BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941888 przez aggi
zancik mi się rozchodzi generalnie o to że ja bym się martwiła że coś z hormonami nie tak skoro test wychodzi a potem nagle @..... więc warto to sprawdzić mimo wszystko.. żeby być może ustrzec się przed tym co było w zeszłym cyklu . może ciąża była ale nie potrafiła się utrzymać.... no nie wiem ale nie namawiam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941889 przez zancik
Asiaa właśnie dzwoniłąm do koleżanki i pytałam o szpital bo ona mieszka w tym mieście i powiedziała,że labo jest też tam do 15 :( grzebe jeszcze w necie może cos znajde.Dzwoniłam do innej miejscowości jak cos to można dopiero jutro a wyniki dopiero w poniedziałek bo jutro krótko pracują :( :( wszystko jest kuwa przeciwko mnie ja pitole B)

10 lata 1 miesiąc temu #941902 przez natkka
zancik aj wierze, że ostatnio to był psiukus losu a teraz to już na pewno fasolka :) mam nadzieję, że wszystkoe będzie ok

10 lata 1 miesiąc temu #941907 przez aggi
ja też tak jak nattka mam nadzieję że wszystko będzie OK
w takim razie zancik nie denerwuj się i czekaj do poniedziałku co ma być to będzie :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #941913 przez gosia28
Asiaa u mnie bez większych zmian, a w zasadzie to samo więc cóż pisać :sick:
mam nadzieję, że ten nowy specyfik Ci pomoże :)

Aggi dzięki :cheer:

zancik wstępne, ciche gratki ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #941914 przez Ada2424
hehe mówie Wam Dziewczyny, że wiem, że nic nie wiem w dalszym ciągu raz gada tak a raz tak. Mąż troche podłamany bo był pewny po tamtym usg że syn bo twierdzi, że wyraźnie siusiaka widział i cały czas mówi, że on nie wierzy temu usg dzisiejszemu bo cały czas leżało dupką do nas i nogi podkurczone. Jeszcze jak gin powiedział, że łatwo można pomylić w takim położeniu dziewczynke z chłopcem to już całkiem zgłupieliśmy. Spodziewałam się, że już będziemy wiedzieć a tak dalej nie i troche mi smutno z tego powodu :(

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #941924 przez Asiaa
Gosiu :kiss: to pewnie nadal masz nawał pracy w robocie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 1 miesiąc temu #941947 przez ferritka
Nic nie chce ten teges ale dzieci lubia sie tu u nas wymieniac wiec za mnie i Kubę wchodzi zancik B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 1 miesiąc temu #941962 przez monique1983
Ada - jak to córcia? :woohoo: Nieźle...ja mimo wszystko od początku mam silne przekonanie, że u Ciebie będzie chłopiec :) Myślę, że na tym 4d już sie coś wyjaśni :)

Zancik - u mnie test ciążowy wyglądał bardzo podobnie, ale dziewczyny dobrze radzą, trzeba zrobić beta HCG i to wyjaśnić, ponoć niektóre torbiele też potrafią wytwarzać HCG także trzeba to sprawdzić koniecznie, ale liczę, że tym razem będzie ok :)

Ferri - trzymamy kciuki cały czas :)

Chudzinka - udanego urlopu, zazdroszczę :)

Aggi - świetna ta czapka, a Maksior jak urósł :)

Ula - dzięki, ale co Ty gadasz, zaczynałyśmy z podobnej wagi, nie ma nawet co porównywać, Ty w końcu jesteś w ciąży trzeci raz :) Ja jak zobaczyłam dziewczyny na fb to też wiele z Was wyobrażałam sobie inaczej :)

A ja zaliczyłam dzisiaj i diabetologa i ginekologa, tzn. wizytę ;) Diabetolog zadowolona z moich cukrów i z wyniku badania hemoglobiny glikowanej, powiedziała, że mam wynik jak zdrowa osoba i że gdyby nie ciąża, to w ogóle z takimi cukrami cukrzycy bym nie miała :) Kontrola za miesiąc. Co do wizyty u lekarza prowadzącego - dziewczynka została dziewczynką, urosła - waży ok. 760-860 g, ja nie urosłam, nawet waga trochę w dół, no ale przy tej diecie to się nie dziwię :) Siedzi sobie na razie główką do góry. A poza tym wszystko ok :) Na następną wizytę mam zrobić, morfologię, CRP, mocz, i toxo powtórzyć.

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #941969 przez Ada2424
To było tak...na pierwszej wizycie gin zrobił przybliżenie na narządy i pokazał mężowi, mrugnął okiem powiedział, nam że wszystko wskazuje na chłopaka ale że jeszcze może na dziewczynke się zmienić. Później jak już wychodziłam z gabinetu to mi powiedział, że 70% daje na chłopca ale że zobaczymy na następnej wizycie czy się potwierdzi czy nie... dzisiaj znów odwrotna sytuacja...mówi do nas nie zobaczymy bo ma zaciśnięte nóżki i odwrócone jest tyłem, później stwierdził że na 90% dziewczynka nie wiem po czym bo widać nic nie było ani pozycji też nie zmieniło no i później mówi do nas, ale nie nastawiajcie się na dziewczynke i nie kupujcie jeszcze sukieneczek bo często się też tak zdarza jak jest tak ułożone że można pomylić ściśnięte jąderka z pipką, mówi będziemy jeszcze obserwować na kolejnych usg i w końcu już teraz sami nie wiemy, jeszcze gorzej nam mętlik zrobił niż ostatnio :blink: nie wiem już co mam myśleć serio. Czekam na to usg 4d jak potwierdzi córcie to zaczne konkretnie szukać imion bo dalej NIC. Śmiałam się wczoraj do męża że ale by było jakby nam dziś gin powiedział, że dziewczynka a na 4d że chłopak i takie koło macieja by było....

Monique ja od początku też silnie czułam że chłopiec,ale teraz już nic nie czuje tylko mętlik w głowie i jeszcze większą niepewność. Mąż troche zawiedziony bo widziałam jak nastawił się na syna i mówi, że nie wierzy temu usg dzisiejszemu... no zobaczymy oby na 4d już się na 100% wyjaśniło bo męczy mnie to już. Ja na następną wizyte dostałam skierowanie na tą glukoze :sick: morfologie i mocz.

Aaa przez 4 tyg przytyłam 2 kg, waga taka jak z 6tc i póki co 0 na plusie ;)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #941973 przez MARI
HEJ kobietki. Nawet mi się dziś nic nie chce bo @ przyszła :( :( a już myślałam że jak się spóźniła dwa dni to już się zgubiła na dobre- mam doła :( :(

ADA cieszę się że u Ciebie i dzidzi wszystko dobrze :)

ZANCIK trzymam za Ciebie kciuki :) bo jakiegoś bladziocha tam widać, więc ponów testa po niedzieli

AGGI Maksio to już niezły kawał chłopa :)

MONIQUE fajnie że takie dobre wiadomości u Ciebie :)

10 lata 1 miesiąc temu #941996 przez martyna_z
Chudzinka udanego urlopu!

zancik ściskam, trzymaj sie dzielnie i nie martw na zapas, cierpliwość w tym przypadku jest bardzo trudna, ale niestety chyba niezbędna

Ada, wstydliwe dzieciątko masz :) Ale najważniejsze że zdrowe

Mari głowa do góry, następny cykl Twój ;)

Moja mama dziś pytała czy jakiegoś górala nie zmajstrowaliśmy, a żebym ja to wiedziała, zwłaszcza że przez zmianę klimatu cykl mógł się rozjechać więc w sumie to nie wiem czy jestem przed w trakcie czy po owu, rozmwiała ze swoją ginką i tamta powiedziała że trzeba wszystko na bok odstawić i wyłączyć glowę, ja bym chyba musiała ją obciąć ;P i tak mniej myślę i się nie nastawiam tak jak na początku, ale tak zupełnie nie myśleć to chyba niemżliwe jak się planuje ciąże.
Podziękowania: MARI

10 lata 1 miesiąc temu #942006 przez zancik
Kobietki ja tak na szybko jutro Was doczytam bo emek nic nie wie a zaraz będzie w domu.Dziękuję Wam za miłe słowa :kiss: Więc tak poruszyłam niebo i ziemię i pojechałam na betę :laugh: jutro będą wyniki koleżanka mi odbierze jak już będę je miała to dam znać co i jak ;)

10 lata 1 miesiąc temu #942009 przez joanna1991
MARI kochana przytulam :* Następne cykle są twoje i moje :) hi

ZANCIK jutro koniecznie daj nam znac :* nie mogę się doczekac :)

AGGI no twój synek to sporawy chłopaszek :*

MONIQUE cieszę się że u ciebie wszystko wporząsiu :)

ADA najważniejsze że twoje dzieciątko zdrowe :* niedługo wszystko ci się wyjaśni czy będzie dziewusia czy chłopiec :D ale na wszelki wypadek imię sobie wymyśl :*
Podziękowania: zancik, MARI

10 lata 1 miesiąc temu #942012 przez Ada2424
Joanna dokładnie najważniejsze że zdrowe :) no imie ciężko bardzo dla dziewczynki nam wybrać bo żadnych typów nie mamy :(

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka