BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #941544 przez joanna1991
MARI to super :) miejmy nadzieję że @ do ciebie nie wróci :) to kiedy robisz test? a u mnie...hmmm... dzisiaj dopiero 3 dzień wezmę swoją tabletkę co lekarka mi przepisała- ogólnie czuję się dobrze po tych tabletkach, jedyne co mi dolega to nos mi się na noc zatyka :( ale to nic w porównaniu z tym co piszą inne dziewczyny co im dolega. U mnie @ nadal nie ma. czekam aż zadziała lek i przyjdzie w końcu ta franca ( oby ostatni raz) :D i weźmiemy się z mężulem do roboty :)

NATKKA ooo byc może test pokazał ci prawdę :D w sobotę koniecznie zrób testa i daj znac :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #941552 przez zancik
Betka to super,że już ból żoładka minął chociaż tyle :) miejmy nadzieje,że i mdłości sobie pójda ;)
Natkka i Mari to trzymam mocno kciukasy :)
Podziękowania: MARI

10 lata 1 miesiąc temu #941571 przez Iwi8218
betka81 witaj, dzieci mam w wieku 10 i 12 , więc już nie takie małe :) córa młodsza ale juz za chłopakami się ogląda ;)
Tak przeglądam te testy owulacyjne na allegro i zastanawiam się które kupić bo jest ich tam kilka, możecie coś doradzić dziewczyny ???będę wdzięczna za podpowiedź

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941577 przez Ada2424
Iwi ja stosowałam te z niebieską końcówką :)

Ale fajnie wątek testowy znów się zrobił, super :) bo dawno malinek nie było :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #941580 przez betka81
zancik nawet nie wiesz jaka ulga....ale liczę, że będzie jeszcze lepiej.
A Ty kiedy poprawiasz test? I jak sytuacja u Ciebie?

Iwi to dzieciaczki odchowane już masz. Ja też mam 2 córki i teraz trzecie w drodze.
Ja używałam z niebieską i różową końcówką. Te z niebieską szybciej pokazywały krechy a na te z różową trzeba było poczekać aż ta druga się wyklaruje. Ale ogólnie jedne i drugie u mnie pokazywały właściwie.

10 lata 1 miesiąc temu #941590 przez mesy
ann czekam na ten moment az bedxie pchal stopki do buzi :P w ogole fajnie by bylo jak by juz siedzial :P no ale musze czekac :P

dzis mial dwie akcje placz z niewidomego powodu :evil: lepiej niz wczoraj :P ....nic , jeszcze jutro przed nami :P na spacerze tak zasnal , ze ani nie podgladal gdzie jedzie :P

10 lata 1 miesiąc temu #941593 przez joanna1991
ADA poczekaj troszkę, bo może niedługo ja swoje malinki wstawię :)

10 lata 1 miesiąc temu #941594 przez Ada2424
Joanna caaaały czas trzymam kciuki :)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941602 przez zancik
Betka powtarzam testa w poniedziałek bo tak powinna być @ albo w niedziele jak nie wytrzymam ;) jakis taki strach mam w sobie jak bym czegos sie bała ale o co chodzi to nie wiem :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #941629 przez martyna_z
No to oby nam się maliny ciążowe posypały jedne po drugich :-) Trzymam kciuki za wszystkie testujące

Joanna gratuluję pozytywnego nastawienia, i trochę zazdroszczę, brak mi takiego entuzjazmu...

Iwi trafiłaś pod dobry adres, dziewczyny znają odpowiedzi na miliony pytań :-D

Moni super brzuszek :-)

10 lata 1 miesiąc temu #941646 przez joanna1991
dzięki kobietki :*
MARTYNA zmieniłam swoje nastawienie dopiero po tej wizycie u lekarza :) dała mi dużą szanse i nadzieję że stwierdziłam że nie będę myślałą o tym bo prędzej czy później i tak zostanę mamą :) A tak poza tym mam szanse na zmianę pracy :) jutro idę zanieśc CV i rozmawiac z kierowniczką :) teraz tym się zajmę żeby nie myślec o ciąży i nie blokowac swojego umysłu :)

10 lata 1 miesiąc temu #941669 przez ulka1983
hej :) dziewczyny kochane sory że was zaniedbuję ale jakoś mi sie więcej pracy w domu narobiło że od rana do wieczora chodzę i wyrobić się nie mogę :angry: ale wolę niektóre rzeczy zrobić teraz niż w grudniu a potem tylko spokojnie czekać na styczeń ;) jutro jeszcze zebrania w szkole i przedszkolu jakieś 2-3 godz wyjęte z życiorysu :laugh: a dzisiaj pobranie krwi znów i wiecie co takiego mam sinielca jak nigdy a krew to 15 minut mi nie chciała przestać lelcieć :evil:

Natka rozumiem twoje obawy w zupełności :) ale nie martw się na zapas bo w sumie to już nasze życie sobie ktoś zaplanował a teraz sprytnie realizuje plan ;) co ma być to będzie a w sumie jakby co to do maja to zleci ten czas ci z nami tak szybko że nawet nie będziesz wiedziała kiedy :) kciuki trzymam cały czas żeby nie było ;)

Julka mi sie wydaje że każda z nas ma w sobie coś takiego wyjątkowego i przez to nasze forum jest takie fajne i żyć bez niego nie można :) a tak w ogóle to dawno zadymy forumowej nie było :laugh: a kryzys laktacyjny to u mnie jak najbardziej w 1 miesiącu się pojawił( i wtedy butla z mm pomogła 1-2 dziennie) a potem go pożegnałam na zawsze :)

Majka co za plan :laugh: ale trzymam jak najbardziej kciuki żeby się spełnił :) może ty opracujesz patent na chłopca :laugh:

Żabka jesteśmy z tobą :kiss:

Moof czyżbyś staro się powoli czuła :P spoko to dopiero roczek moja ma już 11 :blink: i tylko patrzeć jak babcią będę :P ale trzecia dzidzia mnie odmłodzi :laugh: ładne płyteczki ja chyba w przyszłości też z paradyża będę wybierać bo fajne mają :)

Mesy ale numer Patryk zgubił drugą brodę :woohoo: to jest dopiero skok rozwojowy :laugh: a foto jednej bródki to gdzie jest ja się pytam B)

Pinezka mam nadzieję że uda ci się iść szybko na zwolnienie :)

Ferr no nieźle ten twój cud zakręcił :angry: ale zgadzam się z tobą powinnaś już być w szpitalu i tam powinni konsultować czy wszystko jest ok a nie żebyś co 2 dni latała :unsure: trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie :) o doktorek się naprawił i dobrze bo z tefalem się do niego wybierałam :laugh:

Monia mi lekarz wypisywał od wizyty do wizyty czyli na 3 tygodnie lub na miesiąc a teraz nawet na dłużej chociaż wizyty częstsze :) butelek jeszcze nie mam ale smoka z lovi kupiłam podobnego go kształtu sutka bo też mam zamiar karmić piersią :)

Asiaa moja kuchnia też mała będzie to może sprzątania mniej ;) ale remoncik trwa ? kiedy fotek możemy się spodziewać ?

Ann wirusówka to paskudztwo ale jak już kartka wypisana że dziecko zdrowe to do poniedziałku na 100 % tak będzie :)

Zancik ciekawe co to u ciebie będzie czekam z niecierpliwością na kolejny test :)

Betka oby było już tylko lepiej :)

Marytna oby to łóżko skrzypiące było miłym wspomnieniem ;)

Iwi mi testy pomogły to u ciebie też tak będzie :)

reszta jutro bo już śpię na siedząco :unsure:
Podziękowania: julka

10 lata 1 miesiąc temu #941670 przez Anabelle
monique drąż temat drąż, ale ile mam tyle opinii. Nam produkty lovi zupelnie nie pasowały, wydawaly sie twarde, w porównaniu do smoczków antka czyli nuk genius lateks to wiekszosć innych firm twarda. Butelki avent classic i natural - z dwojga złego Antek wolał classic, z natural duzo wiecej leciało niż z tego samego rozmiaru w classic i się krztusil. Za to laktator avent natural lubilam.

macie dziewczyny cierpliwość z robieniem testów :) ja bylam w goracej wodzie kąpana :)

10 lata 1 miesiąc temu #941695 przez natkka
ja znów tylko na sekundę, żeby się zameldować. @ brak, test - jutro :)
Lecę do pracy jak na czołowego wyrobnika mojej kancelarii przystało ;)
p.,s. wczoraj to już wyrobiłam chyba 300% normy bo do 9 siedziałam (od 7) i powoli zdycham :]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941700 przez zancik
Witajcie :)
kolejny dzień budzę się przed 6 i nie mogę już zasnąć :( do tego pogoda do bani szaro,ponuro :(
Ulcia poczekamy zobaczymy,ale boję się,że to ta sama sytuacja co w tamtym cyklu :( no ale cóż nadzieja matką głupich też ma swoje dzieci a ja jestem jednym z nich ;)
Natkka zaciskam mocno kciukasy ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka