BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #716081 przez Agnilla
moof uwazaj na tych spacerach, bo tam ponoc u Was grasuja gówniary ;)
a ja ja pieknie jem, ojej, zebym do jutra wytrzymala :P i na szczescie jeden dzien diety i juz 2 kg poszloo ufff, czyli mam wage srzed urlopu. a dzis i jadlam orzechy i borowki i na siadanie ciabatte z serem, salata, szynka, pomidorem :) i pilam teraz maslanke, bo czytalam ze zdrowsza od jogurtow. 3 dni sobie daje, ze wytrzymam :P
na obiad chyba zrobie spaghetti, choc ma ochote na kurczaka slodkokwaśnego, ale maz nie teges za tym :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #716086 przez Domiśśś
Ja robię racuszki z borówką amerykańską ;)
Wczoraj upał 40 stopniowy a dziś nie wiem czy jest może 18 deszcz i wiatr...
I jak tu nie zwariować z tą pogodą...
Hmm ciekawe kiedy ta moja owulka się pokaże i czy wogóle się pokaże...
Mam nadzieję że mi coś jutro da to USG i babka będzie jakaś w miarę konkretna :dry:
Pierwszy raz idę do niej więc wszystkiego się można spodziewać :S

11 lata 4 miesiąc temu #716090 przez moofka
Agi prędzej to te gówniary by przede mną uciekały niż ja przed nimi :P

brykam do miasta, muszę zawieźć L4 do roboty i może coś dla wrednego dziecia kupię. się zobaczy. do później dziewczynki :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #716119 przez Asia K
No wlasnie z tym folikiem to ja dokladnie tak jak Agnilla . Raz zapomne , raz rano , raz wieczorem , kurka i zastanawiam sie czy tak moze byc ? :unsure:

11 lata 4 miesiąc temu #716147 przez Kaś_O
Asia spokojnie mozesz tak lykac :p bo ja tak samo, raz wieczorem raz rano czasem dwa dni nie wezmę.. I poziom bardzo ładnie sie utrzymuje bo mi ostatnio sprawdzali i mam idealny :) wiec spokojnie.. Ja przed pierwsza ciaza np nie brałam bo nie wiedziałam ze wczesniej trzeba.. Dlatego warto chodzic do lekarza bo u niego fachowa porada jest.. A syna mam cudzego i wszytko jest ok :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu #716174 przez Agnilla
Kas powiedz mi, jak Ty zaszlas w ciaze z Czarula, przed okresem? Dobrze kojarze?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #716203 przez Asia K
No wlasnie Kaś ja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

11 lata 4 miesiąc temu #716232 przez Dagnes
Asia brązowa rocznica to już spory staż. Wszystkiego naj i owocnego wieczoru ;)
Moof ja wczoraj w łóżku specjalnie z telefonu tu zaglądałam, bo ciekawa byłam płci waszego dziecia. A ta mała wredotka wszystkie forumowe ciocie w konia zrobiła :P Ważne, że zdrowe, a reszta wyjdzie w swoim czasie. Ja żałuję, że jeszcze nie wiem tylko z tego powodu, że nie mogę rozpocząć zakupów dla malca, a o neutralne rzeczy to ciężko, bo już dwa podejścia robiłam :laugh:

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #716240 przez ann-sunshine
Asia wszystkiego naj i owocnej rocznicy,

Moof a może zszyj dwie w jedną :-P i będziesz mieć wyjątkową sukienkę tanim kosztem

A co do folika czy innych tabsów, to tylko anty brałam o jednej porze, z innymi już mi tak nie wychodzi.

Ja mam wczorajszy obiad, ale jutro muszę coś wykombinować najlepiej na dwa dni to wtedy pojutrze ogórków trochę zakiszę

Domiś trzymam kciuki za jutrzejsze usg

Dag co do zakupów neutralnych dla malca to pobuszuj po necie, sporo jest tego i duży wybór.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #716246 przez moofka
Ann a jak poszło z mężem i cukinią? :) niezły fart z tym samochodem.

Dag ja ogólnie wolę neutralne kolory, nie lubię dziewczynek całych w różu a chłopców w niebieskim. trochę koloru tak, ale nie całość.

a teraz patrzajcie co kupiłam małej wredotce:

11 lata 4 miesiąc temu #716258 przez Agnilla
Uhhh ale spalam. Mialam godzine, ale kolejne pol i tylko co chwile slysze "zaaaaaaba" wiec wolam, ze nie spie i na drugi bok ;) ooo znowu pytal czy mam okres :) mowie, ze nie. A maz "to co, idziemy na rekord?" :)
no jesli jutro nie dostane to bedzie rekord. Ide do kuchni pozmywac i przygotowac mielone na jutro. Booooze jestem jak pijana, zero sily werwy, poszlabym dalej spac. A powinnam usiasc do bransoletek, pranie zrobic, stopy
hehe maz siedzi obok i wysyla mi buziaki na viberze, to taki darmowy program do smsow/rozmow

11 lata 4 miesiąc temu #716285 przez Dagnes
Moof ja też nie lubię tego podziału na różowy i niebieski. Bardziej chodzi mi o styl ubranek a nie kolor. Jutro wkleje wam co do tej pory nabyłam :)

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #716318 przez gosia28
wracam po krótkim spontanicznym wyjeździe, było super choć pogoda średnia ale i tak nam to nie zepsuło zabawy :)
czytam Was kochane. mam nadzieję że same dobre wieści

Kaś Czarek superaśny i jaki fryz :kiss:

Asia nie wiem jak to jest z tymi malinami. Na ulotce pisało, że testuje się do pierwszego testu pozytywnego, a jeżeli dwie kreski są równe to test jest pozytywny, ale Ty masz jeszcze maliny więc :unsure: A może masz bardziej czułe te testy i pokazuje jednego dnia maliny, a drugiego super maliny?
a ta babka pojechała równo z tym że mąż najważniejszy- może chodziło jej o to, że facet czuje się odsunięty jak pojawia się dziecko bo pojawiają się nowe obowiązki, oj nie ważne co miała na myśli każda wie jaki kto stopień ma w hierarchii ;)

Dagnes gratuluję kopniaczków :)

ann uuuu śmierdząca sprawa z tym dzieciakiem :S

moof to będzie niespodzianka najważniejsze że dzidzia zdrowa :)

Porto super, że niespodzianka się udała :)

Asia najlepsze życzenia z okazji rocznicy i życzę jak najszybszego ziszczenia marzeń ;) :kiss:
folik jak mi się przypomni :P

Dominiśśś to czekamy na relacje z wizyty

ann to miał brat szczęście :)

moof zakup pierwsza klasa, na pewno będzie pasować :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #716341 przez Agnilla
Gos aa jak tam w ogole sytuacja u Ciebie? Ty bralas CLO w tym cyklu no nie? Na jakim etapie jestes? :)
mi dzis kumpela radzila zaczac mierzyc temp, eeeee nie robi mnie to :P
kurde Lil i Ferri milcza jak kamienie :(

11 lata 4 miesiąc temu #716348 przez aggi
Och kobitki dzisiaj diametralna zmiana pogody i aż lżej na duchu :blush:
Szkoda tylko że mamy kiepskie nastroje z moim :dry: On jakaś taka wredota dziś jak przyszedł z pracy tak mi się humor popsuł bo jeść nie chciał, pojechał gdzieś na chwilę i nie powiedział gdzie, później ciągle spał a ja mialam już dość .... a ja dziś płaczek... Jezu nie lubię takich dni :dry: :(

Patrzę na mecza naszych z Barceloną, szok że chociaż 1 bramkę strzelili :P
I idę leżeć, nie mam ochoty dziś jakoś buszować po necie :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka