BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #942017 przez joanna1991
ADA jeszcze macie sporo czasu :D na pewno przyjdzie wam coś do głowy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #942050 przez MARI
ZANCIK trzymam mocno kciuki i dawaj znać z rańca :)
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #942056 przez mesy
zancik no na tym tescie kreska mocniejsza niz na tamtym....kurde szkoda , że tej bety nie masz jak zrobić :/

Bylam z Patrykiem na wazeniu....wazy 6270 .......
dostalismy skierowanie na rehabilitacje .... ogolnie u mnie w przychodni prawie każdego tam kieruja...nie wiem kuzwa kasę chyba zbijaja , bo ro nowy osrodek rehabilitacyjny ...ostatnio znajomi dostali i robili tez wyiad miedzy swoimi znajomymi i tez podostawali skierowania. Śmiali sie , ze ciekawe kiedy my dostaniemy....a chodzimy do tej samej przychodni. No reasumując ...10 dni temu inna doktora stwierdzila , że z Patrykiem jest wsio ok , a dziś ta jego , że ma słabe napięcie miesniowe :blink: ona słabo ma chyba w majtkach :P generalnie zasugerowala , że nie tyle , żeby chodzic na rehabilitacje tylko , żeby nam fachowcy pokazali jak go ćwiczyć....no to kuzwa co za lekarz daje skierowanie i sugeruje , żeby nie chodzic tylko , zeby pokazali jak....wywnioskowala to z tego , ze dala Patryka na brzuch a on glowki nie podniosl i mial caly czas na tej stronie co go polozyla...a ten oczywiscie zamiast współpracować to jej "pyskowal" usmiala sie z niego ;)
fakt na brzuszku slabo główkę podnosi....ale jak bierzemy go do odbicia to ladnie trzyma i nia kręci raz w prawo raz w lewo.... no wiadome musimy delikatnie podtrzymywac.....
z ciekawości pojde zobacze co oni mi tam pokaza jak go ćwiczyć :)

10 lata 1 miesiąc temu #942057 przez Pinezka
Zancik, dawaj znac zaraz z ranca, w napieciu nas trzymasz :woohoo:

Ada, no to wstydzioszek ci sie trafil ;) Moj buzke prawie zawsze zakrywa, ale nogi zawsze szeroko rozlozone, no jak to facet ;)

Monique - super, ze cukier w ryzach trzymasz :) Ja mam badanie cukru w poniedzialek i jak sie spytalam, czy cytryne moge przyniesc i wycisnac, to sie w przychodni dziwnie na mnie spojrzeli i powiedzieli, ze no way :dry: Mam nadzieje, ze nie rzygne :S

10 lata 1 miesiąc temu #942065 przez Ada2424
Pinezka ja glukoze będę robić w grudniu kilka dni przed wizytą, dzisiaj dostałam skierowanie :sick: u mnie na szczęście można cytryne wziąć bo ostatnio pytałam jak byłam wyniki robić.

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #942091 przez ann-sunshine
Ale żeście naklikały baby jedne.

Ula ano poważna sprawa i jeszcze podpytalam przy innym temacie czy dzieci chca i już wiem że ciuszki do pudeł pakować będę i będą czekały.

Mari przytulam mocno bardzo.

Gosia uściski dla ciebie

Natkka no szkoda że i do ciebie małpa się wybiera

Zancik ciemna na krecha. Dobrze będzie, śliczna ciąża i koniec czarnowidzenia

Mesy to se cwicz ale mnie głośno o tym nie gadaj bo mnie nerw na samą siebie bierze.

Chudzinka wypocznij jak się należy

Ada a to ci dzisiejsza wizyta namieszala. Oby kolejne usg wątpliwości już nie zostawilo

Dobrej nocy
Podziękowania: mesy, gosia28, zancik, MARI

10 lata 1 miesiąc temu #942105 przez ulka1983
Gosia wiesz że my tu za tobą tęsknimy :dry:

Asiaa u mnie też emek wszystko prawie sam robi i przez to się mi wyprowadzka przeciąga ale kasa zostaje na coś innego :) a kitka odpadła i trudno się mówi :laugh:

Ada to szok przeżyłaś jak to usłyszałaś :woohoo: :woohoo: nie no coś nami kręcą ci lekarze :laugh: wiem co czujesz teraz bo też przez to przechodziłam i miałam mętlik w głowie ale najważniejsza jest zdrowa dzidzia nie ważne jakiej płci :) ja coś ci wspominałam że mi u ciebie na dziewczynkę bardziej pasuje :P obyś glukozę dobrze przeszła ;)

dzisiaj usłyszałam od jednej mamy że ładnie wyglądam :blink: a od drugiej że chłopiec będzie :blink: pudło nie trafiły w żadnej sprawie :laugh:

Zancik test wygląda super ale poczekajmy bo my cię nakręcamy a potem może nic z tego nie wyjść i znów będzie załamka :pinch: szkoda ż bety nie możesz zrobić :( skąd jesteś to cię podwiozę :laugh: a jutro dasz radę podjechać ? bo wiesz wynik później ale byś nawet w poniedziałek wiedziała co jest grane B) oooo :woohoo: super czekamy na wyniki pięknie się postarałaś :laugh: trzymam kciuki ;)

Monia ja teraz to mogę powiedzieć że w porównaniu do poprzednich ciąży to teraz laska jestem bo przytyłam 15 kg a nie 30 :laugh: ;) super gratuluję wzorowych wyników :) u mnie się dziecko odwróciło w 28 tc więc macie jeszcze trochę czasu a to taka rewolucja że poczujesz na pewno :)

Mari przytulam mocno :kiss: uda się zobaczysz :)

Martyna masz rację nie da się tak całkiem myślenia wyłączyć :unsure: mi też ginka co wizytę wciskała że za dużo myślę a wcale tak nie było :evil: najważniejsze że się w końcu udało i tobie też się uda :)

Mesy ale mnie rozbawiłaś :laugh: Patryk silny chłop ale jak kierują to co ci szkodzi ;) wiesz znajomi znajomych i tak kasę się nagania B)

Pinezka nie będzie tak źle ja przeżyłam 2 razy to ty też dasz radę :)

Ann wzorowa ciociunia z ciebie :lol: ale fajnie jak rodzinka się powiększa :)
Podziękowania: zancik, MARI

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #942112 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

bła nawał jest do tego brak internetu a właściwie kurde no,może jakiś administrator zajął by się w końcu, żeby wszystkie oprogramowania na fonie działały i można było z nich korzystać :sick:
i w międzyczasie usiłuję wymyślić pomysł na biznes ale z aktualnym czasem kiepsko mi to wychodzi :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ferrr myślałam, żeś już na porodówce :P

dzieciaki cudne macie- zazdraszczam

a z wizyt dzieciowych, nienarodzonych też trzeba się cieszyć, że zdrowe nie ma co marudzić ;)

Ula nie rób sobie żartów seksi mama z Ciebie :kiss:

matko Maksio i Patryk niedawno co z brzucha wyszli a tu takie chłopiska :woohoo:

dobranoc choć na 100% zapomniałam odpisać na milion rzeczy

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #942122 przez mesy
ulka no napisalam ze z ciekawosci pojdziemy zobaczyc co tam nam pokaza :P

10 lata 1 miesiąc temu #942124 przez zancik
Dzień doberek :)
Monique super,że wszystko ok.
Ada wszystko sie wyjaśn :kiss: i może dzidziuś zrobił Wam psikusa i schował jajeczka :)
Mari przytulam :kiss: nie ten cykl to następny będzie Twój ;)
Martyna nie da się w ogóle o tym nie myśleć jak się stara o dzidziusia wiem to sama po sobie :( Człowiek sie stara nie myśleć ale to i tak w głowie siedzi.Mam nadzieję,że wkrótce sie okaże ,że wróciliście we troje ;)
Mesy teraz to lekarze tylko patrzą jak na kimś zarobić :angry: Bardzo dobrze,że niunio jej pyskował na pewno mu sie nie spodobała i pewnie nie spodobało mu sie to co mówiła ;)
Ferr trzymam kciuki,żeby Kubuś wyszedł już z brzuszka :kiss:
Kochane moje to dzięki Wam pojechałąm na tą bete bo mnie pogoniłyście DZIĘKUJĘ :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Znalazłam labo w necie przy szpitalu w innym miescie akurat koleżanka wracała z pracy i podjechała sie zapytać czy można przyjechac na bete.Szybko po mnie przyjechała i pojechałsmy dziś odbierze mi wyniki jak będzie wracała z pracy pracuje do 14 ale czasem musi zostać dłużej więc nie wiem dokładnie o której odbierze wyniki ale jak tylko coś juz będe wiedziała to dam Wam znać boję się jak cholera :( :( A emek nic nie wie nawet o testach :laugh: :laugh:
Podziękowania: MARI

10 lata 1 miesiąc temu #942126 przez ann-sunshine
Bry,

eee no wymiękłam dziś i o 3 przekazałam dziecia mężowi i poszłam spać. Jędza mała coś spać nie mogła.

Zancik będzie dobrze, będzie ładna beta. A w poniedziałek dasz radę zrobić drugą żeby przyrost zobaczyć? Wspieramy do tej 14-15.

Gosia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #942128 przez zancik
Ann myślę,że jak się ładnie uśmiechnę do koleżanki to pojedzie ze mna na bete ;)

10 lata 1 miesiąc temu #942137 przez Asiaa
Monique dobrze, że wszystko ok :) Malutka pewnie jeszcze się odwróci :)

Ada nieźle, minąć półmetek ciąży i mieć +0kg B)

Mari ile dni minęło od owu do @? Jak poobserwujesz swoje cykle to będziesz wiedziała ile u Ciebie trwa druga faza cyklu i będziesz wiedziała kiedy masz @ się spodziewać lub jej braku :) i nie będą to wyliczenia w ciemno wg kalendarzyka.

Martyna zupełnie nie myśleć niestety się nie da, zawsze z tyłu głowy gdzieś to jest. Może i nie wiesz jak tam z owu ale działać nie zaszkodzi ;)

Zancik super że jednak udało się z betą. Teraz trzymam kciuki za wynik :)

Pinezka lepiej nie rób :sick: bo pewnie drugi raz każą Ci to wypić jeśli pierwsza porcja wróci ;)

Ula najważniejsze by zdrowe było, a czy z kitką czy nie to już mniejsza z tym ;) Lepiej pokarz nam swego brzucha bo dawno nie było :whistle: :)

Gosia :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #942139 przez zancik
Asiaa kurde jak ja się denerwuję tym czekaniem az mnie brzuch boli z nerw :( ale co oczywiście szalona wariatka test zrobiła hahahahahaha :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 1 miesiąc temu #942146 przez Asiaa
Zancik wystaw fotke :) wiem, że się denerwujesz, juz niedługo będzie wiadomo ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka