BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715081 przez gosia28
agi hehe, a w poradni przedmałżeńskiej nic nie mówili na ten temat? Ja to nawet miałam za zadanie, ale wyśmiałam, olałam i P. załatwił, że nie musieliśmy tam więcej iść :P
a potem sporo starań i się przeprosiłam z termometrem, ale tylko na trzy cykle bo ja niezdyscyplinowana jestem i mnie to męczyło czy w ogóle jest sens, raz budziłam się o 6.00 raz o 9.00 w zależności od potrzeb, a jest też chyba zasada, że różnica w godzinach pomiaru nie powinna przekraczać ok. godziny?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715083 przez aggi
Goś no brat od mojego ma goldena i strasznie choruje na stawy. Nie wiem czy genetycznie się tego nabawił czy przeziębienie czy co. Ale już kilka razy było z nim źle. No i je za dziesięciu :D Cudowny pies ale kurcze narazie chyba nas nie stać na takiego byka. :( narazie kota mamy, daje nam popalić bo to taka księżniczka że ja nie mogę :P

Dziewczyny powiedzcie jak mam kurację przeciwinfekcjową dowcipną to jest sens testować? Bo nie wiem czy testować ten cykl mimo że nie będziemy działać? Czy leki mogą zaburzyć wyniki testów? W sumie jestem ciekawa kiedy miałabym owu.

Łapcie mojego kota pogromcę złych duchów, wielbiciela kretów, myszy, ptaków, przeganiającego psy od sąsiadów :D :

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #715087 przez gosia28
moof dlatego kupiłam wówczas termometr elektroniczny z dźwiękiem
no nie, nie zawiedziemy Cię a jak ;)

aggi jak się kot wabi? łowca :lol: widać jak się panoszy i nikt mu nie podskoczy ;)
ja bym se podarowała testowanie podczas infekcji. Leki chyba nie powiiny zaburzyć wiarygodności wyniku, ale ja chyba przy infekcji w ogóle owu nie miałam bo tak mi się przypomina, że testowałam. Ale oczywiście decyzja Twoja :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #715089 przez Agnilla
Gos, pewnie, ze babka mowila. Ale ja jej nie sluchalam, bioracc tabsy tak ja zakrecilam, ze myslala, ze ja od razu 5 dzieci bede miala ;) nawet mam termometr w domu. Ale tabelke zerznelam z netu bo tez musialam sie obserwowac, sluz temp itp. To nie dla mnie, choc w akcie desperacji mozee i to zrobie
ale ten kot ma kurwiki w oczach :P
leze juz, jutro do pracy po urlopie grrrr
dobranoc :) chyba skocze jeszcze na kropelke do kibelka, taka mala mania przed snem :P

11 lata 4 miesiąc temu #715091 przez aggi
GOś Kot a raczej kotka wabi się TAJGA :D Takie głupie imię no cóż :P Miał być TIGER ale okazało się że to ona :P No cóż :D Ale walczy jak chłop :D

Agni na tym zdjęciu siedzi na dachu auta i obserwuje okolicę :P Kochany kociak ale jak go wkurzysz to Cię pogoni haha :D

11 lata 4 miesiąc temu #715102 przez gosia28
aggi no ja po zdjęciu widzę, że na podwórku porządek :laugh:

Becia co tam? widzę Cię B)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 4 miesiąc temu #715103 przez mloda
mój dopiero wrócił z pracy , teraz się kąpie , później będzie jadł więc chyba dobrze że było rano bo teraz to już mi się nie chce czekać na niego. U mnie równo w sypialni i na dworze 28 stopni. Usycham. Nie lubie tak. Noc będzie męcząca. Dobranoc :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715112 przez Kaś_O
a to moje szczęście :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #715128 przez Asia K
Melduje się ja :)
Dzisiaj troche późno ale szef mędził od rana :angry:

Agnila - też widziałam ten program - kabaret w h... :D

Aggi dobrze ze ci sie wyjazd udał :)

Moof brzusia - cudenko - naprawde ładnie wygląda :*

Goś niech się lepi ale mąż do ciebie :D

Kaś rzeczywiście cię mało ostatnio tutaj ;) Czarodziej super model - uważaj na babki i odpędzaj od niego bo Agi będzie zazdrosna :D

U nas tez było wczoraj nieziemsko gorąco - dobrze ze basen mamy :p mały bo mały ale woda miodzio :blush:

Goś to jak to własciwie z tymi malinami jest? Wiem ze testuje sie do pierwszych malin i potem owu ma 12-24 h na przyjscie - wszystko jasne . Ale ja mam zawsze 2 dni maliny , albo ten drugi dzien mocniejsza testowa jest (teraz tez tak bylo ze w sobote maliny - na zdjeciach i w niedziele testowa mocniejsza) i teraz tak - po owu prl spada i niepowinno byc malin , a w moim przypadku liczac od pierwszych malin te 12-24 h to mam nastepne maliny i juz nic nie wiem :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #715133 przez Asia K
Iss- mam nadzieje ze na urlopie wypocznie :D

U nas aniołki beczki kulają - oj jak ja nie lubię burzy :angry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715143 przez Asia K
A tak wogóle to jakos moja intuicja mi podpowiada ze znowu nici z tego cyklu :( Niby nadzieje mam ale coś mi cały czas mówi ze znów doopa :dry:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715154 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #715162 przez moofka
Kaś niezły przystojniak Ci rośnie :)

Gosia termometr z dźwiękiem to może by dało radę, ale ja bym zasnęła a mąż pierwszy się budzi na wszelkie hałasy to by szukał gdzie dzwoni :P

Asia Ty se miej intuicje a my i tak będziemy trzymać kciuki do testu :kiss:

a Becia to zagląda a nic a nic nie napisze!

my nauki mieliśmy weekendowe, a temat NPR obejmował 15 minut szkolenia a babka była strasznie niewydarzona.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #715172 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Asia witaj w klubie, o swoim cyklu myślę to samo.

Ale ulewa była od rana, a tu klops bo trzeba do żłobka zdążyć. Na całe szczęście, mężu musiał być rano w pracy to nas i do żłobka podrzucił. Tylko wiecie co, nic się po tym deszczu nie ochłodziło.

Kaś ucałowania dla Czarka

Aggi heh widzę że twoja kotka też nie mała jest, mam podobną i też jak mieszkaliśmy w domu i miała wychodne, to ganiała wszystkie koty i psy z okolicy

Moof, wielką Moof? Poczekaj do np 38 tc :lol: ale serio, to śliczny brzuszek

Wiecie, też miewam problemy ze snem, a te problemy nazywają się Marta ;) i zawsze nie może spać wtedy kiedy ja mam na rano do pracy :dry:

Szukam inspiracji na obiad, wiecie taki na dwa dni.

11 lata 4 miesiąc temu #715178 przez Asia K
No własnie Ann - u nas to wygladało tak

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka