BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #897781 przez Asiaa
Asia K zdrówka! :kiss:

Gosia28 super że się odezwałaś :kiss: woow :woohoo: ojjjjj to miałaś ostatnio zapierdziel, jak goldusie to znoszą, że nie ma Cie tyle w domu?
Zmiana tryby życia na pewno dobrze zrobi ;) i może zdradzisz nam jakieś tajniki na super pizze :whistle:
Z nowym forum jest czasem tak, że nie odrazu widać dodnty post, a pojawia się po chwili.

Monique będzie dobrze :kiss: czekamy na foto maleństwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #897782 przez gwiazdka2014
hej dziewczyny

Karola dawaj nam tu test :)

A ja od dziś do soboty sama :/ Michał poleciał do Francji :whistle:

Mesy to ciebie Patryk tak kopie?? Chyba Antek to przeczytał i mi też daje czadu :P chciałam wam dodać film ale nie wiem jak...

Gosieńka siemanko.... jak tam goldusie? Pizza... jaka pizzza... Gosia namówiłaś mnie :)

Wrzucam wam pokoik Antka... jeszcze tylko listwy przypodłogowe i mebelki i koniec :)

10 lata 5 miesiąc temu #897783 przez Anabelle
8 dni dość szybko jednak hmmm...

Gosia miło cię widzieć, a forum czasem szwankuje, ale da się pisać ;)
Jak piszesz coś dłużej to lepiej sobie skopiuj bo może cie wylogować :)

10 lata 5 miesiąc temu #897785 przez Asiaa
Gwiazdka spory pokój będzie miał Antek :) Pixel już w nim się rozgościł :D A Twój mężczyzna nie mógł zabrać Cie z sobą? :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897787 przez mesy
Karolincia 8 dni to szybko.. choć kto wie , ale znam przypadki , że w 11 dniu po podaniu test wychodził pozytywny , a w 14 już negatywny....trochę się pośpieszyłaś z tym testem.... 8 dni czyli liczysz też dzień podania ? powtórz test za 5-6 dni , a betę sobie dziś czy tam jutro daruj .....
śluz może świadczyć o ciąży , a może to być też efekt pregnylu.....za wcześnie jeszcze , żeby cokolwiek stwierdzić

gwiazdka no mnie , mnie :P I WALCZY DALEJ HAHHA do 18 roku życia nie będę miała spokoju :P

FILMIK JA DODAWAŁAM przez youtube ..... duży pokój Antek będzie miał ... ;)

10 lata 5 miesiąc temu #897789 przez gwiazdka2014
Asiaa nie bardzo... leciał do jakiegoś tam kontrahenta. Mówił mi po co tam jedzie ale wiecie jak się ich słucha :P he he
Asiaa to moj konkubent :P

A tak, tak Pix już tam lata :P na słoneczku się rozkłada :)

Asia K kuruj się.... może podrzucimy ci rosołek ?

Agni by się ucieszyła jak wszystkie byśmy ją odwiedziły w szpitalu :p ha ha ha taki żarcik :P

10 lata 5 miesiąc temu #897792 przez Karolincia
;) zobaczymy Kobitki jak to bedzie :) ja jestem dobrej mysli :) Zrobie teraz bete a przy okazji morfologie m.in. taxoplazmoze tarczyce - ginekolog moja mi dala skierowanie na to :)

10 lata 5 miesiąc temu #897794 przez Asiaa
Gwiazdka wiem, że ślubu jeszcze nie macie (kto wie, może kiedyś nabierzecie na to ochoty ;) ) dlatego napisałam "Twój mężczyzna" ;)

Karolcia to czekamy na rozwój sytuacji, choć bezpieczniej by było podejść do tego z rezerwą ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897795 przez gwiazdka2014
Mesy a dzięki

jakość filmu nie zachwyca ale jakaś pamiątka jest....

Mesy zeby tylko do 18stego, jak pojdzie na studia ??

