BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #762168 przez usia
Cześć wszystkim. Robione miałam dzisiaj usg tarczycy. Wyszło że mam dwa guzki. Mam mieć robiona biopsję. Czy któraś z was tak miała? Jest mi strasznie smutno

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #762174 przez nati.olsztyn
usia- bidulko, na pewno bardzo sie przejmujesz. Ale myślę że nie m się co martwić na zapas:)Głowa do góry! Kiedy biopsja?

11 lata 2 miesiąc temu #762178 przez SYLWIA
Usia - wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki. :)

[url=http://www.su

11 lata 2 miesiąc temu #762189 przez karla2102
usia :lol: musi być dobrze nie możesz inaczej myśleć;)))) nie zamartwiaj się na zapas;))) trzymam za ciebie kciuki kochana....

11 lata 2 miesiąc temu #762192 przez karla2102
jak tam dziewczyny wasze humory ja to dzisiaj popłakałam się parę razy a nawet nie wiem po co wiem ze to ciąża ale mam już tego dosc.... Zmiana tematu Smarujecie czymś juz brzuszki?/? ja smaruje od 5 tyg oliwka na wieczór a z rana kremem bielenda sexy mama... boje się tych rozstępów....

11 lata 2 miesiąc temu #762201 przez usia
Jutro rano umowie sie na biopsję bo muszę skontaktować sie z moim doktorem prowadzącym. Ja smaruję rano i wieczorem oliwka.

11 lata 2 miesiąc temu #762210 przez Paradise1982
Usia - bedzie dobrze, kochana! Wyobrazam sobie, jak sie przejmujesz :(

Mallgoonia - witamy wsrod nas! (zapewne jestes moja imienniczka ;-) )

Naprawde bedziemy musialy zrobic zestaw kto skad kiedy termin itp, bo ja juz sie powoli gubie :lol:

Karla - moj humor dzisiaj rewelacyjny, pierwszy raz od bardzo dlugiego czasu, wiem jak to jest plakac bez powodu, przez ostatnie dwa tygodnie (az do wczoraj) mialam doslownie depresje no a w poniedzialek plakalam caly wieczor :( Nie przejmuj sie, to w koncu minie i bedzie lepiej :)

Ja zaczelam smarowac piersi Bio Oil, ale brzuszka jeszcze nie smaruje, bo jakos znacznie mi nie urosl, ale zaczne jakos za dwa tygodnie, wtedy rano i wieczorem :woohoo:

Ja siedze w pracy, akurat mam chwile spokoju, ale poranek mi bardzo szybko zlecial, bo bylam zawalona papierzyskami, ech... :S

11 lata 2 miesiąc temu #762216 przez karla2102
no to tak ja mam termin na 12 maja.. Rocznik 89.. pierwsza ciaza.. mieszkam aktualnie w warszawie a pochodzę z mławy woj. mazowieckie.... Niedługo właśnie tam będziemy się przeprowadzać z mężem bo tu jesteśmy sami jak palec.... a tam będzie pomoc.. :lol: :lol: :lol: ja opisalam siebie czekam na was???? buziaki :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #762217 przez Gosia27
Usia głowa do góry, wszystko będzie dobrze :kiss: tulę wirtualnie
Ja mam dziś wenę twórczą do gotowania i obżerania się słodyczami :lol:
Zapraszam na obiad

Jeśli chodzi o smarowanie, to ja zaczynę dopiero ok 15hbd,, smarowałam się kremami z serii Perfecta Mama i nie mam ani jednego rozstępu na brzuchu czy biuście, a cyce to mi wywaliło że z małego A zrobiło się D :lol:
Jesli chodzi o humor to jest całkiem nieźle, szybciej mała mnie zdenerwuje za to z męzolem dużo miłości :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #762220 przez Paradise1982
Mam na imie Gosia, rocznik....ekhm....1982, pierwsza ciaza (a wlasciwie druga, pierwsza poronilam w 6 tc. w maju tego roku). Od ponad 6 lat mieszkam w UK (aktualnie na poludniu nad kanalem La Manche w Worthing), a pochodze z Bydgoszczy :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #762222 przez Gosia27
Paradise1982 napisał:

Mam na imie Gosia, rocznik....ekhm....1982, pierwsza ciaza (a wlasciwie druga, pierwsza poronilam w 6 tc. w maju tego roku). Od ponad 6 lat mieszkam w UK (aktualnie na poludniu nad kanalem La Manche w Worthing), a pochodze z Bydgoszczy :lol:

Gosia27-i ja też jestem Gosia,mam 25lat,spodziewam się drugiego maluszka. w tym roku w marcu urodziłam córeczkę Zosię. Pochodzę z okolic Strzelec Opolskich, aktualnie przeprowadzilismy się do Bielska

11 lata 2 miesiąc temu #762223 przez Gosia27
W biedrze za 18zł ksiązka Tracy Hogg"język Niemowląt"

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #762231 przez Paradise1982
Dziewczyny robie tabelke z informacjami o nas :)

11 lata 2 miesiąc temu #762241 przez karla2102
muszę koniecznie kupić ta książkę... :cheer: :cheer: mam nadzieje ze będzie w mojej biedronce :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #762266 przez anuuuusia
usia ja miałam robioną biopsję w czerwcu. Mam 2 guzki, jak się okazało - nieszkodliwe :) Do tego nie wydzielają hormonów, więc trzeba je będzie po prostu kontrolować raz w roku. Biopsja prawie w ogóle nie boli, ukłucie jak przy pobieraniu krwi. Będzie dobrze :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka