BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #715646 przez Agnilla
Patrz, jaki złośliwiec :)
Moof, wysłałam Ci maila, chciałam jeszcze o te testy owu zapytać ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #715688 przez aggi
moofka nieważne co, ważne że zdrowiutkie rośnie :)

11 lata 4 miesiąc temu #715693 przez Agnilla
www.industry.siemens.com/services/global...Seiten/spion_pl.aspx laski, u kogo czerwono na mapie? :) u nas burza, leje.
ja wypilam kawe z cukrem, mleka nie mam, ale dalam rade i bol glowy jak reka odjal, niezle :P
cos chcialam napisac...i zapomnialam :P mozna fajnie? :)

11 lata 4 miesiąc temu #715697 przez moofka
Agi u nas się nawet nie zanosi na jakąkolwiek burzę.... Ale że wieczór jest to jakoś idzie wytrzymać.

aggi no cieszymy się że zdrowe ale płeć kurka też już bym chciała znać!

11 lata 4 miesiąc temu #715707 przez aggi
ooo Widzę że Niemcy i Czechy czerwoniutko to pewnie do nas to dotrze też. Jak narazie cicho i sucho, aż niema czym oddychać :O Dzięki Agni za stronkę, dobrze wiedzieć że takowa jest :D

Moofka no to mały wstydzioszek Ci rośnie :)))

11 lata 4 miesiąc temu #715717 przez moofka
Aggi nie wstydzioszek tylko wredotka, po mamusi B) w przyszłym tygodniu może będzie kolejne podejście bo chyba się wybiorę do tego gina, u którego rodze. Może wtedy się uda :)

11 lata 4 miesiąc temu #715728 przez Agnilla
kurde, a ja tak dziś z rana myślałam sobie, jakie to musi być szczęście i radość zobaczyć te dwie kreseczki na teście....ehhh
idę wyprasować mężowi bluzkę do pracy. dziś miały być placuszki, ale naszło mnie na pierogi z truskawkami :)
w razie co, dobranoc Wam :)

11 lata 4 miesiąc temu #715735 przez Porto1987
Laski, paczka doszła! Ale się mąż ucieszył :) oczyma wyobraźni widziałam jak się szczerzył do telefonu. Komu zimno?? ;P

11 lata 4 miesiąc temu #715737 przez aggi
moofka no chyba że tak :D

Porto super że dotarła :-))))))

Agni ja też czasem się zastanawiam jaka to musi być radość widzieć dwie kreski. I ciekawi mnie jakbym zareagowała :D

11 lata 4 miesiąc temu #715740 przez Porto1987
też się kiedyś zastanawiałam, a jak zobaczyłam, to nie wiedziałam co robić :)

11 lata 4 miesiąc temu #715778 przez Kaś_O
Moofka jaki wstydzioch :p ale to naprawde nie dało sie nic tam miedzy nogi zajrzeć? Bo chyba i tak mierzyła Ci kość uda i przestania czy jakos tak.. Moze dziewczynka skoro nic nie dyndalo ;) u nas sąsiedzi beda mieli dziewczynke i mi o tego ze ciesze sie strasznie z chłopaka to małe ukucie zazdrości było.. Ale u nich tez wszystko zdrowe :) i fajnie bo maja termin ok 2 tygodnie po nas :)

A co do tego co Aga dalas o tych chlopcach to samo zycie.. Czarek kiedys próbował nam taka akcje zrobic :p wiec jak czytałam to to juz widziałam jak to Czarek z Maksem rozrabiaja :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #715779 przez ann-sunshine
Porto super że paczka do męża doszła

Moof, ale was na wstrzymanie bierze to wasze dziecko. Byliście w sklepie, coś neutralnego kupione? Najważniejsze że zdrowe i prawidłowo się rozwija.

Kaś nie raz pewnie jeszcze ukłuje jak zobaczysz ślicznie ubraną małą księżniczkę, ale potem popatrzysz na swoich dwóch przystojniaków i zazdrość minie jak ręką odjął ;)

Pada u nas i dużo chłodniej

11 lata 4 miesiąc temu #715810 przez moofka
heloł :)

Kaś na początku dziecko było w trochę innej pozycji ale doktor skupił się najpierw na mierzeniu tego co trzeba, a jak powiedziałam że może byśmy jeszcze między nóżki zajrzeli to chyba dzieć usłyszał i raz dwa na boczek :dry:

Ann w sklepie nie byliśmy bo było tak gorąco, że nic mi się już nie chciało po tych wizytach.... dzisiaj jest troszkę chłodniej to może się gdzieś kopsniemy :)

Porto no to się doczekałaś! szkoda, że zdjęcia mu ktoś nie zrobił jak otwierał paczkę :)

11 lata 4 miesiąc temu #715853 przez Kaś_O
Ann napewno masz racje ale to daje motywacje moze na 3 :p ale to juz chyba bedzie bardzo planowana ciaza.. :)

Moofka a to faktycznie taki wstydzioszek.. Bo Maks ostatnio był ułożony główka w dół i patrzył w podłogę jak lezalam i jakos tam miedzy nogi udało jej sie wysledzic :) chociaz ja to w tamte okolice juz wczesniej zagladalam :p

Dzis u nas pochmurno i 20st bardzo miło po tych upalnych dniach :) czekamy jak Czarek wstanie i małe zakupy w ikea :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #715877 przez Dagnes
Aj miałam coś napisać a nie wiem co, więc się tylko przywitam. Dzień Dobry :woohoo:

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka