BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #897350 przez mesy
moofka bo ja chyba jestem wredziol piszą jak jest :P a nie głaskając po głowie :P No trudno :P macie wredoteee na forum :evil: :evil: :whistle: :whistle: :whistle:

przyszła mi kołyska i ją ubrałam i rozebrałam :) nie wytrzymałam :D

Załącznik nie został znaleziony

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897354 przez monique1983
Karolincia - jednym pomaga, drugim nie, mnie nie pomógł, może Tobie pomoże, ale u mnie to mogły być inne sprawy do wyprostowania, zależy co u Ciebie jest przyczyną niepękania. Mnie pomogło co innego. Objawy miałam po nim ciążowe, senność, ból piersi. Dawka 5000 j. to chyba najniższa jest bo to jest jedna ampułka, ja miałam 2 podane, u niektórych nawet po 2 nie pęka, zależy od przypadku. Wszystkie dziewczyny są tutaj miłe i na pewno szczerze Ci odpowiadają :)

Mesy - świetna ta kołyska, bardzo mi się podoba :)
Podziękowania: mesy

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897356 przez julka
Mesy, aj tam wredziol... Napisałaś co myślisz, wielkie rzeczy. Trzeba być realistą :D
ej, fajna ta kołyska... szkoda że nie mam miejsca w sypialni.... A tapetę też mam taką samą!!!! tylko inny kolor, bo widzę że to tapeta a nie kamień :P
A jaką to lampkę chcesz z Ikea? poka poka, może też skopiuje? :D

Karolincia, ja Ci też opdowiedziałam miło i konkretnie! ;)
PS. Po zastrzyku trzeba się seksować ile wlezie przez 24h ;) Tako rzekł mój gin. :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #897357 przez Karolincia
Monique - Dziekuje :) Wiesz to moj pierwszy cykl z pregnylem :) a przyczyna jest zbyt pozne pekanie :) Ide 21 lipca do mojej gin i zobaczymy co tam slychac :) a dala mi na probe - od czegos musiala zaczac a nie chciala mi wladowac mega dawki hormonow gdyz niewiedziala jak zaregaguje i czy bedzie skutel bo buc moze to pomoze :)

10 lata 5 miesiąc temu #897360 przez Asiaa
Mesy super wygląda ta kołyska :)

10 lata 5 miesiąc temu #897361 przez mesy
Julka no to tapeta :D hehehe

ja chciałam tą kulę dużą wiszącą papierową ....mam już u młodego w pokoju , ale uwidziałam sobie , że chce też w sypialni... póki co mam mniejszą 35 cm , ale no uwidziała mi się ta duża :P oooo taką www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70103410/ są u mnie w sklepie w mieście , ale u mnie 20 zł... więc szukam kogoś kto blisko mnie mieszka i mi taką zakupi kiedys przy okazji :P

10 lata 5 miesiąc temu #897384 przez moofka
julka no jak na cały dzień to bez butli się nie obejdziesz :) ja wychodziłam tylko na zakupy, żeby się trochę wyluzować od Zośki ale to między karmieniami się wyrabiałam wtedy a mąż grzecznie siedział z dzieckiem :) a na to ściąganie to ja chyba za leniwa jestem i nigdy mi się nie chciało babrać z laktatorem :side:

mesy wredziol nie wredziol przynajmniej nie jest nudno :laugh: a julka też potrafi dosadzić prosto z mostu B)

fajna ta kołyska :) i owieczki :)

Zośka kima a ja się lenię :woohoo: nie kumam tych matek co się z niczym nie wyrabiają :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #897389 przez Anabelle
mąż właśnie wyjechał, dzisiaj nie wraca, będzie dopiero jutro późnym wieczorem, ale że przezorny zawsze zabezpieczony - to żołnierzyki na froncie wzmacnialiśmy wczoraj rano, w nocy i dzisiaj przed wyjazdem meża :P

Teraz już co ma być to będzie ;)

Test zrobie jak mi się coś siku uzbiera :P

10 lata 5 miesiąc temu #897408 przez aggi
Pinezka możliwe że podczas usg trochę Cię lekarz 'naruszył' bo też tak miałam po jednym z badań - ale obserwuj się, jeśli to jednorazowe to się nic nie martw ale jak będzie cały czas leciało to spowrotem do niego !

mesy foto do sklejki będę robić w piątek/sobotę to wtedy podrzucę :P super te kołyskę masz :)

julka jeśli to są ciuchy do 80 to spoko to stwierdzam że mam też tyle hahahah :P Ale ja myślałam że to te najmniejsze 56 62 hahah :D To by dopiero było :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897437 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

spacer zaliczony, obiad trzeba dokończyć, kawka odpita, a teraz chce mi się spać.

Ferri czekaj brzucha to ty jeszcze dostaniesz :-)

Anabelle trzymam kciukasy

Julka a szafę bądź komodę na te wszystkie ciuszki macie? A nie macie szafy. To najpierw szafa niech wywietrzeje, a potem pierz, prasuj i układaj.

Pinezka serduszko bijące, szybciutko udało wam się je zobaczyć :-)

Na sam początekk mała butelka taka 120-150 wystarczy. A potem będzie pretekst na spacer do sklepu.

Pola na fb, uuu muszę tam iść.

Karolincia życzę powodzenia.

Asiaa a no widzisz. Tak to jest z tymi lekarzami na nfz.

Mesy kołyska cudo, nie dziwię się, że nie wytrzymałaś i ubrałaś.

moof a obiad gotujesz? Może Zośka taka grzeczna że pozwala mamie wszystko robić? Ja musiałam wszystko na raty, bo Marta sama z 10 minut wytrzymywała.

Anabelle podziwiam ilość zadziałań i to przy Antku.

A tu moje zestawienie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #897438 przez ferritka
Bry;)
Ja sie o preg... Nie wypowiem, podpisuje sie pod wypowiedzia Mesy tej wrednej biczy co to mówi jak jest a nie piepszy trzy po trzy farmazony typu "teraz ci sie uda, bo to zastrzyk cud " warto poczytac tez skutki uboczne tak btw....
Mesy toz to moja poscielinka w owieczki jest :woohoo: ja kce ja, skad masz nie badz taka powiedz :kiss:

Petunia na fb jest jakby ktoras chciala wiedziec choc czuje ze Agni tu lada chwila wrzuci fotencje Petronelii :whistle:

A ja bede miala jak Mesy Maly brzuch a potem buch :whistle: bo ona mnie testem zarazila wszystkim co ona sama ma B) wiec no teraz wiem dlaczego tez czasami jestem wredna :evil:

Chudzinkaaaaaa cudnie ze kicia odnaleziona :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #897441 przez moofka
Ann gotuje, sprzątam, piore i jeszcze sobie maseczke zrobię i manikiur nawet B) ale to taki żart był bo wiem że różne są dzieci a i Zośce się trafiają takie dni że nie ma się kiedy w dupkę podrapać :pinch:

ferri nie Agi ale ja wrzucę bo mam świeże świeżuteńkie foto Poli :laugh: także uwaga uwaga przedstawiam nasze najmłodsze obecnie forumowe dziecię :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: mesy, ferritka, julka, ulka1983, monique1983

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897442 przez mesy
Ferri była w komplecie do kołyski.... z tym , że to mały rozmiar .... tu masz większy rozmiar ;) allegro.pl/baby-raj-6-elementowa-120x90-...cja-i4347292980.html pogrzeb sobie u tego sprzedawcy , bo mają różne zestawienia pościeli dwu , trzy a nawet więcej elementów ;)

Cudnaaaa Pola <3 <3 <3 :kiss: :kiss:
Podziękowania: ferritka

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897446 przez ferritka
Aaaaaaa Mesy :kiss: I ta ostatnia w kropeczki szare tez Boska :woohoo:

Petunia cudna rozowiutka Jaka powazna :kiss:

Mama Mooffka ja to czulam ze foto Petunii sie tu pojawi, Kuba dal znac ze fajna laska <3

Ann kochanie az na meldunek Weszlam zobaczyc co i jak bo brzunio bunio jest :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #897448 przez zoi
AAAAAle super się wstrzeliłam. Gratki dla mamuśki i dla Poli :woohoo: :woohoo:

mesy , Ty wredoto, ja też mam owce, tylko na kubkach i talerzach ;)

Te maliny co tam mi migneły przed oczami to z 10 razy silniejsze niż moje z cyklu kiedy się udało, więc wskakuj ma rumaka! :)

ann, gonię Cię z brzuchem, myślę, że w 34 tyg będę miała podobny!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka