- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis chyba bedzie mial dobru dzien bo jest 9-15 a on spi ape zarwz koniec tej sielanki ide budzic na mleko bo wszystko juz sobie w domie porobilam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ann - te z Aventu to te zwykłe czy natural, nie leciał z nich za bardzo pokarm, bo słyszałam opinie, że niektóre dzieci się krztusiły?
Moof - do Ciebie to samo pytanko co do Ann wyżej A te co siostra miała to pewnie Medela Calma. Wydają się fajne, dziecko niby nie traci odruchu ssania, ale spotkałam się z opiniami, że noworodkom ciężko z nich pić. Nie wiesz czy siostra z nich zadowolona jest?
betka81 - masz Medelę Calma?
Aggi - ooo widzisz piszesz, że smoczek mięciutki w TT, a ja wyczytałam opinie, że minusem właśnie jest że smoczek twardy i bądź tu mądry
Widzę, że z uspokajaczy Lovi chwalicie, także pewnie spróbuję
Ferr - to super, teraz czekamy na Kubę
Iwi8218 - witaj co do testów to tak jak ann napisała
Ehh wkurzyłam się dzisiaj, miałam umówioną wizytę do diabetologa. To zerwałam się z rana, odczekałam w kolejce do rejestracji i okazało się, że jej nie ma Kazali mi przyjść jutro na 10-11, a mam już na 13 wizytę u lekarza prowadzącego, także zejdzie pół dnia u lekarzy, uwielbiam takie "rajdy" ehhh
Wrzucam zdjęcie mojego brzuchacza, bo jeszcze nie pokazywałam
- Iwi8218
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
A póki co służę dobrą radą odnośnie maluszków, sama mam dwójkę coć nie co starszych, po za tym jako opiekunka latami praowałam, więc polecam się
Pozdrawiam wszystkich cieplutko w ten ponury dzień.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ferr i jak po jeździe? coś zaczyna się dziać?
Moofka jak przeczytałam co będziesz miała w kuchni dlatego pytałam o podłogę
Martyna super, że zadowolona jesteś z wyjazdu
Gosiak przyzwyczaisz się do ilości osób
Mesy oby dziś u Patryka już spokojniej było
Iwi witaj
Monique połowa ciąży już za Tobą a brzuszek taki zgrabny
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Monique my mamy te natural ale Zośka zaczęła pić z butli dopiero jak skończyła 7,5 miesiąca więc już "duża" była. nie wiem czy mleko może lecieć za szybko skoro dobiera się ilość dziurek w smoczku do możliwości dziecka moja sis z calmy zadowolona, Gabryśka od początku z nich piła bo sis po cc miała mało pokarmu i musiała dokarmiać mm, do tej pory je mieszanie (2 miesiące). bardzo ładnie Ci z bebolkiem
Asiaa to weee powiedz jaki zlew do tego wybraliście? ja się waham nad kolorem
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ale dziś ponuro nic mi się nie chcę chyba oglądne sobie filma w necie Nostalgia Anioła kuzynka mi go pleciła podobno bardzo fajny
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patryk dalej diabel wcielony ubieram go zaraz i wyprowadze na świeże powietrze moze to go uspokoi on w ogole jakis duzy mi sie wydaje z dnia na dzien co go biore to mi nog brakuje jak go ukladam fo karmienia :/ a ciezki ze mam wrazenie ze z 7 kg wazy :/
jeszcze jak by tego bylo malo rano tak ulal ze myslalam ze ebne :/ wsrrzelilo z niego heheheh
dostarcza mi atrakcji
jutro udziemy sie wqzyc przed 18..... zobaczymy ile tej zywej masy jest
aggi chooo na spacer
moni cudny brzus ♥♥
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Monique a bo ja wiem jaką mam aventu, jedną chyba natural dostałam teraz na szkole rodzenia i chyba tę używałam, krztusiła się a jakże, ale myślałam że ona taka łapczywa była i nienaumiana jeść z butelki, w sensie córa moja. Ale za brzuchem mi się zatęskniło jak swojego pokazałaś
Asiaa dobrze że piszesz, bo na telefonie prywatnych wiadomości nie widać, zaraz sprawdzę co tam.
Mesy ja już po spacerze, mimo deszczyku, fajnie było
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
MARI a jak tam dziś sytuacja u ciebie? czekam na wieści
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
JOANNA u mnie cisza mam nadzieję że @ zgubiła się za zakręcie tak ogólnie dziś czuje się fatalnie głowa mi pęka i jeszcze nic w ustach nie miałam bo mi niedobrze, dopiero teraz włączyłam kompa od rana bo leżałam. A jak tam u Ciebie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
U mnie dziś ładna pogoda to i się zmusiłam do zrobienia prania. Mąż pracocholik z tempką pojechał do pracy...a jak wróci to będzie obłożnie chory.
Mogę się pochwalić, że od wczoraj przestał mnie wreszcie boleć żołądek i już nawet mniej mi się odbija ale mdłości i samopoczucie bleee nadal jest. Ale o niebo lepiej i oby ta tendencja została ku poprawie.
moof satysfakcja po remoncie bezcenna!
może mleko za szybko lecieć, moje jak się urodziły 3 tygodnie przed terminem miały po 2700g i małe buźki więc każdy smoczek był za duży i te dziurki niby od urodzenia ale i tak szybko kapało. A z Calmy sama ssała.
Iwi witamy i my jesteśmy dowodem na to, że się udaje. Powodzenia życzę a w jakim wieku masz dzieci?
Ann
monique tak ja mam medela Calma. I mała ciągnęła, chociaż jak ja próbowałam to trzeba było siły nie ma co. Przy TT za szybko jej leciało. Smoczek nie był twardy to już bardziej w medeli jest sztywny.
Co do smoczków to też miałam Lovi bo inne były dla niej za duże i wypluwała. A wypróbowałam z kilkanaście smoczków.
Niestety nasza służba zdrowia.... Zazdroszczę bo brzuszki w pierwszej ciąży są takie zgrabne
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68