Znajomej, ktora powiedziała że jestem gruba wysłałam ten link
dzieci.pl/gid,16728996,img,16729030,kat,...l?smgputicaid=613042

Asiaa czytanie ze zrozumieniem mi się kłania :P zle przeczytałam. Ja bym chciała, ale ten ku..tas jeszcze nie :P

10 lata 5 miesiąc temu #897796 przez zoi
Karolincia, byłoby super ciążowy, jak malowany, ale rzeczywiście po pregnylu 8 dni to trzeba się cieszyć z rezerwą...

gwiazdka,ale ja zazdroszczę tym, które mogą mieć luksus pokoju dla dziecka. U nas będzie tylko kącik z łóżeczkiem, a i to w bólach. Pocieszam się, że mieszkanie nasze i wszyscy rodzice w bezpiecznej odległości ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #897800 przez aggi
Cześć :D płatki musli wymieszane z jogurtem owoce leśne mmm pochłonięte :D Ja wyspana także dobry dzień będzie :)

o Agni :kiss: dałaś radę kobito, kilka dni i będziesz jak nowonarodzona :)

Pinezka dobrze że plamienie ustało, to napewno było po badaniu :)

gwiazdka
niezła wyprawka ;) a pokój to młody będzie musiał chyba z psem dzielić z tego co widzę :P A Antoni daje czadu w brzuchu :D mojego się w ogóle nie da nakręcić :dry:

Asia K zdrowiej bo nie ma nam tu kto kawuś pysznych zapodawać :P :P :P

gosia! jak miło :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wpadaj częściej koniecznie bo teraz się tu miejscówki będą sypały :P :) !

zoi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co do kontroli to zależy czy masz L4 leżące czy 'chodzące' no wiesz czy powinnaś leżeć cały czas.... to wtedy mogą Ci wejść do domu sprawdzić czy faktycznie jesteś i leżysz.... bo jak masz zwykłe to chyba się nie czepiają aż tak bo przecież i do apteki trzeba iść i do lekarza :blink: :whistle:
Podziękowania: zoi

10 lata 5 miesiąc temu #897807 przez moofka
jureczkuuuu :kiss: :kiss: :kiss: zaglądaj zaglądaj czasem do nas :)

ej a weźcie mnie oświećcie z tym pregnylem bo jak to jest na pęknięcie pęcherzyka to przecie trza odczekać bo zapłodnienie, zagnieżdżenie.... to nawet jakby zastrzyk nie podnosił poziomu bhcg to i tak chyba wcześnie na testowanie nie?

10 lata 5 miesiąc temu #897808 przez Anabelle
zoi to powiesz że teściowa się tobą opiekuje i jestes u niej ;)

a zwolnienia są ciążowe plus zaznaczenie czy leżenie czy nie

10 lata 5 miesiąc temu #897812 przez Asiaa
Gwiazdka oczywiście że filmik będzie fajną pamiątką :) to żeś pojechała z tym linkiem :laugh: i dobrze ;)

Zoi najważniejsze że własne :) Kiedyś nowożeńcy mieszkali w tej samej izbie co i rodzice i dzieci jakoś się rodziły (choć dla mnie to nie do pomyślenia jest by tak przy teściach :D)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #897817 przez julka
Karolincia, to samo pomyslalam co dziewczyny. Mnie lekarz ostrzegal, zeby za szybko nie testowac. Wiec tylo Ci dobre rady dajemy, zebys sie nie załamała w razie jakby okazalo sie cos innego. z tego co czytalam mialas pozno ten Pregnyl podany, jak juz pecherzyk mial ponad 25mm.... wiec wiesz, umiarkowany optymizm wskazany, zeby sie bardzo bolesnie nie rozczarowac....

Gwiazdka, jacie... ale zazdroszcze... jak ja bym chciala móc urządzac caly pokoj dla dziecka od podstaw....Wy mieszkacie sami w domu? w sensie caly dom dla Was? Zazdraszczam!!

Gosiaaa!!! Tysiac buziaków!!!! ale fajnie ze sie pojawilasnawet jesli tylko na kwilkę :kiss: a nauczysz nas robic takie cienkie i chrupiace ciasto na pizzę jak we Włoszech? :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka