BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 3 miesiąc temu #1003252 przez joanna1991
WoW AGGI myślałam że jesteś starsza odemnie! ( oczywiście nie bierz tego za obrazę, tylko chodzi mi o to że zawsze tak mądrze piszesz i przeważnie czekam na twoją odpowiedź bo zawsze wiesz co oczekuję dokładnie w odpowiedzi :* ) Maks ma wspaniałą mamusię!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1003257 przez Sandruska1995
Tak jestem i czytam, nie wolno? Lubię Was po prostu czytać. Czasem mam ochotę napisać chociażby komuś " Gratulację " , ale wolę nie bo zostanę zjechana. :unsure:

Tak tak, teraz się zacznie że któraś mnie wywołała. :blink: :S - Wcale nie , bo czytam Was kilka razy dziennie. ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1003268 przez aggi
Uderz w stół, a nożyce się odezwą :evil:

joanna strasznie mi miło z tego powodu :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1003270 przez Miluniaa
Nat ... ostrzegalam :evil: :evil: :evil: :whistle:

9 lata 3 miesiąc temu #1003275 przez Sandruska1995
:dry: nie rozumiem waszej postawy.

9 lata 3 miesiąc temu #1003282 przez niagara
Cześć Dziewczyny :) Mogę się włączyć do rozmowy?
Jestem mamą dwuletniej córeczki :) Teraz postanowiliśmy wspólnie z mężem postarać się o rodzeństwo dla naszej księżniczki. Dwa podejścia i nic.
Jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Stosujecie? Pomagają coś? Ja mam w miarę regularne cykle, ale nie ukrywam, że marzy mi się synek ;)
pozdrawiam

9 lata 3 miesiąc temu #1003288 przez miśka23
niagara witaj, rozgość się :)
Przed ślubem gdy chodziliśmy z mężem do poradni uczyli nas kiedy współżyć na chłopca a kiedy na dziewczynkę, ale wiele osób tutaj powie ci że takie planowanie nie jest skuteczne. Ale i tak życzę Ci tego wymarzonego chłopaka :kiss:

9 lata 3 miesiąc temu #1003291 przez natB
Wow aggi to normalnie smarkula jesteś heh :P nie no żartuje, oczywiście nie obrażaj się :kiss: ja też myślałam, że jesteś starsza, bo Twoje wypowiedzi są dojrzałe jak na Twój wiek :):) faajnie jest być tak młoda mama :).. Jak ja rodziłam w wieku 25 lat to w poczekalni u gin czułam się jak taka nastolatka w ciąży heh :)..

Oooooo Niagara witam :D :D 3mam kciuki za szybkie zafasolkowanie :) a o Julke długo się staraliscie? Ja testy owu stosowałam, ale zamiast mi pomóc to weszły mi na psyche i mnie wkurzaly :P odpuscilam :).. Ale są dziewczyny, które tu stosują o u aggi wszystko jest regularnie :D także to jest wzór heh :).. Testy stosuje się o tej samej porze wieczorem najlepiej, bo wtedy jest największy wskaźnik Lh ale bliżej przewidywanej owu móżna 2 razy dziennie.. Zacznij na początku od razu po @ stosować i tak do owu, czyli do czasu aż testy nie pokazała dwóch tak samo intensywnych kresek :).. Testy zamówisz na allegro po 30-60 sztuk i pewnie więcej plus w gratisie dorzucaja ciążowe :)

sandruska ja tam wiedziałam że nas czytasz także spoko..

9 lata 3 miesiąc temu #1003292 przez natB
moffka jak to mówią stara, ale
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
sasasa :) na drugie jeszcze masz czas:)
Podziękowania: moofka

9 lata 3 miesiąc temu #1003294 przez niagara
Cześć natB Ty jeszcze tu :P Jak tam, w porządku wszystko? O Julkę staraliśmy się w 4 cyklach, ale zawsze w ciemno, nie robiłam testów.
Chyba faktycznie muszę poszukać hurtowych ilości tych teściorów :P
Mniej więcej wiem, kiedy mam owulacje, bo cykle mam 28dniowe. Czytałam, że większe prawdopodobieństwo spłodzenia chłopca jest w trakcie i po owulacji, dlatego chcę stosować testy, żeby mieć pewność.
Wiem, że ta metoda niczego nie gwarantuje. ale warto spróbować ;) I tak najważniejsze, żeby w ogóle się udało i żeby zdrowe było ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1003296 przez natB
Ja tu bo kwietniowki coś się nie rozkręcaja :) u nas to było na listopadowkach tyle ludu, q teraz jak kot naplakal :P.. A na owu juz jakiś czas jestem heh :)
No u mnie średnio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1003299 przez aggi
Maks śpi a ja popijam malinową herbatę i wciągam rurkę z kremem :silly: mmm :whistle:

niagara testy oczywiście że pomagają. Może nie odwalą całej roboty, ale większość. Rozjaśniają co nieco - co w danym dniu cyklu się dzieje. Ja polecam :) ale co do płci to teoria ta została niejednokrotnie tutaj obalona. Nie ma złotego środka. No chyba, że in vitro z wyborem danego plemnika ;) także spokojnie, cieprliwie i szybkiego zafasolkowania :kiss:

nat właśnie dlatego nie chciałam tutaj nigdy ujawniać swojego wieku ;) bo generalnie ludzie patrzą przez ten pryzmat. A dodatkowo jak mnie ktoś widzi to myśli sobie o matko 16latka z dzieckiem ;) w ciąży słyszałam wiele szeptów niezbyt fajnych jak mijałam np starsze babki.

oo niagara, nat Ci wszystko przejrzyście napisała :) dodam że starać najlepiej się dla przyjemności a w dniu malin i po najlepiej powtórzyć :)

9 lata 3 miesiąc temu #1003307 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1003309 przez aggi
Milunia nie ma co się wysilać, bo ona pewnie napisze że ma gdzieś to co piszemy i że wolny kraj :evil: :evil: :evil: :evil:

9 lata 3 miesiąc temu #1003324 przez Patikierc
Jak wy produkujecie posty matko tego nie da się ogarnąć ja już zapomniałam co miałam komu napisać :blink: :blink:

Agi-piątka ten sam wiek mamy :) :laugh: znaczy ja skończe
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
B) rurka z kremem? oo nie tera musze zjeść cos słodkiego mam tylko princesse :pinch:

Joanna-czyli urlop się udał? No cóż ona @ zawsze przychodzi nie proszona.

miska-dzięki za ziółka już czekam na nie :evil: :evil: mój mąz tez 88 rocznik dość popularny widze :laugh:

sandruśka-możesz czytać nikt ci nie broni :blink:

niagara-witamy usiądź i przyłącz się :) ;)

natB- wcale nie taka stara rocznik jeszcze masz wybory :whistle: poza tym my kobiety jak wino im starsze tym leprze :laugh:

u mnie spadek formy,byłam w pracy do 12 wróciłam i leże nie mam siły na nic.. jakby ktoś mnie walną tak bym się przewróciła i lezała do rana,a dziś musze jeszcze jechać na imieniny do babci fuu jak mi sie nie chce :( jakis biometr nie korzystny ;/

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka