BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #743582 przez issska1986
16 lat i dziecko, tosz to 16-latki to dzieci...

kurde chodzi mi po głowie ten oscypek, no :S :S

eh pojechałam na zakupy po rybke bo mężusiowi się zachciało i kurde wróciłam zjesc i tak mnie jakoś na dole po prawej kuje :(

Porto pytałaś o brzuszek czy Aggi? już nie boli, teraz zaczął tak po prawej jak napisałam wyżej, ale nie tak jak wczoraj..

Goś kurde to 3mamy kciuki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #743584 przez anuuuusia
Dziewczęta dostały dzieci-lalki na całą noc, a po niej odłożyły swe macierzyńskie plany B)

11 lata 3 miesiąc temu #743594 przez aggi
Issska ja obydwie was pytałam co tam i jak się czujecie :D ;** to dobrze że lepiej już :)

Anuuusia świetny motyw nie? Jak szybko dzieciakom sex bez zabezpieczenia moze się znudzić. Jak mi przykro B) Szkoda że jest tak dużo bezmyślnych małolat.. wkurzyłam się oglądając jak w nocy się 'opiekują'

11 lata 3 miesiąc temu #743601 przez anuuuusia
aggi czasem słowo "bezmyślne" to za mało :ohmy:
Dziewuszka starała się o dziecko, więc kochała się ze swoim 15-letnim partnerem w dni płodne, a w niepłodne stosowali gumki, żeby "nie złapać jakiejś choroby". A wszystko pod okiem mamy, która wychodziła z założenia, że uświadomiła córkę w sprawach antykoncepcji :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #743635 przez Porto1987
Gosia, jakie kozy przyniosłaś?

Chudzinka, dobrze, że @ się rozkręciła i nie zrobi psikusa na zabieg :) czyli masz spokojną głowę Znaczy w sumie lepiej jakby jej nie było, ale już jak tak chciała bardzo przyjść, to dobrze, że nie robiła większych problemów. No.
Chudzinka co tam, że nie masz papierków :) liczy się podejście (a masz dobre) i wiedza, która dla Nas w zupełności wystarcza :P Ale ze mnie lizus :D :D :P :P B) B) :lol:

Asiaa, a kto Ci obiecał dziś to słońce?? U mnie nawet odrobinkę się chmurki nie rozpostarły, a jest ich pokaźna warstwa :dry: :angry: a w pracy pewnie się w końcu jakoś wyjaśni, na pewno będzie dobrze, jakby nie było :kiss:

Aggi ciekawa jestem jakie wyjdą Twoje wyniki. Żeby tak udało się szybko wyplenić to paskudztwo :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anuuusia, to już zaciskam kciuki za "po niedzieli". A jeśli chodzi o Rozmowy w toku, to widziałam dziś zwiastun w DDTVN. Masakra. Masakra. Masakra. :pinch: :pinch: :pinch: Nie wiem, jak rodzice pozwalają na takie coś. Po prostu brakuje słów. Dla nich to macierzyństwo czysta zabawa. Tylko rodzice. Ja nie wiem. Mając świadomość, że za ścianą 16latka robi sobie dziecko (inaczej tego nie da się nazwać, bo nie jest to raczej "owocem" miłości), to matka spokojnie może spać. Świat schodzi na psy. Nie wiem. Może ja jestem zbyt rygorystycznie wychowana, nie na czasie, ale są jakieś granice. Dziecko nie może być jakimś kaprysem. Bo jak nie będę miała to się obrażę, tupnę nogą i nie będę chodziła do szkoły. Bezstresowe wychowanie. Jak to piszę, to tak sobie myślę, że moje dziecko będzie miało przerypane :D ale może wyjdzie na ludzi.

Iss, może z wysiłku Cię boli brzucho. Chociaż mnie kuł, jak się zdenerwowałam. Więc odpoczywaj i staraj się nie denerwować niczym. A jak tam wielkość brzuszka?

Anuusia, ale tekst :) właściwie to nie ma co się uśmiechać, tylko trzeba siąść i płakać. "Za moich czasów" (kurde zabrzmiało jakbym stara była :) ) może nikt tak otwarcie nie mówił o sexie, w szkole to tylko lekcja biologii, ale gdzie tu logika jest ja się pytam :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Kurde w dni niepłodne uprawia sex z gumką, żeby nie być chorą, ale w płodne bez. Nie no jasne wtedy nic nie złapie. Boże widzisz i nie grzmisz. Chociaż lepiej w to Boga nie mieszać.

Ale się uniosłam.

11 lata 3 miesiąc temu #743639 przez Porto1987
Oj z tego wszystkiego Wam nie napisałam, że byłam u dentysty, bo byłam ciekawa jak tam sytuacja z odwapnianiem. I to chyba nie jest takie proste, żeby coś się działo. No więc przynajmniej o to jestem spokojna.

11 lata 3 miesiąc temu #743643 przez gosia28
Porto1987 napisał:

Gosia, jakie kozy przyniosłaś?

no brązowe :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

acha i chyba możecie puszczać kciuki bo mi się znowu coś wyzwala :X
te plamienia jedne+ drugie+ trzecie, które pewnie się rozkręcą na małpiszona= wizyta u gina

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #743647 przez aggi
Anuuusia śmiechu warte :lol: nie wiadomo czy śmiać się czy płakać

Porto dziękuję za miłe słowa naprawdę ! Dopiero dziś idę ten wymaz zrobić, mam nadzieję że szybko dowiem się co we mnie siedzi :( i że da się to wyleczyć :( A co do małża to na L4 siedzi ciągle w domu po tym zabiegu i z wynudzenia truje mi dupsko stosując niezbyt fajne odzywki mimo iż ja przychodzę po 8h pracy :/ No masakra mam go dość jak nie pracuje bo w pracy się przynajmniej wyżyje.. pojechał sobie na noc ze swoim bratem gdzieś w góry 'bo coś tam musieli zrobić w domku'.. a mam to już gdzieś, wkurza mnie.

goś mimo wszystko trzymam kciuki ej!

11 lata 3 miesiąc temu #743656 przez ferritka
aggi, przybij piątkę, bo ja z kręglem też od rana na wojennej ścieżce :angry: i też mam go dość :dry:

gosia, no co Ty mówisz :ohmy: :ohmy: :ohmy: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #743659 przez Porto1987
Gosia, to będziesz miała ciepło w stópki w tych kozaczkach brązowych :P

Aggi, mąż posiedział trochę, pewnie się popieścił i już zdrowy. A facet cały czas w domu, to masakra. Bo się nudzi i głupoty do głowy przychodzą. Teraz olej go i się nim nie denerwuj, bo złość piękności szkodzi :) O :ohmy: :ohmy: :ohmy: W każdym bądź razie będziesz mu mogła teraz mówić, że przecież jest już zdrowy. A kiedy zdjęcie szwów?

edit: widzę, że nas jest więcej, co nie mogą się dogadać z tymi osobnikami od dzielenia łoża. Ach nie mamy lekko, ale co zrobić, skoro to taki gatunek ... I tak sobie damy z nimi radę :D :P

11 lata 3 miesiąc temu #743740 przez aggi
Ferri no to przybijam piątkę ! Jezu faceci to taki dziwny gatunek :/ bezmyślny. Ja z moim nadal wojna. Wielce chce po mnie do pracy jutro przyjechać motocyklem (nagle taki zdrowy jest!) ale powiedziałam mu że ma padać więc wcale nie musi. A fe ! Niech ma za swoje :/

Porto zdjęli mu szwy we wtorek ! ale ma się oszczędzać. Niby może jeździć motorem czy autem ale nie chciał cały czas, nawet nie proponowałam mu żeby mnie odebral z pracy czy coś tylko na nogach chodzę.. Ale wkurzył mnie bo brat go wyciągnął na wojaże na noc w góry do jego domku bo coś tam zrobić musiał (elektrycy mieli przyjechać czy nie wiem co) no i wielce jak już mu nagadałam i się wkurwiłam to nagle chce po mnie do pracy jutro przyjechać motocyklem (nagle taki zdrowy jest!) ale powiedziałam mu że ma padać więc wcale nie musi.

11 lata 3 miesiąc temu #743745 przez aggi
Ponadto kobitki melduję że materiał do posiewu pobrany, gin walnął we mnie Orungal 4szt i mam nadal brać clotrimazolum dowcipnie dopóki wyników nie będzie.. DObrze że za wizytę nie skasował bo mój portfel by się załamał... także jutro ktoś podrzuci mi próbkę do szpitala i jak tylko będą wyniki to pędzę do lekarza.. Generalnie powiedział mi że jest w szoku dlaczego mój organizm jest tak słaby i wszystko nawróciło nawet po najsilniejszych lekach :(

11 lata 3 miesiąc temu #743838 przez Asia K
Jestem na stanowisku , zwarta i gotowa na dobre wieści :D

11 lata 3 miesiąc temu #743840 przez Porto1987
Melduję, że ja też, ja też :)

11 lata 3 miesiąc temu #743855 przez biedroneczka39
I ja również czekam :)

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka