BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #665715 przez lilijka
gosia28 napisał:

dzień dobry:)
isss to jesteś na dobrej drodze ;)
a ja melduję, że @ przyszła po 46 dniach :ohmy: masakra jakaś co to się porobiło

Moja szmata też przyszła :angry: Wkurzyłam się i cały dzień wpierdzielam słodycze :laugh: Jutro pierwszy dzień z CLO. Jestem już powoli podłamana i w zasadzie nic mi się nie chce. Chyba mnie kilka dni tu nie będzie ... ale wrócę...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #665740 przez moofka
Lil słodycze na @ wskazane jak najbardziej :) jak Ci trzeba chwilę przerwy to sobie zrób ale wrócić musisz do nas koniecznie! musisz się nam pochwalić wielkimi jajami po CLO :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #665925 przez Agnilla
Melduje sie, ze powrocilam, objedzona I nastawiona na kopulacje :D mam dzis 6 dc, zastanawiam sie od kiedy mam zaczac testowac. Myslalam, ze przy 32 dniowych cyklach tak zaczne 15 dnia, mam 12 testow w razie co to domowie.
Widziaalyscie w tv jak w moim miescie spalil sie zabytkowy mlyn? Szok, kawal historii poszlo z dymem

11 lata 6 miesiąc temu #665956 przez moofka
Agi w razie co to mogę Ci podesłać te co mi zostały :) widziałam ten młyn i właśnie coś mi się jarzyło w głowie że to u Ciebie.

mnie też nosi na akcję z mężem :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #665994 przez Agnilla
No wlasnie zawsze mnie zastanawialo jak sie miewaja te sprawy jak sie jest w ciazy ;)

11 lata 6 miesiąc temu #666033 przez moofka
Lekarz nic nie powiedział że nie można więc od czasu do czasu działamy :lol: ale nie za często szczerze mówiąc, bo a to spać mi się chce, a to niedobrze mi, a to siku.... no ciężko jest bo się chce a warunki nie teges :P

11 lata 6 miesiąc temu #666186 przez issska1986
Hej,

Agi widziałam właśnie ten młyn, tak pomyślałam o Tb - szkoda :(

a ja wczoraj zrobilam testa i chyba coraz blizej owu, kurde tylko strasznie niewyraźne mi wychodzą jak zbliżenie robię... beznadziejny ma ten aparat ten mój tel :angry:
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #666233 przez moofka
Iss yeah! w końcu się doczekasz malinek!

ja dzisiaj do roboty mam na 13 i będę siedzieć do 21 :angry: i jeszcze pogoda beznadziejna.... a wczoraj wieczorem zaliczyłam małą załamkę ciążową, ale mąż się spisał i pocieszył :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #666253 przez issska1986
:lol: :lol: moof śniły mi się w nocy te maliny :) A takie stany w ciąży to normalne cnie? :) ale dobrze,ze Twój pocieszyciel się sprawdził :silly:

nom pogoda beznadziejna... strasznie, pada i pada... nienawidze takiej zgnilizny..

Lil daj spokój! nigdzie nie pójdziesz !!!!! :P

11 lata 6 miesiąc temu #666270 przez Agnilla
dzień dobry :)
Iss, który masz dc? faktycznie Ci tam ciemnieja krechy :)spoko, aparat aparatem, co mamy dojrzec to dojrzymy :) krechy widac dwie :)
moof, mnie własnie ciekawilo to bardziej ze strony chceniamisie ;) bo z tego co wiem, to jesli lekarz nie zabroni to mozna do woli ;) jak ja tyle spie, to co dopiero bedzie w ciazy :P a po przytulaniu to juz w ogole, odjezdzam od razu :P jak wczoraj, choc maz tez zasnal :P
moof, my tez Cie tu pocieszymy, nie ma co, choc maz najlepszy w tym ;)
Lil, nie rób jaj coo :) zostajesz z nami i koniec gadania!

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #666278 przez moofka
ja się nie mogę doczekać aż tu któraś pochwali się w końcu malinami na owu, a później najlepiej na ciążowym :)

Iss ja mam teraz taki problem, że muszę chować brzuszek, on jeszcze taki raczej nieciążowy tylko wywaliło mi go trochę do przodu. no i się brzydko czuje.... i zauważyłam że pępek mi się trochę rozciągnął :ohmy: mąż mówi, że żonunia śliczna cały czas i obiecał mi zakupy :)

Agi mnie się chce w ciąży tak samo jak przed ciążą :)

11 lata 6 miesiąc temu #666365 przez issska1986
Agnilka dziś 14 dc.

Jajniki mnie nawalają,że szok!

Moof spoksik, przyzwyczaj się brzunio będzie rósł :) a to co sobie inni pomyślą , że przytyłas czy się najadłaś to miej w nosie, O!
Z tego co wyczytałam,to się chyba za bardzo nie chcesz chwalić, jak ktoś zauważy?

11 lata 6 miesiąc temu #666399 przez Agnilla
Iss, sorry, ale niech bola, oj niech bola, niech przyjdzie taka owulacja, ze Ci testy potrzebne nie beda ;)
w sumie przy cyklach 28 dniowych to juz powoli czas na nia ;) wino na rozluznienie i do dziela ;) i kto to mowi, ta co najwiecej pije :P
moof, czemu chcesz chowac brzuszek? rozumiem, ze sie nie wstydzisz, ale nie chcesz zeby wszyscy juz wiedzieli? nie doczytalam co Iss napisala, o patrz, myslimy tak samo ;)

11 lata 6 miesiąc temu #666404 przez moofka
Laski w poniedziałek mam wizytę u gina i będzie usg genetyczne, jak wsio będzie ok to się będę chwalić na prawo i lewo, to już będzie leciał 12ty tydzień. a teraz się jeszcze nie afiszuje, chowam brzucha żeby nie chodziły żadne ploty.

uciekam do roboty. blee...

11 lata 6 miesiąc temu #666440 przez Kaś_O
w ciąży różnie bywa z tym chceniem nie chceniem. Mi się w pierwszej ciąży przez pierwszy trymestr w ogóle nie chciało a teraz już inna ciąża i trochę inaczej. A jak gin nic nie mówi to można ile się chce :)

Moofka ale Ci zazdroszczę tego badania. Znaczy w sumie samego USG bo badanie wyjdzie na pewno dobrze więc nie ma co się martwić.. Ja 4.06 mam wizytę mam nadzieję że chociaż serduszka posłucha pinda :| Niestety nie mogę się wybrać do PL na badania a taka zła z tego powodu jestem. U mnie to już mega brzucho wywaliło bo i trochę tłuszczu po poprzedniej ciąży i już trochę brzusio spuchł.. Ale Moofka wiem co masz na myśli z tym małym brzuszkiem też w pierwszej cięży dziwnie się czułam bo to nie ciążowy jeszcze ale chyba nie ma co patrzeć co inni o brzuszku myślą ważne że Ty wiesz co i jak :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka