- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
MI stukneła w tym roku 30 ale czuje sie i podobno wyglądam na 18
Martyna_z ja mam prawie 2 opakowania ziólek jak bys chciała to Ci oddam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Nat - nie wywołuj wilka z lasu. Bardzo Ci współczuje, bo nie wyobrażam sobie życia z kimś w jednym domu na dłuższą metę. Mimo,że mam bardzo dobry kontakt z teściową, to obawiam się trochę jej pobytu przez aż 2miesiące, bo jestem niezwyczajna. Już ponad 7 lat mieszkam tylko z P, no i teraz z Alą...
Może macie w planach jakoś dom przebudować żeby oddzielić Wasze mieszkania od siebie? Może byłaby to jakaś myśl na przyszłość i uzdrowiłaby relacje...
Brown - no pewnie,że pomoże. Ona to z takich osób,że dla innych zrobi wszystko a dla siebie na końcu. Chociaż wolałabym żeby trochę u nas odpoczęła, bo jest bardzo chora
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Izabela - padłam z tą wróżką, no po prostu szok hehehehe
Martyna - może te ziółka nie zaszkodzą skoro dziewczyny też piją
Milunia - spokojnie. Nie stresuj się tak. Taka ilość kremu jaką nakładasz na twarz nie zaszkodzi. Bardziej zaszkodzisz maleństwu swoim stresem niż tym kremem.
Emilia - nie orientuje się szczerze....
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
A łykam euthyrox bo mam niedoczynność tarczycy. We wtorek idę do endokrynologa ale prawdopodobnie mam trochę za małą tarczycę a konkretnie jeden płat.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
aklim średnio to są starsi już ludzie... eh a po drugie mój S. gdyby był bardziej wiesz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to zmieniałoby postać rzecz, a tak eh.. szkoda gadać... ja to już powiedziałam, że w wieku 40 lat zaczynamy budowę swojego domu, a mam nadzieję, że Wład będzie chciał tutaj zostać a ja spełnię swoje marzenie małego domku w lesie <3.. działkę już mamy ... niedaleko naszego obecnego miejsca zamieszkania, ale w "bezpiecznej" odległości od przyszłej synowej heh
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
izabela faktycznie koty mogą nosić tokso. Ale ja badań nie miałam robionych więc nie pomogę. Generalnie wiem tyle że nie powinno się w ciąży grzebać w odchodach kocich - np czyszczac kuwete. Ja nie miałam tego problemu bo nasz kot załatwia się na zewnątrz w 99%
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
PATI witaj ponownie! :* widzę że ciebie też nie było dłuższy czas kochana nie martw się, ja mam 24 lata i staramy się już półtora roku... ehh.. ale w głębi duszy nie tracę nadzieii, ale czasami też mam dni przygnębiające... Wczoraj jeszcze na dodatek @ przyszła :/
ALKIM twoja ciąża leci nieubłagalnie szybko tak jak ZANCIK... jejku ty zaraz będziesz miała maluszka przy sobie Rowerek piękny! Buziaki dla Ali :*
NAT kochana byle do 18.. kibicuję ci bardzo oby wszystko było w porządku z kruszynką :* Co do teściowej to naprawdę współczuję, ja też nie mam za wesoło..
MISIA ale trafiłaś na naprawdę na powalonego lekarza! z jakiej paki on takie rzeczy mówi i straszy przerażoną kobietę... ehhh... ci nasi "lekarze" kochana wierzę że wszystko jest na właściwym miejscu! i nie denerwuj się nie potrzebnie :*
BROWN relaksuję się ostatnimi dniami urlopu w poniedziałek już czas wrócić do "szarej" codzienności... Jak ten czas szybko zleciał.. dobrze że z mężem się sobą nacieszyliśmy Powiedz lepiej co u ciebie :*
MARTYNA ja właśnie też się zastanawiam czy mogłabym zażywać takie ziółka z euthyroxem...
AGGI kobieto pojawiasz się i znikasz hi co u Maksa?
Ja dziś byłam odebrać swoje wyniki krwi i glukozę mam w normie, nawet PRL spadła mi w dół bo 3 miesiące temu po odstawieniu bromka miałam 1320, a dziś 268 normalnie wow w szoku jestem no ale TSH mam nie zaciekawe, chyba za małą dawkę eutyroxu biorę... bo wynik to 4,89 a dobry wynik do zajścia w ciążę to od 0,5-1,5...
Ale nas tu na forum dużo Fajnie :)Witam i pozdrawiam nowe staraczki
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w tym roku, młoda siksa jestem zawsze sandrusce pisałam że jestem niewiele starsza od niej ale czytając jej wypowiedzi to czułam się staro hehe
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Właśnie się dowiedziałam że mój szwagier też zostanie ojcem i to dwa tygodnie wcześniej niż mój mąż
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Powiem tylko że my z mężem też się długo zbieralismy do roboty i Zośkę urodziłam 2 tygodnie po mojej 30tce także ja się wyłamuje z kręgu 88 stara dupa jestem
Apeluje drugi raz o wpisanie się na meldunek, będzie może wszystkim łatwiej ogarnąć. Np mi
www.zapytajpolozna.pl/forum/planujemy-ci...unek?start=75#992842
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
? miło spotkać osobę w swoim wieku moje koleżanki to już dzieci w przedszkolach mają. A Twój mąż ile ma lat?
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Mam jedną znajomą która ma już 3 dzieci i jest z naszego roku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mam też koleżankę z
która ma dwóch synów i jedna córkę jak kto woli i jak komu warunki pozwalają