- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Asia, nie dziwię się ze rozgadała bo się cieszyła
U mnie to pewnie mąż rozgada bo się będzie cieszył... oj on to tak by chcial, nic nie mówi,ale ja widzę jak się znaajomych dziećmi zajmuje...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
ja w pierwszej cięży tylko potwierdziłam u gina i od razu chwaliłam się ale bardzo chcieliśmy nie staraliśmy się długo. I w sumie nawet nie wiedziałam o jakichś poronieniach i takich tam więc w sumie nic złego nie myślałam.. Ale to piękny stan i powinno się nim cieszyć takie mam zdanie bo jeśli wszystko jest dobrze to później tak mało czasu zostaje na cieszenie się tym stanem.. a niestety nie ma tak naprawdę terminu w którym można powiedzieć że teraz juz nic złego się nie stanie..
dobra sorka trochę zamuliłam, może dlatego że źle się czuję.. Najlepiej nie robić po prostu nic wbrew sobie i tyle..
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
mam wyniki konkursu, który robiłam na fb...wyobraźcie sobie, że wygrała laska...która jest w ciąży, będzie chłopiec więc wybrała niebieską bransoletkę ale to, źe wygrała ciężarna to jest znak! zobaczycie, i ja wyskoczę z 2 krechami, najpierw na owu potem na ciążowym a co
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja to sobie życzę zobaczyć od każdej starającej się po 2 krechy i to raz dwa! jak najszybciej
Agi nie wiem czy pamiętasz ale ja też zamawiam bransoletkę jak poznam płeć
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moof, nie ma problemu, zrobię na pewno poza kolejnościa
byłam dzis na saunie, ale sie kurna wypociłam, chyba wszystko co w weekend zjadlam normalnie wiedzialam, zeby dzis jechac. czytalam sobie gazete z tam bardzo fajny artykul o pani prolaktynie, a nastepny....o uzaleznieniu od slodyczy
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pierdziele ale muszę mieć teraz posrane hormony - mąż mi powiedział że mi kupił świeżego ananasa i winogrona bez pestek, żebym miała witaminki a ja się pobeczalam, ze wzruszenia chyba....
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Agi a ja zamówię jak tylko zajdę
A mój test owu wczoraj pokazał lekką kreskę tak jak 2 dni temu, bez sensu, nastawiałam się na maliny a tu duuupaaa.... zwariowalam, ale trudno, jak nie teraz to po wakacjach
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moof, pełną dawkę bromergonu biorę w sumie od wczoraj, bo miałam wziąć od poniedziałku, ale zapomniałam wieczorem całkowicie. ale to dobrze, bo akurat od wczoraj miałam 19 pełnych tabletek ostatnia sztuke mam wziac 15 czerwca, ale ze to to sobota akurat wiec badania zrobie 13go, odbiore 14go i 15go ide na wcisk do lekarki i bedzie tak jak ostatnio, zerknie na wyniki i albo kaze brac dalej bromek albo jesli bedzie ok to przepisze clo, albo juz nic nie przepisze bo w miedzyczasie bede robis testy owu i przeciez zajde nie?
moof zajebista jesteś z tym płakaniem ale to takie słodkie
no to jak my zaczęliśmy się starac, to po pierwszy takim oficjalnym przytulaniu już w tym kierunku tak się pobeczałam aż mąż się wystraszył, że coś mnie boli czy co....a ja tak, ze wzruszenia po prostu
Iss, aż tak się nie stresuj, może już owu była, działaliście? melduj nam tu codziennie, który masz dc
my w sumie tego oficjalnie głośno nie mówimy i raczej nie rozmawiamy o dziecku, ale ten seks co 2 dni mi pasi jedyny temat dziecka jest kiedy szukamy auta, bo w sumie mąż ma juz na oku....bagażnik jak na bliźniaki
wg kalendarza net mamy powinnam mieć owulację 9 czerwca, czyli w 19 dc, wiec chyba zaczne testowanie owu w 15 dc, tak mi sie zdaje, ze tak zrobie ;)czyli za tydz wracam z fotkami siuskow
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iss a weź Ty poćwicz to robienie fot co by nam wklejać a nie opowiadać o tych kreskach
a faceci to są śmieszni jak mój zobaczył że płacze to mówi "o jezu to przez ananasa? więcej ci nie kupię"
a w ogóle to kiedy wraca Ann? i coś Ferri nie zagląda, i Dagnes i Monia nie? czy ja coś przegapiłam?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann z fb wnioskuję, że jest już po urlopie pisała, że 2 tyg jej nie będzie, zleciało już?
W ogóle laski nas poopuszczały. Lil jak tylko wróci siada na jeża gołym tyłkiem!!
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jak tylko poznam płeć to też pewnie się przymierzę do zamówienia. Ale niestety nie prędko pewnie to bedzie bo tutaj USG mam przewidziane na 1 lipca :| a nie wiem czy do polski wcześniej zawitam. ale mam nadzieję już mi się marzy taka różowo-fioletowa
Moofka masz jak ja, chociaż w tej ciąży mniej płaczliwa jestem. Ale wystarczy bardziej wzruszająca scena albo reklama, bądź jakieś zachowanie Czarka czy męza i od razu głos trzęsący i łzy w oczach..
Agnilla może faktycznie to jakoś genetycznie u was uwarunkowane, gdzieś mi się chyba obiło o uszy że tak może też być.. Po wynikach zobaczysz ale skoro Twojej siostrze szybko zbili to i Ty raz dwa zajdziesz
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaś, niczym się nie martw, do 1 lipca czas szybko zleci
kurna, ale mnie dzis zatyka po tym bromergonie :/
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa