- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Bylam z Patrykiem na wazeniu....wazy 6270 .......
dostalismy skierowanie na rehabilitacje .... ogolnie u mnie w przychodni prawie każdego tam kieruja...nie wiem kuzwa kasę chyba zbijaja , bo ro nowy osrodek rehabilitacyjny ...ostatnio znajomi dostali i robili tez wyiad miedzy swoimi znajomymi i tez podostawali skierowania. Śmiali sie , ze ciekawe kiedy my dostaniemy....a chodzimy do tej samej przychodni. No reasumując ...10 dni temu inna doktora stwierdzila , że z Patrykiem jest wsio ok , a dziś ta jego , że ma słabe napięcie miesniowe ona słabo ma chyba w majtkach generalnie zasugerowala , że nie tyle , żeby chodzic na rehabilitacje tylko , żeby nam fachowcy pokazali jak go ćwiczyć....no to kuzwa co za lekarz daje skierowanie i sugeruje , żeby nie chodzic tylko , zeby pokazali jak....wywnioskowala to z tego , ze dala Patryka na brzuch a on glowki nie podniosl i mial caly czas na tej stronie co go polozyla...a ten oczywiscie zamiast współpracować to jej "pyskowal" usmiala sie z niego
fakt na brzuszku slabo główkę podnosi....ale jak bierzemy go do odbicia to ladnie trzyma i nia kręci raz w prawo raz w lewo.... no wiadome musimy delikatnie podtrzymywac.....
z ciekawości pojde zobacze co oni mi tam pokaza jak go ćwiczyć
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ada, no to wstydzioszek ci sie trafil Moj buzke prawie zawsze zakrywa, ale nogi zawsze szeroko rozlozone, no jak to facet
Monique - super, ze cukier w ryzach trzymasz Ja mam badanie cukru w poniedzialek i jak sie spytalam, czy cytryne moge przyniesc i wycisnac, to sie w przychodni dziwnie na mnie spojrzeli i powiedzieli, ze no way Mam nadzieje, ze nie rzygne
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula ano poważna sprawa i jeszcze podpytalam przy innym temacie czy dzieci chca i już wiem że ciuszki do pudeł pakować będę i będą czekały.
Mari przytulam mocno bardzo.
Gosia uściski dla ciebie
Natkka no szkoda że i do ciebie małpa się wybiera
Zancik ciemna na krecha. Dobrze będzie, śliczna ciąża i koniec czarnowidzenia
Mesy to se cwicz ale mnie głośno o tym nie gadaj bo mnie nerw na samą siebie bierze.
Chudzinka wypocznij jak się należy
Ada a to ci dzisiejsza wizyta namieszala. Oby kolejne usg wątpliwości już nie zostawilo
Dobrej nocy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Asiaa u mnie też emek wszystko prawie sam robi i przez to się mi wyprowadzka przeciąga ale kasa zostaje na coś innego a kitka odpadła i trudno się mówi
Ada to szok przeżyłaś jak to usłyszałaś nie no coś nami kręcą ci lekarze wiem co czujesz teraz bo też przez to przechodziłam i miałam mętlik w głowie ale najważniejsza jest zdrowa dzidzia nie ważne jakiej płci ja coś ci wspominałam że mi u ciebie na dziewczynkę bardziej pasuje obyś glukozę dobrze przeszła
dzisiaj usłyszałam od jednej mamy że ładnie wyglądam a od drugiej że chłopiec będzie pudło nie trafiły w żadnej sprawie
Zancik test wygląda super ale poczekajmy bo my cię nakręcamy a potem może nic z tego nie wyjść i znów będzie załamka szkoda ż bety nie możesz zrobić skąd jesteś to cię podwiozę a jutro dasz radę podjechać ? bo wiesz wynik później ale byś nawet w poniedziałek wiedziała co jest grane oooo super czekamy na wyniki pięknie się postarałaś trzymam kciuki
Monia ja teraz to mogę powiedzieć że w porównaniu do poprzednich ciąży to teraz laska jestem bo przytyłam 15 kg a nie 30 super gratuluję wzorowych wyników u mnie się dziecko odwróciło w 28 tc więc macie jeszcze trochę czasu a to taka rewolucja że poczujesz na pewno
Mari przytulam mocno uda się zobaczysz
Martyna masz rację nie da się tak całkiem myślenia wyłączyć mi też ginka co wizytę wciskała że za dużo myślę a wcale tak nie było najważniejsze że się w końcu udało i tobie też się uda
Mesy ale mnie rozbawiłaś Patryk silny chłop ale jak kierują to co ci szkodzi wiesz znajomi znajomych i tak kasę się nagania
Pinezka nie będzie tak źle ja przeżyłam 2 razy to ty też dasz radę
Ann wzorowa ciociunia z ciebie ale fajnie jak rodzinka się powiększa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bła nawał jest do tego brak internetu a właściwie kurde no,może jakiś administrator zajął by się w końcu, żeby wszystkie oprogramowania na fonie działały i można było z nich korzystać
i w międzyczasie usiłuję wymyślić pomysł na biznes ale z aktualnym czasem kiepsko mi to wychodzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ferrr myślałam, żeś już na porodówce
dzieciaki cudne macie- zazdraszczam
a z wizyt dzieciowych, nienarodzonych też trzeba się cieszyć, że zdrowe nie ma co marudzić
Ula nie rób sobie żartów seksi mama z Ciebie
matko Maksio i Patryk niedawno co z brzucha wyszli a tu takie chłopiska
dobranoc choć na 100% zapomniałam odpisać na milion rzeczy
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Monique super,że wszystko ok.
Ada wszystko sie wyjaśn i może dzidziuś zrobił Wam psikusa i schował jajeczka
Mari przytulam nie ten cykl to następny będzie Twój
Martyna nie da się w ogóle o tym nie myśleć jak się stara o dzidziusia wiem to sama po sobie Człowiek sie stara nie myśleć ale to i tak w głowie siedzi.Mam nadzieję,że wkrótce sie okaże ,że wróciliście we troje
Mesy teraz to lekarze tylko patrzą jak na kimś zarobić Bardzo dobrze,że niunio jej pyskował na pewno mu sie nie spodobała i pewnie nie spodobało mu sie to co mówiła
Ferr trzymam kciuki,żeby Kubuś wyszedł już z brzuszka
Kochane moje to dzięki Wam pojechałąm na tą bete bo mnie pogoniłyście DZIĘKUJĘ Znalazłam labo w necie przy szpitalu w innym miescie akurat koleżanka wracała z pracy i podjechała sie zapytać czy można przyjechac na bete.Szybko po mnie przyjechała i pojechałsmy dziś odbierze mi wyniki jak będzie wracała z pracy pracuje do 14 ale czasem musi zostać dłużej więc nie wiem dokładnie o której odbierze wyniki ale jak tylko coś juz będe wiedziała to dam Wam znać boję się jak cholera A emek nic nie wie nawet o testach
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
eee no wymiękłam dziś i o 3 przekazałam dziecia mężowi i poszłam spać. Jędza mała coś spać nie mogła.
Zancik będzie dobrze, będzie ładna beta. A w poniedziałek dasz radę zrobić drugą żeby przyrost zobaczyć? Wspieramy do tej 14-15.
Gosia
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ada nieźle, minąć półmetek ciąży i mieć +0kg
Mari ile dni minęło od owu do @? Jak poobserwujesz swoje cykle to będziesz wiedziała ile u Ciebie trwa druga faza cyklu i będziesz wiedziała kiedy masz @ się spodziewać lub jej braku i nie będą to wyliczenia w ciemno wg kalendarzyka.
Martyna zupełnie nie myśleć niestety się nie da, zawsze z tyłu głowy gdzieś to jest. Może i nie wiesz jak tam z owu ale działać nie zaszkodzi
Zancik super że jednak udało się z betą. Teraz trzymam kciuki za wynik
Pinezka lepiej nie rób bo pewnie drugi raz każą Ci to wypić jeśli pierwsza porcja wróci
Ula najważniejsze by zdrowe było, a czy z kitką czy nie to już mniejsza z tym Lepiej pokarz nam swego brzucha bo dawno nie było
Gosia
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143