola dawaj fotooooo
eee nie wierzcie ferri ...ona wciaga brzus do zdjecia heheheh
zarcik ciesz sie ferr bo jak cie wydmie to ino roz hehehe
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Będę sie obserwować, ale wydaje mi sie, ze podczas usg zostałam drasnieta albo co.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na jedna pregnyl zadziala w pierwszym cyklu na druga w dziesiatym dlstego napisalam zebys duzo sobie nie obiecywala po tym zastrzyku ....
Nie pekajace pecherzyki to mozesz tez miec problemy hormonalne jakies no ale ja nie jestem lekarzem
probuj z pregnylem i zycze szybkiej ciazy.
pinezka a nie skaleczylas sie maszynka albo papierem podraznilas... roznie moze byc
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Karolincia - ja w jednym cyklu miałam ten zastrzyk, ale nic z tego nie było, nie wiem czy pękł wtedy ten pęcherzyk w ogóle. Ale u mnie przyczyną niepękania była pewnie podwyższona prolaktyna jak zaczęłam brać bromergon i clo to sam pęcherzyk pękł bez zastrzyku, no i w tym cyklu się udało zajść. Dawkę miałam 10 000 jednostek.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
julka ja pitole tyle ubranek że chyba trojaczki możesz rodzić ja dostałam w gratisie 3 butelki 125ml i nie używam do tej pory, większych wcale nie kupowałam. my na piersiątkach dalej a obiadki i kaszki Zośka dostaje łyżeczką, woda z niekapka.
Pinezka gratuluję serduszka a plamienie mam nadzieję, że niegroźne ale sprawdzaj co tam na wkładce się dzieje.
Anabelle no już kolorki ładne ale może dzisiaj jeszcze ściemnieją więc czekamy na foto
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
A Wojtek ma więcej ciuchów niż rodzice razem wzięci! hehehehe. Ale to są już do rozmiaru 80, i nawet 2 pajace na 86 - więc ja chyba już przez rok mu nic nie muszę kupować dzięki mamuśce
To jak tak mówisz, to ja pewnie też za miesiąc popiorę i poprasuję.
A butle to w końcu zamówiłam dwie 150ml (znaczy jedną, a druga będzie w zestawie z laktatorem) i najwyżej tak jak Anabelle mówi - potem dokupię jak już będę wiedziała jakie.
Moof - ja też mam nadzieję na karmienie tylko piersią, ale wiem, że będę musiała od czasu do czasu wyjsc na caly dzien z domu i wtedy M. by butlą karmił ściągnietym mlekiem... choć nie wiem jak to w praktyce wyjdzie...
A z ubrankami to mówię - sklepik otworzę
Anabelle, no chyba maliny, chociaż może minimalnie słabsza jest jedna jak się wpatrzeć, ale myślę że owulka nadchodzi! Niby ma ile? 24 czy 48h? ale ja i Ulka miłysmy w dniu malin, więc się szykuj na seksy!
Karolina, ja stosowałam Pregnyl i zadziałał u mnie skutecznie, tzn. pęcherzyk Graaffa pękł. Ale w tym cyklu nie zaszłam, tylko w następnym bez Pregnylu, więc widzisz - nie ma reguły. A lek jest owszem skuteczny, przecież nieskutecznych nie sprzedają
No, a ja tak samo jak Monique - dodatkowo też Clo. ale to raczej jedno z drugim nie ma związku.
Pinezka, jak tylko trochę to myślę, że z zadraśnięcia śluzówki sondą. Spokojnie. Wkładeczka i sprawdzasz czy nie leci więcej. Myślę, że będzie ok
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Agni Gratulacje!! Duża dziewucha z Twojej Poli odpoczywajcie PS.Pola jest urocza
Pinezka świetnie że wszystko ok i to takie niesamowite 4mm i już serduszko jest wzruszające wręcz
Fajna reakcja teściów Teściówka podchodzi rozsądnie do tematu oby też dała Wam swobodę decydowania Ten ślad to może faktycznie po USG? Obserwuj i oby nic więcej się nie pojawiło
Ferri brzuszek masz malutki i zgrabniutki też bym pospacerowała po plaży
Anabelle na moje oko są równie intensywne nic tylko działać
Julka to nieźle zaopatrzony jest już Wojtek