- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
lenita najwiecej to mowi Milenka hehe moja cos tam baba papa.. ale jakos sie dogadaly, a Zosia sluchala
to w Saragossie tez jezdza tramwaje? a macie metro?? bo szczerze, to nawet nie wiem wszytsko jedno, wazne,ze niewiele sie spozniasz hehe tak jak napisala Agathe co podniesione to nie ciezkie, cyzli skoro zaczelas, to teraz juz gorki !!
gatita to Wy w takiej ladnje okolicy mieszkacie?? zazdroszcze my mielismy hotel w Poble Nou, nie znam sie na dzielnicach Barcelony, ale mielismy blisko plaze i centrum, ajako ,ze trafilismy na dni parkowania za free to samochodem mielismy wszedzie 5min
aha, no i wszyscy czekamy na laurke od Jamalka ciekawe co wymysla za te 20euro
agathe bardzo dobrze gada Twoj dziadek, polac mu hehe no i fajnie,ze masz dziadka, ja juz nie mam zadnego.
no i eRek tez artysta hehe to i tak grzecznie czekal na lazienke, kiedys w jakims filmie widzialam,ze facet nie wytrzymal i nasikal do zlewu
ja tez staram sie miec chwile relaksu w wc, ale wtedy wlaczam sobie radio w lazience,zeby nie slyszec co sie dzieje z reszta familii
anneem jak tam dziadki dolecieli? jak po chrzcinach?
moja ksiezniczka juz spi, musialam wymienic jej buciki na chrzciny, bo niby kupilam wieksze,a pare dni temu okazalo sie,ze sa akurat na teraz, a chrzcny dopiero za 3 tygd i chcialabym ,zeby jeszcze w lecie je zalozyla, wiec do wymiany
w ogole juz mam tyle fajnych rzeczy dla niej na cieple dni,a tu wiosny nie widac..buuu
cata donde estas???
kasiah dom juz wypucowany???
toska witam pracusiu!! gratulejszyn pierwszego zabka?? bezobjawowo sobie wyrosl?? to pewnie zaraz bedzie nastp no i nastp razem zorganizujemy sie na spotkanie rowniez z wami, zapisz sobie,ze kamila 31maja bedzie, moze dasz rade i Ty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale fajne tez widzialam w Verdbaudet, wejdz na ich str, wpisz: baul de almacenaje i wyskocza Ci, ja tam zamawialam ten wozeczek bialy,ale czekalam ponad mc!! wiec mnie juz zdenerwowali, bo zamowilam pare rzeczy i przysylali na raty, plus sciagneli dodatkowo za przesylke tego wozka.. pierwszy raz u nich zamawialam i nie wiem czy zdecyduje sie jeszcze kiedys, ale maja super rzeczy do pokoi dzieciecych
a to nasz baul
www.ikea.com/es/es/catalog/products/S39873732/#/S39876660
a tu masz linka do kuferkow z vertbaudet
www.vertbaudet.es/top/Recherche.htm?Sear...ul%20de%20almacenaje
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moj maly Smerfik.
Milego dnia.Spadam do pracy.
- cata
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KOCHAM CIE OD PIERWSZEGO KRZYKU!!!
Wczoraj was czytałam w nocy dziś obiecuje doczytać i się odezwę , teraz szykuje się do inemu
Miłego dnia nasz jest pochmurny i z bólem głowy ( znowu migrena )
Buziaki mamuśki
- gatita
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- My life began the day you were born!
Larita a planujecie sie znowu wybrac do Barcelony? koniecznie dajcie znac! no okolica jest ladna, nazywa sie Barceloneta no i na plaze mamy minute, ale ceny niestety zabojcze i male mieszkanko, dlatego na jesien jak skonczy sie kontrakt, to chce zmienic na wieksze i w innej dzielnicy... no i tym razem z winda hehe albo parter
Cata wracaj tu do nas i pisz co tam porabiacie z Alexikiem
a my lecimy na spacer i na zakupki buziaki!
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maja dalej dziwna, na szczescie poza domem w wozku jest super grzeczna wiec wybywam z nia ile moge. Pogoda u nas prawie letnia wiec spacerujemy ile wlezie. Rano pojechalysmy pozalatwiac sprawy papierkowe, ale niestety ciag dalszy mnie czeka w pon. A zaraz jak sie obudzi i dostanie papu znowu na spacer z nia ide bo w domu tylko marudzi i marudzi. Ech mam nadzieje ze niedlugo ten skok sie konczy bo trwa to juz tydzien.
Kamila STO LAT STO LAT. NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!
Larita i w co w koncu ubierzesz Lare na chrzest? W te super spodenki co nam kiedys pokazywalas ?
Zgadzam sie Vertabaudet ma super rzeczy do pokoju dziecinnego. Jak kiedys bede urzadzac to cos bym chcetnie kupila
Wow ale Dominik jest slodziak. Co za minki robi hihi
Chcialam wczoraj zdjecie wstawic ale z tego ipada za chiny nie chce sie wgrac chyba za duzy format moze pozniej sprobuje z pc.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro obiecuje sie odezwac dluzej -a teraz na szybko: Toska no masz juz kawale kawalera-i to baaardzo przystojnego. Oczyska takie ogromne....
Kamila z okazji twojego swieta.
Spoznione dla
- Lary-oj za miesiac pierwsze wazne urodziny
- Dominika i
-Daniello
U mnie nie obylo sie bez wizyty u lekarza i sterydow . Jestem przyrabana jak kilo gwozdzi,lekarka kazala odpoczac i podrzucic dziecko tatusiowi...marzenia scietej glowy.
- larita
- Wylogowany
- budujemy zdania
anuskka zdrowia!! mezowi chyba ciezko podrzucic dziecko, a juz na pewno dziecku ciezko jest byc podrzuconym do kogos innego niz mama na dluzsza mete.. wiec mam nadzieiej,ze szybko wrocic do formy!! buziaki od nas kochana!!!
Milenka sloneczko kochane!!! cudna jest!! i zdjecie w wannie przesliczne, nic tylko w ramke i powiesic niech wszyscy podziwiaja!!!
no i uczy sie od mamusi jak dbac o mlodszych
moja tez ma 3go zabka z lewej na dole, smiesznie to wyglada, bo jak sa 2 zabki to tak ladnie wyposrodkowane hehe a 3 to tak smiesznie
cata no to jak jestes tam to dobrze to juz nie bede na Ciebie krzyczec hehe
gatita bylismy tylko raz w Barcelonie, typowo turystycznie, chcemy jeszcze kiedys pojechac,ale daty nie znamy, bardzo chetnie umowimy sie na kawe na barceloneta, wlasnie po tym statku poznalam, tez mam takie zdjecie
a nie mozesz wozka trzymac tam gdzie sprzataczki maja swoje graty na dole?? moja znaoma mieszka n 4 bez windy... dogadala sie z babka,ze bedzie tam trzymala wozek sobie, ale to pewnie zalezy od bloku i personelu
kasiah ja mowilam,ze skubaniec maly z Mai hehe na dworze kazdy chcialby,zeby go wozic w wozku i spac u taty grzeczniutka, a mama musi chodzic jak w tip topie
na chrzciny mam 2 zestawy, ten kroty wam pokazywalam i kupilam tez sukienke material jak z koronki, bardzo ladna, ale w sumie wsyztsko zalezy od pogody, bo ja sie nastawialam na cieplo, a tu chyba za cieplo nie bedzie , dzis bylam kupic rajtki mam tez sandalki,ale pewnie poczekaja sobie do lata tutaj. zobaczymy jaka bedie pogoda i wtedy zdecydujemy co zalozyc, aaa mam nawet 3 sukienke hehe bo ja zawsze jak lece ,to naszykuje pol szafy, a pozniej i tak w dresie caly czas chodze dla malej tez pewnie wezme wszytsko co ma, skoro moze miec swoj bagaz 23kg
kamila naj naj ciotka!!!!!
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja 28go kwietnia czyli juz calkiem niedlugo i tez sie zastanawiam jaka pogoda bedzie. lecimy lufthansa i chyba tez mozemy wziasc bagaz dla malej ale jeszcze do nich zadzwonie i sie dopytam. Wiec jesli mozna bagaz dla malej to luzik, wezme wiecej szmatek dla niej i bedzie dobrze.
Kurcze Anuskka trzymaj sie i nie daj sie...
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
zosia ma dzisiaj zly dzien. a jak zrobila kupe - teraz robi raz dziennie o 16 to musialam cale ubranie prac od razu!
a mamusia szczesliwa bo udalo mi sie zalatwic chrzest:) bedziemy chrzcili w kosciele na tibidabo u salezjanow:)) ale sie ciesze takie fajne miejsce i fajni ci zakonnicy.
larita wklej ubranka i napisz gdzie kupilas please:)
dzieki za link do skrzynek na zabawki. podoba mi sie ta z krokodylem.
kasiah bedziesz leciala z gondolka czy wezmiesz spacerowke w pozycji lezacej? ja chyba biore spacerowke.
ide wykapac zosie moze sie zrelaksuje.
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sliczne sa nasze dzieci, Majeczka jaka wpatrzona juz spokoniejsza ? Milenka juz ma zajecie karmienie lalek juz duza panienka z niej... a Zosia w sam raz obcieta wiecej bym protestowala i wyszla na ulicę, nasza laleczka z czuprynką
Moi starzy na pierwszych wakajcach z 30 letnim malż stazem rozkrecili co prawda po 2 dniach ale spodobalo im sie nic nierobienie, spacerki co wieczór sobie urzadzają, dziadizus w wnuczka wptarzony, a mama zauroczona pogodą, morzem i karjobrazami tylko przezywa odleglość.
we wtorek był chrzest bardzo fajny inny niz w pol. bez komunii ale boagty w inne obrzedy ksiadz wzial dziecko na rece i do góry ako akt ze wnosi do Boga, malutki nie plakał na szeczcie, ksiadz na koniec jeszcze z nami sie sfotogrował.
Dzis pojezdzilismy z rana po urzedach (znowu coś sie dowiedzialam nowego ale to pozniej napisze) a po obiedzie wycieczka nad mozrem i chyba Szef w podrózy musial wieczorem odreagować po 2 godz krzyczał, nic nie pomogalo nawet noszenie na rekach przyszedł męzuś i polozyl do lozeczka i cisza nastała solidarnosc meska czy co ? I mówi ze krzycał bo chcial sam lezec a nie na rekach u mamy a jak sie nie skapowalam.
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a no i mam przyspieszony kurs przystosowania do kuchnii )
Szarlotka upieczona, jutro gołąbki będą!
miłgo wieczorku i spokojnej nocki i tez się pojde wykąpac bo czuję wszedzie piach z plaży.