BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #762296 przez isia
Byłam właśnie na spotkaniu z położną. nic ciekawego, wszystko to przerabiałam w pierwszej ciąży. jak zaczęła się dopytywać o przebieg pierwszego porodu, to aż ją ciarki przeszły he he. Powiedziała że zazwyczaj drugi poród jest lepszy, ale sądząc po jej minie nie mówiła tego z przekonaniem..Uświadomiłam ją że nie zamierzam się przekonywać czy te "zazwyczaj" w moim przypadku okaże się trafne i powiedziałam jej że chcę cesarkę. Powiedziała że około 24tyg umówią mnie na spotkanie z konsultantem od cesarek.

Ja mam na imię Justyna, rocznik 1982. druga ciąża. prawie 7 lat mieszkam w południowej Walii(UK). Z Polski pochodzę z Karpacza

Jak chcecie dziewczyny, to ja wam prześlę na maila tę książkę"język niemowląt". Mam na kompie w formacie rar.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #762304 przez anuuuusia
isia ja poproszę na:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu #762317 przez karla2102
jakbyś mogła to ja jestem chętna Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. z góry dziękuje.... będę miała co robić w domku :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 2 miesiąc temu #762322 przez isia
anuuuusia, karla- wysłałam, sprawdzcie czy doszło

11 lata 2 miesiąc temu #762331 przez anuuuusia
isia mam, dziękuję bardzo :)

11 lata 2 miesiąc temu #762337 przez karla2102
dziekuje doszlo kochana....

11 lata 2 miesiąc temu #762339 przez biedroneczka39
isia ja też poproszę na maila :laugh:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Mam na imię Ewa. Urodzona w piątek 13go 1981 roku. W UK (Leicester) mieszkam od marca 2010 roku. Pochodzę z Grudziądza. To moja 4 ciąża. Z tym że jedna poroniona w kwietniu tego roku. Mam dwie córeczki. Jestem po rozstaniu po 11letnim związku. Od pòłtora roku w nowym związku z Uwaga!!! 7 lat młodszym facetem :lol:
No to tyle :woohoo:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #762345 przez agnieszka_23
hej ;)

łoo, ale się naczytałam :D:D

co to bólu piersi to ja nie mam go wcale, nic nie boli, nic nie puchnie, jest ok ;)

co to tycia... hm brzuszek mam sporo większy, ale waga -3kg .. a nie wymiotuje ani nic, więc nie wiem skąd ten spadek wagi. Zaczynam się tym martwić.

ja się nie smaruję jeszcze, ale już mam do biustu bio oil a na brzuch bielenda ;)

a ja jestem Aga, lada moment skończę 23 lata, jestem z Częstochowy ;)

11 lata 2 miesiąc temu #762349 przez isia
Biedroneczka- wysłane

7 lat młodszy facet WOOOW ;) Niezłe ciacho musi być :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #762355 przez isia
ja w pierwszej ciąży też się smarowałam bio oil i nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu. na piersiach wyszły mi dwa rozstępy, ale to dlatego, że po porodzie przestałam smarować i jak dostałam nawał pokarmu to piersi przez jedną noc wyskoczyły mi z rozmiaru małe B do chyba duże E :laugh: . za to mój M prawie oszalał ze szczęścia :silly:
Teraz też zamierzam smarować się bio oil

11 lata 2 miesiąc temu #762367 przez biedroneczka39
isia tak ciacho moje tylko :laugh: I za to bardzo kochane :lol:
Dziękuję za książkę :kiss:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #762383 przez paulinkaaa2202
Hej dziewczyny tak was podczytuję bo niedawno dowiedziałam się o ciąży termin chyba wychodzi na początku czerwca ale nigdy nic nie wiadomo :)

Mogłabym też prosić o książkę język niemowląt na maila:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Bardzo proszę :)

11 lata 2 miesiąc temu #762385 przez biedroneczka39
paulinkaaa2202 napisał:

Hej dziewczyny tak was podczytuję bo niedawno dowiedziałam się o ciąży termin chyba wychodzi na początku czerwca ale nigdy nic nie wiadomo :)

Mogłabym też prosić o książkę język niemowląt na maila:

Bardzo proszę :)

Hej. Jesteś pewna że termin na początek czerwca ??? Pytam bo jestem 2 tygodnie więcej w ciąży od Ciebie a termin mam na 31 maja bądź 1 czerwca.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #762398 przez babajaga0087
Dobry wieczór Dziewczyny,
chciałabym dołączyć do majówek, ponieważ mój prawdopodobny termin to koniec maja 2014 :) Według moich wyliczeń jestem w przedostatnim dniu 7 tygodnia, a ponieważ to moja pierwsza ciąża to jestem bardzo podekscytowana, jutro idę pierwszy raz do lekarza :)

11 lata 2 miesiąc temu #762409 przez SYLWIA
Gosia27 napisał:

W biedrze za 18zł ksiązka Tracy Hogg"język Niemowląt"

Dziewczyny ta książka jest ciężko napisana - fajniej i prościej jest napisana ta książka Tracy Hogg www.empik.com/zaklinaczka-dzieci-jak-roz...od61041559,ksiazka-p

[url=http://www.su

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka